Dodaj do ulubionych

weterynarz ortopeda

IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.11, 18:45
Witam gdzie w Ciechanowie przyjmuje weterynarz ortopeda znający się na zwichnięciu rzepki u yorków???
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: weterynarz ortopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.11, 16:38
      Dwa razy w tygodniu przyjeżdża taki specjalista do gabinetu P. Rogalskiej.
      • Gość: psiara Re: weterynarz ortopeda IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.11, 20:54
        Dzięki za odpowiedź, ale chodzi mi o innego weta ortopedę niż ww., miałam z nim do czynienia i moja suczka teraz nie ma łapki:( a w drugiej tylnej ma II stopień
        • Gość: bb Re: weterynarz ortopeda IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.11, 21:03
          Trzeba szukać w Warszawie. Na forum dogomania jest osobny wątek poświęcony ortopedii. Tam są opinie o lekarzach.
        • Gość: Gosc Re: weterynarz ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 21:13
          Bardzo dobry weterynarz, poleciła mi go p. Rogalska, przyjmuje w Płońsku. O ile pamiętam, to na ul.Młodzieżowej.Prawdziwy weterynarz z powołania.Przyjmuje bezdomne psiaki,leczy je i szuka dobrego domu.Uratował złamaną łapę mojego psa, bo nasi ciechanowscy specjaliści praktykujący niedaleko dworca PKS nie potrafili nawet rozpoznać złamania.
          • Gość: x Re: weterynarz ortopeda IP: *.cnow.pl 18.08.11, 22:00
            potwierdzam zdanie przedmówcy , byłam ze swoją suczką na ul.Młodzieżowej , wysłana zostałam tam przez panią Rogalską na prześwietlenie kręgosłupa . lekarz zna się na rzeczy , wie co robi .! na prawde polecam
    • Gość: Gość Re: weterynarz ortopeda IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.11, 22:09
      Dobrzy weterynarze specjaliści podobno przyjmują w Klinice Małych Zwierząt przy SGGW w Warszawie
      • Gość: xxx Re: weterynarz ortopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.11, 09:10
        Witam. Miałam ten sam problen ze swoja Yorczką. Te same schorzenie. Też mi polecona pania Rogalską a póżniej tego z Plońska. Jak zadzwoniłam do niego to powiedział żebym sie do Rogalskiej zgłosiła bo on sie na tym tak zna jak ona. Poprostu maja ze soba układ i nie chciało mu sie tu przyjechać.
        Znalazłam po wielu staraniach super weterynarza w Olsztynie.Jak pojechaliśmy to jeszcze nigdy w życiu pies nie był tak przebadany jak przez tego lekarza. W Olsztynie lekarze kończą weterynarię i sa to ludzie którzy znają się na rzeczy. Polecam tego lekarza. Suczka dzis chodzi bez problemu , dostała leki i rzepka juz ją nie boli. Podaję nr 895275412. Polecam
        • Gość: bb Re: weterynarz ortopeda IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.11, 10:48
          A czy można prosić o nazwisko tego lekarza z Olsztyna? dziękuję
          • Gość: xxx Re: weterynarz ortopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.11, 12:29
            Nazwiska nie pamiętam bo było to dokładnie rok temu. Zostawilam sobie tylko nr telefonu w razie czego. Mogę powiedzieć że namiar do tego profesora dostałam od weterynarza z Ciechanowa. Naprawde godny polecenia. Musze powiedziec że przy badaniu mojego psa byli równiez studenci i doktor pokazywał im chrząstkę po chrząstce. Pies został dokładnie zbadany i wcale dużo nie zapłacuiłam około 50 zł plus dojazd, ale warto było bo pies przestawał chodzić.
            • Gość: bb Re: weterynarz ortopeda IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.11, 12:37
              Wielkie dzięki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka