Gość: gość IP: *.play-internet.pl 25.07.11, 17:06 wie ktoś moze czy dyskoteki na bolero w gołyminie odbywają sie co tydzien? a jak tak to fajnie jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Bolero Gołymin IP: *.tktelekom.pl 25.07.11, 17:11 h.....jowo na maxa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bolero Gołymin IP: *.play-internet.pl 25.07.11, 18:25 eej niby z czym tak zle az? a wgl to są tam te dyskoteki co tydzien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Bolero Gołymin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 23:46 Dyskoteki na bolero są co tydzien.Jest tam naprawde bardzo fajnie kto lubi muzyke disco-polo i lubi sie przy takiej muzyce bawiac to polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bolero Gołymin IP: *.play-internet.pl 26.07.11, 10:31 a wiecie może w jakim wieku wpuszczają na tą dyskotekę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Bolero Gołymin IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 16:34 Smierdzi tam potem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Bolero Gołymin IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 17:55 nie tylko potem ale przedtem tez smierdzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarro Re: Bolero Gołymin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.13, 20:56 poru... w mordę dostać i na pieszo wracać jest okej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie.taka.mała. Re: Bolero Gołymin IP: *.cdma.centertel.pl 26.07.11, 21:51 oj czepiacie się..niczym tam nie śmierdzi..w okolicy to najlepsze balety.Wiem bo mam blisko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bolero Gołymin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 19:26 a imprezy odbywają sie co sobota? ile kosztują wejsciówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Re: Bolero Gołymin IP: *.183.250.190.dsl.dynamic.t-mobile.pl 28.07.11, 19:35 Bolero to syf cena biletu 15zł parking 5zł = 20zł. Czyli łatwo opierdo$ą cię z kasy. Poza tym ten wiejski klimat spoconych chłopów od pługa i wieśniaków z czerwonymi mordami od alkoholu. A od. wieku to myslę ze od 15 lat mozna wchodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Bolero Gołymin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.11, 22:10 popieram a ochrona to straszne chamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p&s, u&w Re: Bolero Gołymin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 00:44 co wy gadacie - dobre sztachet party. ostatnio po żniwach na dożynkach żem tam był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Bolero Gołymin IP: *.play-internet.pl 31.07.11, 14:51 bardzo fajna impreza! polecam ... mozna się wytanczyc;) bardzo fajna atmosfera.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Bolero Gołymin IP: *.cdma.centertel.pl 22.08.11, 21:19 Spoko spoko co tak narzekacie na BOLERO impreza tam przednia! Bilety do 22:00 są po 10zł. Naprawdę dobra zabawa i miły klimat. Na sali jest muzyka disco-polo, a w ogródku tanecznym techno, dance jak na dico... więc nie ma co narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NICE Re: Bolero Gołymin IP: *.cdma.centertel.pl 22.08.11, 21:21 Dla mnie też jest ok, fajna zabawa jest co sobota. W sobotę informowali, że 3 września będzie BOYS erotic show super polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOU Re: Bolero Gołymin IP: *.cdma.centertel.pl 22.08.11, 21:24 Ja też tam byłem i super się bawiłem. Nawet nie sądziłem, że tak się rymnęło. Fajny klimat, zespoły ok i cały czas coś nowego. No i wejściówki mają po 10zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Bolero Gołymin IP: *.cdma.centertel.pl 22.08.11, 21:24 Na Bolo jest the best sprawdź i zobacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Bolero Gołymin IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 12:01 No proste ziom! Wiejska przytupajka, spoceni i śmierdzący kolesie, ale za to laski bez majtek - po prostu wkładasz pieniążek i pchasz jak wózek w Biedronce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabii. Re: Bolero Gołymin IP: *.play-internet.pl 26.08.11, 19:55 no to ciekawe gdzie widziałes niby tych facetów takich i te dziewczyny.! nic takiego nie ma.. spoko ludzie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: su Re: Bolero Gołymin IP: *.cdma.centertel.pl 26.08.11, 20:35 kolo chyba z konkurencji i mordka mu cieknie od śliny z zazdrości...eh!Viva bolero!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi ;) Re: Bolero Gołymin IP: *.tel.tkb.net.pl 29.08.11, 14:36 Odwiedzam ten klub dosyć często ;) Wszystko jest ok oprócz cen;/ masakra najdrożej w całej okolicy bilety po 15 piwo po 5.50 no i parking jeszcze płatny a cieć tak ustawia samochody że jak trzeba to wyjechać się nie da!! Ludzie zejść z cen a będzie lepiej! Co do muzyki mogłoby być trochę nowych zespołów:) choć nie jest źle, dj malina super gra ;) szkoda tylko, że tak rzadko. Widać że chłopak lubi to robić i ludzie dobrze się bawią!! Ma kontakt z publiką, nie to co PIANO który nie wiedział czego ludzie oczekują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bugi Re: Bolero Gołymin IP: *.cdma.centertel.pl 01.09.11, 22:38 W BOLERO jest spoko i po co tak gadasz o wysokich cenach. Jak byliśmy ostatnio to bilety cały czas były po 10zł. Teraz jest 3 września fajne erotic show i spoko zespół, więc nie trzeba nikogo namawiać. Bolo jest super zabawa, możecie pisać co chcecie i ludzie są spoko. Trzeba tam poprostu być!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asio Re: Bolero Gołymin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 07:37 Imprezy dla wsiurów, ciąglę się biją nic wiecej, nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Bolero Gołymin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.11, 13:22 Tam się nie biją a jeżeli to nieźle nawalają prowodyrów takich akcji, troche prymitywna ochrona ale jeszcze ujdzie, dziewczyn będzie dużo 3 września więc trzeba być. Prawdziwa ochrona jest w klubie arena strubiny tam juz są profesjonaliści któzy wiedzą jak reagować stosują chwyty i nie rozmawiaja z gośćmi i kultura jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: Bolero Gołymin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 16:26 no w arenie ochrona jest 1 klasa,widac ze sie znaja i odrazu tlumia agresje w zarodku :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLEROOOO Re: Bolero Gołymin IP: *.cdma.centertel.pl 24.10.11, 22:17 Co sobota wielkie show, PARKING GRATIS, super impry czego Wy tak naprawdę chcecie??? Zabawy są z...te Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88 Re: Bolero Gołymin IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 22:37 masz ochote na ostra Hamuwe i sztachetowe jedz na bolero albo na Długołeke pelno sliniacych sie wiesniakow po 3 piwach czeka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Bolero Gołymin IP: 212.160.172.* 31.10.11, 09:37 o czym wy mówicie? ochrona jest spoko ostatnio byłam w sobotę to bardzo profesjonalnie podchodzą do swojej pracy, typek się awanturował ochroniarz zaszedł go od tyłu chwycił raz i wyciągnął z sali, ja nie mam nic do zarzucenia, nikt się nie bije, muzyka bardzo ale to bardzo fajna a co do śmierdzących wieśniaków to wystarczy takich omijać, jeśli się komuś nie podoba to niech się bawi gdzie indziej, jedyny minus to mokra podłoga i można nieźle orła wywinąć :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klubowicz Re: Bolero Gołymin IP: *.cdma.centertel.pl 02.11.11, 22:16 Jestem z tych którzy odwiedzili co naj mniej raz wszystkie kluby w promieniu 70km. Mam więc prawo komentować i porównywać bo mam z czym... Bolero jest jedynym miejscem w okolicach Ciechanowa w krórym można na prawdę potańczyć. Nie śmierdzi tam potem tylko odrobinę wilgocią... Takie typowe buraki są i w innych klubach więc żadna sensacja dla mnie... Zaóważyłem że jeżdżą tam stali bywalcy i brakuje ludzi nowych... Ochrona kilka razy mnie zawiodła ale chłopaki się staraja i nie jest źle... Co do cen to mogło by być taniej bo jest drogo: piwo 5,50, wejściówka 15 (zdażyło się nawet 17), na szczęście teraz parking za free (pytanie tylko jak długo)... Brakuje też konkursów, darmowych wejściówek itp. Widać że nie ma specjalisty od promocji... JA wybieram bolero bo najbliżej, mogło by być o wiele lepiej ale nie jest źle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klubowicz Re: Bolero Gołymin IP: *.cdma.centertel.pl 02.11.11, 22:22 A słyszeliście może coś o tym że na miejscu Bolera ma powstać Biedronka bo takie sensacje do mnie dotarły? :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bolero Gołymin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 23:01 Coś słyszałem, podobno jeszcze tylko dwie zabawy i koniec. Powstać ma tam Biedronka ale na 100% nie jestem pewien. Zostanie wtedy tylko Długołęka, a teraz jest tam całkiem dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowicz Re: Bolero Gołymin IP: *.cdma.centertel.pl 03.11.11, 22:03 W zimę to jej chyba budować nie będą... Podejrzewam że jak by to była prawda to do końca roku powinno nadal być Bolero... Dopiero od wiosny koniec. A co do imprez to jest teraz nie najgożej- mogło by być więcej kobiet czasami ale często można się wybawić i tak :) Za to do Długołęki mam wątpliwości bo tam to teroche patologia się szeży z tego co słyszałem ale sam nie byłem od kąd ją reaktywowali... Przydał by się taki club z prawdziwego zdażenia z tego typu muzyką. Bolera szkoda bo to tradycja już xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Bolero Gołymin IP: 212.160.172.* 08.11.11, 13:12 o nie tylko nie to...jak zamknął bolero to gdzie ja będę jeździć... na długołeke to za daleko jak dla mnie...ale to tak na 100% postanowione że zamykają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: Bolero Gołymin IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.11, 13:23 tez jestem tym zamiepokojona - najlepsze zabawy sa przy disco polo ..... no fakt zostaje długołęka, ale z nią tez nie wiadomo jak będzie - oststnimi czasyy tyle sie tam dzialo ..... a długołęka od bolero jest jakies 20 km ..... jak juz jedziesz do bolero to do długołęki to rzut beretem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Bolero Gołymin IP: 212.160.172.* 10.11.11, 10:34 na długołeke musiałabym jechać 60 kilosów...nie opłaca mi się a poza tym tam to nie to samo co na gołyminie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gołymin Re: Bolero Gołymin IP: *.cdma.centertel.pl 23.11.11, 18:02 Możecie być na 100% pewni, że BOLERO nie zamykają!!! Imprezy były i będą! W sobotę podobno jest super andrzejkowa im preza. Wiem to z wiarygodnych źródeł, więc przyjeżdżajcie do Gołymina. Tutaj zawsze jest ok! A na marginesie konkurencja krecią robotę robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klubowicz II Re: Bolero Gołymin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 19:53 Popieram Klubowicza :) A najwięcej mają do powiedzenia Ci ,co tam nie byli, coś usłyszeli i teraz piszą. Jeśli ktoś lubi zabawę z disco polo ,to nie będzie zawiedziony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Bolero Gołymin IP: *.internetia.net.pl 09.01.12, 00:06 A w Golyminie byłam pierwszy raz w 1998 roku a ostatni bodajże w 2002.Dziś dla was bywalców to ja już babcia jestem,ale nigdy potem nie byłam już na lepszych imprezach niż w Bolero.Teraz to już pewnie zupełnie inne miejsce ale ile tam wspomnień zostało moich i moich znajomych... Aż się łezka w oku kręci. pozdrawiam wszystkich bywalców tych dzisiejszych i tych z moich czasow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Bolero Gołymin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 00:39 a tak z ciekawości : to kto dla bolero jest konkurencją ?:D bo tak czytając wasze wypowiedzi strasznie mnie to zaciekawiło :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Długa Re: Bolero Gołymin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.02.12, 14:23 wbijajcie na Długoleke a nie na jakies tam bolero;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bolero Gołymin IP: *.ibd.gtsenergis.pl 28.01.14, 15:44 Hej, czy może ktoś wie, czy teraz coś się tam kręci tzn czy sa nadal dyskoteki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Bolero Gołymin IP: 194.246.98.* 09.04.12, 22:09 W każdy weekend, byłam wczoraj pierwszy raz i bardzo mi się podobało. Muzyka Disco Polo (zespół) a w czasie przerwy jest Dj. Odpowiedz Link Zgłoś