Gość: Daria IP: *.opera-mini.net 03.08.11, 11:18 Właśnie. Ją też mam jeden wynik. Otóż chodzi o tomografię głowy coś tam wyszło a ją się nie znam. A może ktoś z was by wiedział to napisze bo nie mam czasu iść do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: Właśnie IP: *.28.31.144.threembb.co.uk 03.08.11, 13:52 No napisz co tam Ci wynaleźli, może będę mogła pomóc:)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Właśnie IP: *.play-internet.pl 03.08.11, 14:08 Idź koniecznie z wynikiem do neurologa a nie słuchaj ludzi,którzy się na tym nie znają! Tym bardziej jeśli coś tam wyszło.Przez internet nikt Cię nie wyleczy czy też nie postawi właściwej diagnozy. Ja rok temu byłam z wynikiem tomografii w ciechanowskim szpitalu i wizyta zajęła mi 3 minuty+15 minut by poczekać na swoją kolejkę. Z takimi rzeczami żartów nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Właśnie IP: *.opera-mini.net 03.08.11, 14:26 Ją wiem. Masz rację ale mimo tego napisze-pisze tak. Sklerotyczne wyrostki sutkowate. W jamie sutkowej prawej i najpewniej w prawym zachyłku nadbębenkowym zmiany miekkotkankowe zapalne . Wskazana dokładniejszą ocena w celowanym tk kości skroniowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Właśnie IP: *.opera-mini.net 03.08.11, 16:20 Nie brzmi to zbyt dobrze ale nie mam pojęcia co ci jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Właśnie IP: *.opera-mini.net 03.08.11, 20:54 I w końcu się się nie dowiem Odpowiedz Link Zgłoś