Dodaj do ulubionych

pomalowanie samochodu całego!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 23:09
znacie kogoś kto pomalował by cały samochód ?
ile taka przyjemność kosztować?
Obserwuj wątek
    • Gość: !!!! Re: pomalowanie samochodu całego!!! IP: *.cnow.pl 15.08.11, 01:28
      Wszystko zalezy od tego co to za samochod...
      Odradzam Gruntmajera...
      • Gość: cd Re: pomalowanie samochodu całego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 10:25
        tamten to na pewno by odpadł
        mi chodzi co ktoś by mi pomalował taniej co sam robi a nie w jakiś dobrych firmach tam cie tak skasują co samochód tyle kosztuje
        • Gość:   Re: pomalowanie samochodu całego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 16:35
          To daj mejla posypią się propozycje, W Patorach znajomy dobrze maluje ale nawet prywatnie to będzie pod 2 tysiaki. W firmie pewno z 4. Jeśli sam się przyłożysz do matowania, demontażu, oklejania będzie taniej.
          • Gość: cd Re: pomalowanie samochodu całego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 16:41
            słuchaj mi chodzi aby w kolorze samochodu i bez malowania wnek itp
            • Gość: automaniak Re: pomalowanie samochodu całego!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.11, 11:25
              polecam kolesia z chrzanówka niejaki Czarek przyzwoita cena idzie się dogadać co do robocizny.
              • Gość: bl Re: pomalowanie samochodu całego!!! IP: *.tktelekom.pl 16.08.11, 12:29
                a moze jakas polerka auta na rysy ?
                cos doradzicie ?
                • Gość: zadowolony Re: pomalowanie samochodu całego!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.11, 12:46
                  polerka to radwanski w kondrajcu za glinojeckiem
                  • Gość: bl Re: pomalowanie samochodu całego!!! IP: *.tktelekom.pl 16.08.11, 12:58
                    tylko ja sie obawiam ze polerka nic nie da
                    bo sa to głębokie rysy :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka