Dodaj do ulubionych

Diavolo Pizza 62cm

IP: 212.160.172.* 08.07.11, 09:35
Witam, jadł ktoś pizze 62cm z Diavol?
jak wrażenia? jakieś opinie?jakie ceny?
Obserwuj wątek
    • Gość: Alm Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.tktelekom.pl 08.07.11, 09:41
      No właśnie.......jak to wygląda cenowo??Bo słyszałem,że drogo....
      • Gość: . Re: Diavolo Pizza 62cm IP: 212.160.172.* 08.07.11, 09:56
        pizza jest na dowóz czy tylko w lokalu??
        • Gość: Ałtor Re: Diavolo Pizza 62cm IP: 195.117.122.* 08.07.11, 13:56
          na dowoz tez, najtansza poza margharitta kosztuje 40,00 zł czyli bardzo drogo
          Lepsze biesiadowo lub da grasso
          • Gość: Alm Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.tktelekom.pl 08.07.11, 13:59
            A Ty jestes z da grasso czy skąd ?:)
            Zwróć uwagę na to,że tylko 62cm jest właśnie w diavolo......
            • Gość: . Re: Diavolo Pizza 62cm IP: 212.160.172.* 08.07.11, 14:03
              ale ta pizza wygląda przyzwoicie czy ciasto cienkie jak kartka papieru (42cm) ;)
              • Gość: Alm Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.tktelekom.pl 08.07.11, 14:23
                www.hajpa.pl/f/625/Ogromna,pizza
                Na taką bym się skusił ...:))
    • fever18 Re: Diavolo Pizza 62cm 09.07.11, 00:06
      Ta pizza jest swietna, ale ma tez 2 minusy:
      -wysoka cena
      -mała liczba składników

Niestety, 3 platerki szynki na marghericie na krzyż.
      • Gość: ... Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.11, 02:47
        Ja za Diavolo średnio przepadam, ser i dodatki kiepsko wypadają, za to ciasto ok. W Biesiadowie - ciasto i dodatki ok, ale sosy tragiczne. U Niedźwiadka - pizza w sumie podobna do pizzy z Hita, niby wszystko OK, ale nie ma nic specyficznego, nijaka. Da Grasso - dodatki i ser super, sosy tragiczne. Telepizza to jakaś podróbka pizzy - bardziej fastfood niż pełnowartościowe jedzenie. Rimini i Capri nie wypowiem się bo już kawałek czasu tam nie byłem. Co do cen to chyba Telepizza wygrywa ze swoimi promocjami, ale tu działa zasada cena/jakość;) Potem u Niedźwiadka/Hit/Biesiadowo na podobnym poziomie cenowym jeżeli chodzi stosunek wielkość/cena no i nieszczęsne Diavolo, gdzie chyba jest najdrożej, chodź pizza nie jest najlepsza, ale widocznie właściciel próbuje się wypromować od jakiegoś czasu na taki lokal exclusive. A niestety oprócz telewizora z lecącą w koło delikatnie mowiąc irytującą VIVĄ od 15 lat wystrój w ogóle nie zmienił się na lepsze.
        • Gość: Monika Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.11, 06:42
          Jadlam Diavolo 62 cm i nie polecam..
          Lepiej juz zamowic 2 pizze z hita, da grasso czy gdzie indziej 40 cm - cena ta sama a smak o niebo lepszy..
        • Gość: M. Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.tktelekom.pl 09.07.11, 08:29
          Gość portalu: ... napisał(a): Telepizza to jaka
          > ś podróbka pizzy - bardziej fastfood niż pełnowartościowe jedzenie

Tak,tak....z pewnością w pozostałych pizzeriach jest pełnowartościowe jedzenie,szczególnie pizza ;))
    • Gość: sztrlitz Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 14:26
      Pizza dobra, cena jak cena, podzielić tę porcję na 4-5 osób to nawet niedrogo wychodzi. Poza tym obok smaku co jest sprawą indywidualną ważny jest czas oczekiwania i to czy dostajemy to , co zamówiliśmy oraz jakość obsługi. Nie wiem jak jest w sieciówkach , ja jestem z Diavlo zadowolony. Pzdro dla dla personelu.
      • Gość: JA Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.play-internet.pl 12.07.11, 22:20
        61 cm po pierwsze cena kosmiczna a składników prawie zero, sam kiedyś słyszałem jak tam byłem jak chyba szef mówił aby kłaść mało składników bo nie narobią na te największe pizze
    • Gość: o Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 14:23
      Pizza fatalna. Cena 40 zł za 4 szkładniki w tym ser liczony jako składnik. Ciasto cienizna ogromna. Nie polecam.
    • Gość: fever18 Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.belbone.be 18.08.11, 15:24
      Ta pizza jest swietna, ale ma tez 2 minusy:
      -wysoka cena
      -mała liczba składników

Niestety, 3 platerki szynki na marghericie na krzyż.

>>>>>>>>>>>>

Niestety mimo wielkiej sympatii do tej pizzerii, musze potwierdzić tą opinię. Gdyby za te i tak stosunkowo duże pieniądze, było odpowiednio więcej składników, to ok. A tak to tak naprawde jest tylko więcej ciasta, a skladników tyle co na małej...........tak się na pewno o klienta nie zabiega...
      • Gość: :) Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.14, 13:15
        to i tak sporo jak szynka ma margharicie;) byłem i moim zdaniem jest idealna-prawdziwa włoska pizza na cienkim cieście, dobry klimat, i nie trzeba się przeciskać żeby wyjść zza stołu
        • Gość: smakosz Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.14, 14:45
          Ile to pseudo pizzeri w Ciechanowie upadło ??
          A diavollo była pierwsza i jest do tej pory , to raczej o czymś świadczy :)
          Pizza zawsze pyszna , świeża , i bezkonkurencyjna w naszym mieście :)
          • Gość: ... Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.14, 11:49
            diaavolo rulez!
    • Gość: ja Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.matcom.com.pl 27.07.14, 15:29
      Diavolo najlepsze ale,. ananas już nie w plastrach tylko w kostkę bo tańszy , ser nie ten sam co był kiedyś, sos już też nie to, a cena została, jeszcze piwo inne bo tańsze - kiedyś można było się tam Żywca napić.
      • Gość: Qw Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.centertel.pl 28.07.14, 00:44
        Dla mnie diavolo to zawsze nr 1ciasto super i ten sam zapach jak z przed 20lat...a co do tej duzej pizzy to ser jest liczony jako 1skladnik i troche mnie to zaskoczylo ale ogolnie jadlem juz pare razy i dla mnie super fakt troche malo skladnikow ale my polacy chcemy jak najwiecej tylko ze prawdziwa wloska pizza zawsze zawsze ma malo skladnikow kto byl we wloszech i jadl tam pizze to wie a sosow wogole sie nie uzywa.Dla mnie np dagrasso to pizza guma tak samo biesiadowo mimo ze maja fajne lokale to pizze maja mocno srednia.A co do diawolo to do pizzy gigant powinno byc wiecej darmowego sosu jeden pomidorowy i taki sam czosnkowy.Wogole sos do pizzy powinien byc za free ale w diavolo sie dodatkowo placi i to jest dla mnie minus
        • Gość: amant Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.14, 05:46
          u mnie przypalona i z zakalcem
          • Gość: smakosz Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.play-internet.pl 12.08.14, 18:56
            czepiacie się,a pokazać jak to się robi a nie...wszystko be,pe,a i tak tam pójdę,bo co,kto mi zabroni na forum bzdury pisać?
    • Gość: ktoscos Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.14, 15:35
      Pizza smaczna, tylko cena za 62 cm za wysoka.
      Wedlug mnie, bardziej opłaca się zamówic z Diavolo dwie pizze 42 cm a cena wychodzi prawie tak samo.
      • Gość: xxx Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.matcom.com.pl 02.09.14, 18:04
        Smaczna???
        Może kiedyś była a teraz to PORAŻKA. jadłem pizze w sobotę 30.09.14r ciasto na granicy surowego. Ser już nie ten sam co kiedyś. dodatki oki. sos pomidorowy nawet nie stał obok sosu, lekko zabarwiona woda ze zanikłą ilością przypraw.
        Jak się nie zmieni to kończę przygodę z tą pizzerią.
        pozdrawiam
        • Gość: ech Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.14, 18:11
          I jesteś pewien,że jadłeś tę pizzę w sobotę 30.09.14r?Ech..
          Moi znajomi,którzy jadają pizzę w wielu krajach świata bardzo chwalą tę z Diavolo.
          Ja nie koniecznie,więc to jest rzecz gustu.
          • Gość: Lolo Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.14, 21:51
            Co wy sie dziwicie ja jak bylam na wyjezdzie pizza 32 cm zwykla zaplacilam okolo 28 zl do tego jeszcze za kazdy sos po 2 zlote doplacilam a pizza jak kapec ciasto a skladniki nie za bardzo.
          • Gość: xxx Re: Diavolo Pizza 62cm IP: *.matcom.com.pl 03.09.14, 07:55
            Błąd 30.08.14r
            przepraszam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka