Gość: Ala IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.11, 21:51 Jutro jedziemy nad morze, okolice Karwi. Jaką drogę polecacie. Słyszałem że trochę remontują... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ENDO Re: Którędy nad morze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 22:03 Jechaliśmy pod koniec lipca. Przez całą drogę jedna wielka budowa od Nidzicy do Elbląga. Jazda max 90 km/h i cały czas roboty i do tego jeszcze deszcz. Nie wiem jak teraz ale napewno nie jest lepiej niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Którędy nad morze IP: *.183.235.63.dsl.dynamic.t-mobile.pl 09.08.11, 22:52 Można przez Działdowo, Iławę, Malbork, Tczew i potem A1 lub dojechać do S6, Reda itd. Od Redy mogą być korki, więc może lepiej odbić wcześniej na Wejherowo. Kilka tyg. temu jechałem tamtędy w przeciwną stronę. Przyjemna trasa, ale nie pogonisz jak na siódemce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Którędy nad morze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 23:05 a jakby już w Grudziądzu wbił na A1? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Którędy nad morze IP: *.183.235.63.dsl.dynamic.t-mobile.pl 09.08.11, 23:30 Pewnie można i tak. Wtedy do Grudziądza przez Lidzbark, Brodnicę. Niestety nie wiem, jak sytuacja na A1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Którędy nad morze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 23:32 ruszam pojutrze i też rozmyślam nad optymalną trasą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: Którędy nad morze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 07:50 Jestem świeżo po powrocie . W tamtą stronę jechałem siódemką . Nic przyjemnego. Daj Boże za rok, dwa jak się widzi poziom i zaawansowanie robót będzie ok. Teraz nie polecam. Z powrotem jechałem z Jastarni (płw. helski) do Ciechanowa 5 ,5 godziny z długim przystankiem w Grudziądzu . Nigdzie nie ma korków ani spowolnień w ruchu . Trasa wyglądała obwodnica trójmiejska , A1 do Grudziądza , Brodnica , Lidzbark Welski , Działdowo , Mława i Ciech . Z Jastarni czy tędy czy S7 taka sama droga . Tylko proszę uważać na krętość dróg od Grudziądza do Działdowa. Szerokiej drogi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś