Dodaj do ulubionych

dr Oczkowska?

IP: 80.50.127.* 14.08.11, 14:53
Witam, słyszałam, że w/w Pani jest ortodontką i tu pojawia się moje pytanie ile sobie ceni za aparat stały na jedną szczękę i comiesięczne wizyty? z góry dziękuję, jeśli macie jakiegoś innego ortodontę z Ciechanowa lub okolic i jesteście w stanie napisać mi tu jego cennik to byłabym wdzięczna. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: dr Oczkowska? IP: *.centertel.pl 14.08.11, 15:31
      Uciekaj od niej rękami i nogami. Zero profesji.
      • Gość: mama Re: dr Oczkowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 20:15
        Byłam u tej Pani z córkami na ul. Małgorzackiej. Tak mnie potraktowała, że po wyjściu szłam ulicą i płakałam. Nigdy więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Gosc Re: dr Oczkowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 21:37
          Zgadzam się z przedmówcami.Przyjmując na kasę chorych też pobiera pieniądze.Podobno są dwie kartoteki.
          • Gość: gość Re: dr Oczkowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 08:22
            taka sobie "miła", "uczynna", "kulturalna", "tania" .... i długo by pisać. KASA i tylko Kasa. Zero fachowości.
    • Gość: (.)(.) Re: dr Oczkowska? IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.11, 17:00
      Jaka znowu DOKTOR???
      • Gość: gość Re: dr Oczkowska? IP: *.play-internet.pl 16.08.11, 09:58
        doktoro - podobna!!!
        bo w fartuchu
        • Gość: p Re: dr Oczkowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 10:54
          Chodziłam do tej Pani z moimi córkami. Nie wiem jak teraz ale wtedy przyjmowała w szpitalu na NFZ i była ortodontą dziecięcym. Pani strasznie niemiła, zupełnie nie umiała postępować z dziećmi na wizytach. Moje córki bały się do niej chodzić... zero kontaktu z dziećmi a często też podnosiła głos bo dziecko się kręciło....
    • Gość: Mała Re: dr Oczkowska? IP: *.xdsl.centertel.pl 16.08.11, 11:53
      Na ul.Marszałkowskiej 140 w Warszawie jest spółdzielnia ortodontyczna. Tel (22)8268880 8281371
      Najlepsza dr Dąbkowska, ale inne też super, kontakt z dziećmi wspaniały, leczenie bezstresowe, polecam.
      • Gość: natala Re: dr Oczkowska? IP: 80.50.127.* 16.08.11, 13:00
        kurde, ja potrzebuję dobrego ortodonty z okolic Ciechanowa, a nie z Warszawy ;P
        • Gość: wie Re: dr Oczkowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 13:22
          W Przasnyszu jest dwóch ortodontów, niedrogo , fachowo i bez naciągania.Korzystałam i polecam .
          • Gość: sss Re: dr Oczkowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 14:20
            Niemeczek ul. 17 stycznia 23 672 29 69
        • Gość: HOK Re: dr Oczkowska? IP: *.multimo.pl 16.08.11, 16:22
          Krzysztof Krajewski
          ul. Świerczewo 40
          Przasnysz

Profesjonalnie i kulturalnie. Sprawdzone osobiście.
    • Gość: anonim Re: dr Oczkowska? IP: 213.199.253.* 16.08.11, 21:01
      leczenie u tej pani to loteria
      moja siostra cioteczna miała elegancko wyleczone zeby a mi po 3,5 latach noszenia zaczeły sie rozstępowac zęby
      miewała swoje humory ale generalnie była raczej uprzejma... wobec mnie przynajmniej
      a jeżeli była niemiła to prosze ją zrozumiec: zapisala kobieta 3 razy więcej pacjentów niż była w stanie przyjąc i musiała sie uwijac
      by the way, jak sie mnie przyjeła kiedys na czas to byłem w szoku, zawsze jest opóźnienie
      a raz jak ja się spóźniłem 10 min to musiałem trójke dzieci posła na sejm przepuścic, no ale w końcu to dzieci posła : )
      generalnie odradzam , jeżeli masz możliwośc wyboru ( którego ja nie miałem, rodzice się uparli na nią) to nawet o tym nie myśl
      • Gość: Emi Re: dr Oczkowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 22:53
        a telefon ktoś ma do ortodontów do Przasnysza?
        • Gość: 123 Re: dr Oczkowska? IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.11, 12:55
          Prosze tez przeczytac ten watek

forum.gazeta.pl/forum/w,557,127432454,127432454,Ortodonta.html
          Pozdrawiam
    • Gość: N. Re: dr Oczkowska? IP: 80.50.127.* 19.08.11, 22:25
      Jeśli tylko możesz, to od "pani doktor" Oczkowskiej trzymaj się z daleka. Ja również po wyjściu z gabinetu z dzieckiem szłam ulicą i płakałam. Powiedziałam sobie, że po ostatni raz mnie i moje dziecko tak potraktowała. Odgryzłam się jej na następnej wizycie. "Wielmożna" wówczas kazała zaznaczyć w karcie mojego dziecka, że nie życzy sobie nas przyjmować. I vice versa. Więcej do tej wrednej, nadętej ( żeby nie napisać bardziej dosadnie - choć mam na to ochotę!!!) baby nie pójdę. Ona chyba nie jest świadoma, że czasy PRL-u dawno się już skończyły, bo dalej łaskę robi, że kogoś przyjmie (szczególnie na NFZ). Uważa się za taką intelektualistkę, a używa słów, których nie do końca zna znaczenie.
      Jednym słowem nie polecam, a wręcz stanowczo odradzam.
      • Gość: . Re: dr Oczkowska? IP: *.play-internet.pl 19.08.11, 23:11
        Pani Oczkowska to kobieta sukcesu,ma prywatną klinikę stomatologiczną,tytuł ortodonty i jest profesjonalna.Oczywiście zazdrosny ciechanówek już ją za to potępia.Co jak co,ale dla mnie zawsze była miła,pogadała mimo iż dzieli nas duża różnica wieku,zęby też mam proste.To wyjątkowo miła osoba a to co tutaj czytam to bzdury.Żebyście wy zawsze byli tacy mili,uśmiechnięci i profesjonalni w swojej pracy.
        • Gość: ... Re: dr Oczkowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.11, 07:25
          zgadzam się jak najbardziej z tym co napisał/a/ ktoś przede mną. Pani doktor Oczkowska jest miłą osobą, z którą można nawet w czasie krótkiej wizyty zamienić kilka fajnych zdań. Jest
          profesjonalna w tym co robi!! Stara się być uprzejma, ale nie wszystkim musi sie podobać;)
          Jest bardzo zapracowana, to widać. Z tego powodu mogą niektórzy odnieść wrażenie, że jest nieuprzejma, ale to nieprawda!!! Ona jest zawsze " w biegu", ale przy tym jest bardzo dokładna, jest bardzo dobrym i odpowiedzialnym stomatologiem!!
          Myślę, że ten wątek na forum rozpoczął ktoś z konkurencji, albo jakiś złośliwy pacjent, któremu nie spodobała się dr. Oczkowska!
          To nasz Ciechanówek niestety! Zazdrość, zawiść!! Wstyd!!! Ludzie, wstyd!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: ona Re: dr Oczkowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.11, 12:14
            Bardziej prawdopodobne,że wątek zakończył w superlatywach ktoś ze znajomych lub rodziny,niż to,że rozpoczął ktoś z konkurencji..Też tam CHODZIŁAM,ale nie będę oczerniac na forum,mogę tylko odradzic..
          • Gość: gość Re: dr Oczkowska? IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.13, 22:22
            zgadzam sie w 100% ja bardzo cenie sobie dr. Oczkowską, ciesze sie, że właśnie to tego lekarza trafiłam a nie do innego, bardzo przyjemnie sie rozmawia na rożne tematy, ale ile jest ludzi tyle opinii, skoro ktoś uważa, że ten lekarz jest taki zły , to ja sie pytam po jaka cholerę wybrał właśnie tą doktor? ja jestem bardzo zadowolona z rezultatu leczenia, i każdemu polecam doktor Oczkowską, jeśli ktoś ma inne zdanie to ich problem, konkurencja potrafi być złośliwa,
        • Gość: . Re: dr Oczkowska? IP: 80.50.127.* 22.08.11, 10:36
          Chyba ten "sukces" przesłonił jej mózg i ludzkie odruchy. Znam wielu ludzi, którzy odnieśli sukces w życiu zawodowym i nadal pozastali zwykłymi ludzmi. Co do jej profesjonalizmu też bym polemizowała.
        • Gość: iii Re: dr Oczkowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 22:49
          Chyba rodzina szanownej pani oczkowskiej się odezwała... Ja dawno temu sobie u niej leczyłam ząbki, ale na samą myśl o tej madame wszystko się we mnie gotuje. Wredna, niemiła, opryskliwa. Po prostu. ODRADZAM!
    • Gość: czytelnik Re: dr Oczkowska? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.11, 13:17
      ja byłem dwa razy - a potem w Wawie musiałem i tak poprawiać - nie chodziło co prawda o aparat, tylko o zwykłą plombę - ale obawiam się, że w Ciechu będzie ciężko o dobrego ortodontę. ode mnie z rodziny wiem, że jeżdżą do kogoś z mławy i chwalą sobie, ale do kogo to niestety nie wiem
      • Gość: natala Re: dr Oczkowska? IP: 80.50.127.* 20.08.11, 23:35
        a Ci ortodonci z Przasnysza jaki mają cennik ?;)
        • Gość: zenek Re: dr Oczkowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 09:00
          podobno w Przasnyszu biorą za jedną blombę 300 lub 400 zł!! Przesada!!
          • Gość: natala Re: dr Oczkowska? IP: 80.50.127.* 21.08.11, 12:25
            ale chodzi mi o cenę aparatu stałego ;p
            • Gość: . Re: dr Oczkowska? IP: *.play-internet.pl 21.08.11, 14:22
              Tu na tym forum ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem a brak wiedzy naprawiają trollowaniem i offtopowaniem.
              Co do osoby,która napisała że to rodzina i znajomi robią rekomendację Pani Oczkowskiej na tym forum to niestety,ale nie ma ona racji.Na tym forum wypowiedziała się garstka zawistników a wypchany po brzegi kalendarz Pani Doktor mówi sam za siebie.
              • Gość: nin Re: dr Oczkowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 20:51
                kto tę panią tytułuje "doktorem" - pomyłka!~!!!
                • Gość: tru tu Re: dr Oczkowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 23:35
                  nim! debilu!!! Zrozum głupku, że to jest zwrot grzecznościowy! a nie jak lekarz, to będziesz mówił panie lekarzu? Albo jak nauczyciel w szkole średniej to mówisz panie nauczycielu? czy panie profosorze? Pomyśl troszkę a potem pisz coś tutaj! Głupku!!!!!!!!!!
                  • Gość: nim2 Re: dr Oczkowska? IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.11, 00:22
                    Ja mowilem po prostu 'prosze pani/pana'. Nie sadze, bym byl kiedykolwiek niegrzeczny wobec lekarza czy nauczyciela.

Nie wyzywaj od glupkow ludzi, ktorych razi prowincjonalna tytulomania. Dobrze?
                    • Gość: natala Re: dr Oczkowska? IP: 80.50.127.* 22.08.11, 02:46
                      pytam się kolejny raz ile sobie cenią za aparat (jeden łuk) stały ortodonci z przasnysza?
                      • Gość: . Re: dr Oczkowska? IP: *.play-internet.pl 22.08.11, 13:08
                        Jedź i się dowiesz a nie czekasz na odpowiedzi na forum.Co aparat to inny przypadek.Od dentysty otrzymasz rzetelne informacje.
                        • Gość: sss Re: dr Oczkowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 13:59
                          Ja myślę, że wypełniony kalendarz Pani Oczkowskiej jest spowodowany tym, że przyjmuje na Fundusz, a nie jej umiejętnościami
              • Gość: gość Re: dr Oczkowska? IP: *.tktelekom.pl 12.04.13, 11:55
                Kalendarz wypchany po brzegi. Jasne jest to jedyna ortodontka dziecięca z kontraktem NFZ. Więc jasne, że klienci są. Nie każdego stać na prywatną klinikę. A ortodoncja to nie wymysł estetyczny ale w wielu przypadków ratujący życie.
    • Gość: Marcin Re: dr Oczkowska? IP: *.centertel.pl 22.08.11, 15:23
      Dr. Oczkowska jest tyle samo warta co jej mąż bez klasy i fachowości w wykonywanej profesji i dr. Oczkowski
      • Gość: q Re: dr Oczkowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 17:10
        K.Krajwski w Przasnyszu.Doradzi , na miejscu wykona niezbędne RTG, nie wiem ile teraz ,ale rok teu płaciłam 2500 za kpl.wizyta raz w miesiącu 80 zł.
    • Gość: . Re: dr Oczkowska? IP: *.play-internet.pl 22.08.11, 19:27
      Ja na nauczycieli w szkole średniej mówiłam ,,Pan/Pani'',bo profesor to poważny tytuł naukowy a nie forma leczenie kompleksów przez nauczycieli.U mnie na uczelni doktorzy również nie życzą sobie by zwracać się do nich ,,Panie Profesorze'' tak samo jak rozsądni nauczyciele w LO.
      Do lekarzy też nigdy nie mówię ,,Panie doktorze'',ale tu celowo użyłam takiej formy,bo uważam,że Pani Oczkowska mimo iż stopnia naukowego nie ma,to w pełni zasługuje na to miano.
      • Gość: ja Re: dr Oczkowska? IP: *.play-internet.pl 23.08.11, 13:19
        bo ma biały kitel?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka