Gość: HESTIA IP: *.play-internet.pl 19.08.11, 22:36 CO SĄDZICIE O NOWYCH SAMOCHODACH EGZAMINACYJNYCH. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ałtor Re: SUZUKI SWIFT IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.11, 22:58 bardzo dobrze ze sa one odswiezone i jezdza teraz suzuki - punto juz wroslo za bardzo w nasz ciechanowski krajobraz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: SUZUKI SWIFT IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.11, 23:04 Podobno super się nimi jeździ,no i mają buta.Wyglądają trochę kracato. Byłot rochę zaskoczeniem,że wygrało suzuki, sporo ludzi stawiało na skodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SUZUKI SWIFT IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.11, 23:05 Ciekawe czy wszystkie szkółki zmienią samochody czy część z nich nie padnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: SUZUKI SWIFT IP: 88.220.104.* 20.08.11, 11:23 bardzo dobrze, że skoda chociaż tu poniosła klęskę, a samochody mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SUZUKI SWIFT IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.11, 16:19 a duzo sie rozni od punto?? czy swiatla wlacza sie w tym samym miejscu co w puncie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: SUZUKI SWIFT IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.11, 18:30 ładne autka, chociaż ja uważam, ze bez wzgledu na marke samochodów z "L", wszystkie powinny miec jeden kolor, jak taksówki w Stanach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: SUZUKI SWIFT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.11, 20:30 Taa potem chcąc sprzedać trzeba by za grosze albo przemalować. A tak ludzie się nabierają nawet dziurawych lusterek nie widzą :D. Suzuki auto jak auto nowocześniejsze ale strefa zgniotu z tyłu na kanapie. Moim zdaniem wszystkie eLki powinny być dieslami odpadł by problem zgrania gazu ze sprzęgłem w czasie ruszania i mniej było by żabek na skrzyżowaniach. Chociaż diesla nieudolnie obchodząc się ze sprzęgłem też można zadusić. Jednak ruszanie bez gazu to dużo stresu mniej na początek. Szkoły nie upadną bo chłopakom z pojęciem nie ma znaczenia na czym jeżdżą a na czym zdają. Poza tym szkoły i tak często zmieniają auta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: SUZUKI SWIFT IP: *.centertel.pl 23.08.11, 17:38 To niezły pomysł . Wszystkie L-ki i WORD kolor srebrny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: SUZUKI SWIFT IP: *.152.134.194.dsl.dynamic.t-mobile.pl 20.08.11, 21:03 Prezentację nowego samochodu, łącznie ze sposobem włączania świateł, można obejrzeć na stronie internetowej ciechanowskiego WORDu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EKSPERT Re: SUZUKI SWIFT IP: *.centertel.pl 21.08.11, 18:28 Ważne jest to,że napędzono facetowi z Mławy kasiorkę . 30 instruktorów to 30 samochodzików po 50 tys. I o to chodziło ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryzys Re: SUZUKI SWIFT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 18:35 a moim zdaniem to wszystkich idiotów piszących na tym forum tez powinni na jeden kolor pomalować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SUZUKI SWIFT IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.11, 18:38 czyli Ciebie też, bo też piszesz na tym forum. Jaki kolor wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryzys Re: SUZUKI SWIFT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 18:40 nie napisałem ,,wszystkich'' tylko,, wszystkich idiotów'' a to diametralna różnica. Ciężko zrozumieć? wytłumaczyć jeszcze raz? czy juz umalowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: SUZUKI SWIFT IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.11, 18:48 Gość portalu: EKSPERT napisał(a): > Ważne jest to,że napędzono facetowi z Mławy kasiorkę . 30 instruktorów to 30 sa > mochodzików po 50 tys. I o to chodziło ! Swifta to tylko w Mławie można kupić czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: SUZUKI SWIFT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 19:12 By się zebrali we 30 to by z 15% z ceny urwali (zakup zbiorowy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen szkola jazdy hestia IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.11, 20:09 witam czy ktoś wie czy w szkole hestia jest zmieniony samochod a jak nie czy ma zamiar zmiany autka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: szkola jazdy hestia IP: *.centertel.pl 21.08.11, 22:59 Nie Hestia nie zmieni bo nie ma za co w przetargach zaniża ceny na prawo jazdy kiepsko uczy (np. w Fundacji Marcinkowskiego dostał 10 kursantek z czego 1-na lub 2-ie zdały testy a co dopiero z jazdy) więc "uczeń" lepiej zmień szkołę już lepszy jest LOK Ciechanów.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Szofer Re: SUZUKI SWIFT IP: *.centertel.pl 23.08.11, 17:17 Niech się uczą na drogich samochodach to nareszcie będą ostrożniej jeździć po mieście!!!! a nie ładować się komuś pod koła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pel Re: SUZUKI SWIFT IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 17:24 nie znudziło cię jeszcze podbijanie wątków nie mając nic do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Szofer Re: SUZUKI SWIFT IP: *.centertel.pl 23.08.11, 17:35 Ciekawe jak będzie wyglądała cena kursów na kategorii B po zmianie samochodu ? A tak przy okazji,dlaczego oni tak często zmieniają te samochody ? Teraz znajomy mi powiedział że w Płocku jest Skoda,podobnie w Warszawie. Czy to normalne ? Teraz wiem dlaczego te kursy takie drogie. Wordom powinien być narzucony jeden samochód na cały kraj np Skoda i na 5 lat Nie byłoby wtedy takiego niezadowolenia kursantów i instruktorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: SUZUKI SWIFT IP: 95.154.230.* 23.08.11, 17:54 Skoda dla wszystkich! I wszystkie niech będą różowe z żółtymi lusterkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: SUZUKI SWIFT IP: *.centertel.pl 23.08.11, 18:56 Świetne DISANE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: SUZUKI SWIFT IP: *.play-internet.pl 23.08.11, 22:47 Cena kursu na kat-B na 2000,00 i wtedy prawko będą robiły osoby którym będzie potrzebne a nie Ja robię prawo jazdy bo Kasia ma a czy ja po zrobieniu będę jeździć to się okaże czy tata da samochód z reguły się boi i koniec praktyki. Odpowiedz Link Zgłoś