Gość: shdg Re: Gdzie w Ciechanowie można kupić wózek ? IP: *.tktelekom.pl 23.06.11, 22:27 Chodzi o dziecięcy wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie w Ciechanowie można kupić wózek ? IP: *.tktelekom.pl 24.06.11, 09:32 nikt nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Gdzie w Ciechanowie można kupić wózek ? IP: *.play-internet.pl 24.06.11, 11:05 Ja osobiście kupowałam w komisie dziecięcym , nowy na gwarancji warto się przejsc obejrzeć bo jest naprawdę duży wybór i ciągle coś nowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Gdzie w Ciechanowie można kupić wózek ? IP: *.147.60.212.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.06.11, 12:00 ja też ostatnio szukałam i się rozczarowałam , mają po 3 szt. a reszta z katalogu to samo z łóżeczkami ;( pozostają nam chyba zakupy w ciemno przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Gdzie w Ciechanowie można kupić wózek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 12:46 a chodzi Ci o nowy czy uzywany bo ja mam na zbyciu z pompowanymi kołami produkcji polskiej a jak nowy to ile chcesz wydać jakkie ma spełnać warunki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Gdzie w Ciechanowie można kupić wózek ? IP: *.play-internet.pl 24.06.11, 14:58 No dwa miesiące temu kiedy ja kupowałam wózek , 3 to stały wozki nowe . Ja akurat kupowałam na zamowienie bo chcialam kolor inny . Używanych stalo chyba ze 30 sztuk ... nie wiem jak jest teraz ale mysle ze wybor jest dobry . Ja osobiscie nie kupila bym przez internet zrobilam tak przy pierwszym dziecku i mialam problemy z gwarancja i ogolnie kolor mi przyszedl nie ten co chcialam ale oczywiscie nie zawsze tak musi byc . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Gdzie w Ciechanowie można kupić wózek ? IP: *.tktelekom.pl 24.06.11, 16:38 chcemy kupić wózeczek dla chłopca. Nowy czy używany jeszcze nie wiemy, zależy jakby ktoś miał na sprzedaż coś fajnego. Byliśmy w komisie na 11 Pułku i w jednym ceny nawet nawet, ale nic nie wpadło mi w oko. a gdzie są wózeczki które można byłoby obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Gdzie w Ciechanowie można kupić wózek ? IP: 80.50.127.* 24.06.11, 17:49 są dwa sklepy z wózkami: baby centrum na kopernika (niestety ceny są wysokie),drugi to dziecko naprzeciwko urzędu skarbowego (cen nie znam). polecam obejrzeć wózek w sklepie,sprawdzić czy dobrze się prowadzi i kupić to samo w internecie. Jeśli komuś nie przeszkadza to że trzeba dojechać to polecam sklep Bambi w Płocku,ceny konkurencyjne nawet z tymi internetowymi a wybór ogromny...nam zwrócił się nawet koszt dojazdu.kupiliśmy tam wózek i teraz fotelik.Z gwarancją nie ma żadnych problemów. jeśli był by ktoś zainteresowany podam dokładny adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Gdzie w Ciechanowie można kupić wózek ? IP: 80.50.127.* 24.06.11, 17:50 dodam tylko że w wymienionych przeze mnie ciechanowski sklepach wózki są " na górze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Gdzie w Ciechanowie można kupić wózek ? IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.11, 22:38 ja mam bardzo fajny wózeczek do sprzedania ,wózek był używany tylko przez 2 mc jest zupełnie nowy na pompowanych kołach w zestaw wchodzą gondolka,spacerówka i fotelik samochodowy który można zamontować do stelaża wózka.wózek jest w stanie idealnym część spacerowa w ogóle nie używana CENA 500 zł. jeśli ktoś będzie zainteresowany mogę zdjęcia przesłać na maila. mój adres mail olazelazowska@wp.pl. NAPRAWDĘ WARTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie w Ciechanowie można kupić wózek ? IP: *.play-internet.pl 24.06.11, 23:26 ja także mam na sprzedanie wózek 2w1 X Lander model XA , naprawdę świetny niestety moja córcia jest już za duża . Wózek ma jeszcze dwumiesięczna gwarancję więc gdyby ktoś chciał prosze pisać na forum podam meila . Cena 1000 zł , kupiony za 2200 zł posiadam paragon i karte gwarancyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie w Ciechanowie można kupić wózek ? IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.11, 12:08 to kochana przepłaciłaś za ten wózek za 1000 zł to ja nowy kupiłam i to z fotelikiem. i to właśnie ten model o którym piszesz.tylko trzeba wiedzieć gdzie kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Gdzie w Ciechanowie można kupić wózek ? IP: *.tktelekom.pl 25.06.11, 13:16 Widze ,że dziewczyny w komisie już nie mają pomysłów lepszych na reklamę ....:))) Gdzie kupic??????? Na pewno w sklepie z ubrankami i innymi duperelami dla dzieci :).... Ciężka sprawa z tym wózkiem :]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie w Ciechanowie można kupić wózek ? IP: *.tktelekom.pl 25.06.11, 14:01 "Gdzie kupic??????? Na pewno w sklepie z ubrankami i innymi duperelami dla dzieci :)...." nie powiedziałabym, że w każdym sklepie dziecięcym są wózki, a z resztą tych sklepów w naszym mieście jest naprawdę tak dużo, że obeszłam i nic mają niektóre po 4-5 szt reszta z katalogu można zamówić Odpowiedz Link Zgłoś
kajsa44 Wózki dziecięce 26.08.15, 14:09 Odświeżam temat. Gdzie w Ciechanowie lub okolicach jest duży wybór wózków dziecięcych nowych lub używanych. Odpowiedz Link Zgłoś
0nowaczek Re: Wózki dziecięce 02.09.15, 12:26 Polecam sklep bobo w plonsku adres nozna znalezc w necie, maja tez skleo internetowy. Maja te same modele Wozkow co np. w Wozkolandii, tylko o kilkaset zlotych taniej. Odpowiedz Link Zgłoś