Gość: Paula IP: *.opera-mini.net 05.08.11, 12:14 Witam. Chciałam spytać od czego moge mieć silne zawroty głowy jakbym miała zemdlec i zaraz jakby mi się wymiotówać chciało. W ciąży nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Co mi jest IP: *.play-internet.pl 05.08.11, 12:17 Idź do lekarza. Ja miałam tak rok temu i żaden lekarz nie wiedział co mi jest(tomografia,morfologia,usg i inne badania nic nie wykazały),ale ja podejrzewam,że to było zwykłe zatrucie pokarmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Co mi jest IP: *.opera-mini.net 05.08.11, 12:40 Zatrucie które trwa miesiąc. No ok. Boję się iść do lekarza bo właśnie jak coś nie wyjdzie to że hipohondryk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Co mi jest IP: *.play-internet.pl 05.08.11, 12:47 Nic nie napisałaś,że zatrucie trwa od miesiąca. Poza tym jak nic nie wyjdzie to chyba dobrze? Zawsze warto się upewnić,że wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Co mi jest IP: *.opera-mini.net 05.08.11, 13:39 Nie to nie jest zatrucie tylko ją się tak czuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Co mi jest IP: *.play-internet.pl 05.08.11, 21:10 Teraz jest chyba jakaś wirusówka i dużo osób jest zatrutych. Miałam to samo,ale w przeciwieństwie do Ciebie liczyłam na lekarzy a nie przypadkowych internautów,dlatego maszeruj do przychodni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radi Re: Co mi jest IP: *.tktelekom.pl 05.08.11, 12:53 Zastanów się co robisz. Szukasz porady lekarskiej na forum? Idź do lekarza, zrób zlecone badania, jak trzeba to poszukaj specjalisty. To Twoje zdrowie i nic ważniejszego nie ma. A jak będziesz tak się przejmowała zdaniem innych, nie tylko w tej ale i każdej innej sprawie, to łatwo zamienisz swoje życie w koszmar. Powodzenia :-) Aha.. hipochondria też dla ludzi jakby co ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzua Re: Co mi jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 13:02 tez tak miałam.. dawno temu, robiłam badania, rtg głowy, tomografia itp.. nic nie wykazało.. prawdo podobnie miałam nerwicę, leczona byłam farmakologicznie i homeopatycznie.. jakoś z tego wyszłam.. , radzę iść do lekarza, na pewno coś pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Co mi jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 14:49 A to nie ty czasem jako Monika pytałaś o wynik rtg. To chyba naprawdę hipochondria. Wybierz się jednak do psychiatry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieskooka Re: Co mi jest IP: 213.199.253.* 05.08.11, 15:19 Nie masz okresu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: Co mi jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 15:20 Co Ci jest? Za dużo wolnego czasu na wymysły i za mało ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Co mi jest IP: *.opera-mini.net 05.08.11, 15:32 Ją jestem paula a nie monika. I nie pytałam o żadne rtg czy coś tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co mi jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 19:50 Zrób sobie badania na poziom żelaza we krwi. Brak powoduje zachwiania, zawroty, palpitacje serca, ciągle zmęczenie i brak siły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodam Re: Co mi jest IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.11, 20:42 Poproś lekarza też o ogólne badanie krwi. Może masz anemię. Koniecznie się zbadaj. NIe lekceważ sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Co mi jest IP: *.play-internet.pl 05.08.11, 21:14 Powinnaś lekarza rodzinnego poprosić o skierowanie do neurologa,zrobić sobie morfologię,badanie moczu i cukru we krwi oraz TSH. USG brzucha też możesz sobie zrobić jak Cię boli/mdli.Ja sobie zrobiłam ,,na zaś''. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Co mi jest IP: *.opera-mini.net 05.08.11, 21:14 Dziękuję. Po niedzieli zrobię badania krwi. Dziś byłam u lekarza okazało się że mam węzły powiększone. I mam właśnie skierowanie na krew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktorek Re: Co mi jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 07:52 Wątroba Ci się zapiekła i macica Ci dyrdoli. Z głową też nie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr doogie howser Re: Co mi jest IP: *.play-internet.pl 06.08.11, 12:09 Napewno masz raka mozgu. Pozdrawiam i zycze powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: Co mi jest IP: *.opera-mini.net 06.08.11, 12:45 jakby tyle nie pila to zawrotow glowy by nie bylo. przestan pic to vodkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Co mi jest IP: *.opera-mini.net 06.08.11, 21:44 Dzięki za przylepke hipondryka i coś tam jeszcze. Leże właśnie w szpitalu. Pisze z telefou interemtu . Pozdrawiam. Życzę dużo zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Co mi jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 21:51 To wreszcie dostaniesz upragnioną diagnozę i może przestaniesz zawracać głowę swoimi bolączkami, albo przenieś się na forum fobie i lęki lub zdrowie kobiety. Tam znajdziesz bardziej zainteresowanych rozmówców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Co mi jest IP: *.opera-mini.net 06.08.11, 21:55 Wiesz co Aniu. Masz rację. Wyciągnę wnioski z twojej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś