Gość: cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 23:09 znacie kogoś kto pomalował by cały samochód ? ile taka przyjemność kosztować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: !!!! Re: pomalowanie samochodu całego!!! IP: *.cnow.pl 15.08.11, 01:28 Wszystko zalezy od tego co to za samochod... Odradzam Gruntmajera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: pomalowanie samochodu całego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 10:25 tamten to na pewno by odpadł mi chodzi co ktoś by mi pomalował taniej co sam robi a nie w jakiś dobrych firmach tam cie tak skasują co samochód tyle kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: pomalowanie samochodu całego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 16:35 To daj mejla posypią się propozycje, W Patorach znajomy dobrze maluje ale nawet prywatnie to będzie pod 2 tysiaki. W firmie pewno z 4. Jeśli sam się przyłożysz do matowania, demontażu, oklejania będzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: pomalowanie samochodu całego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 16:41 słuchaj mi chodzi aby w kolorze samochodu i bez malowania wnek itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: automaniak Re: pomalowanie samochodu całego!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.11, 11:25 polecam kolesia z chrzanówka niejaki Czarek przyzwoita cena idzie się dogadać co do robocizny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bl Re: pomalowanie samochodu całego!!! IP: *.tktelekom.pl 16.08.11, 12:29 a moze jakas polerka auta na rysy ? cos doradzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: pomalowanie samochodu całego!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.11, 12:46 polerka to radwanski w kondrajcu za glinojeckiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bl Re: pomalowanie samochodu całego!!! IP: *.tktelekom.pl 16.08.11, 12:58 tylko ja sie obawiam ze polerka nic nie da bo sa to głębokie rysy :( Odpowiedz Link Zgłoś