Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 17:36 witam, jak w temacie, czy ktoś w Ciechanowie zajmuje się usuwaniem rys z szyb samochodowych etc...??? bardzo prosze o kontakt Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: usuwanie rys na szybach samochodowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 18:28 dołączam się do pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: usuwanie rys na szybach samochodowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 09:14 podbijam ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: usuwanie rys na szybach samochodowych IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.11, 10:03 wydaje mi się ze w achtelu cos takiego wprowadzili, ale nie daje 100% pewnisci. Kiedys cos obilo mi sie o uszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: usuwanie rys na szybach samochodowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 13:26 tam gdzie wymieniaja oleje, opony etc..??? w tym miejscu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: usuwanie rys na szybach samochodowych IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.11, 17:05 tak tam. ale jak pisalam obilo mi sie o uszy nie jestem pewna ale warto pojechac i sie zapytac Odpowiedz Link Zgłoś