Gość: anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 14:15 Witam.pytanie kieruję do wszystkich Pań które mogą mi pomóc-czy w Ciechanowie można zrobić prywatnie badania hormonalne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bb Re: badania hormonalne IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 15:51 Tak można, np w szpitalu lub w przychodni arnica inne tez powinny mieć podpisane umowy na takie badania. Płacisz a oni pobierają i wysyłają do laboratorium ,z któym mają umowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robiłam Re: badania hormonalne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.09.11, 16:01 eskulap,poliklinika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: badania hormonalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 22:18 Dziękuje kobietki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: badania hormonalne IP: 213.199.253.* 09.09.11, 06:14 Ja robiłam w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: badania hormonalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 09:47 dzięki Aniu ale ja nie chce robić badań w naszym szpitalu.wolę prywatne laboratorium i dlatego pytałam gdzie poza szpitalem robią takie badania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: badania hormonalne IP: *.ip.netia.com.pl 09.09.11, 09:52 Ile takie badania mogą kosztować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: badania hormonalne IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 09:54 Na stonie szpitala jest cennik badań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: badania hormonalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 09:57 witam dziewczyny Ja rok temu robiłam w warszawie hormony więc prywatnie zapłaciłam w szpitalu bielańskim 60 zł. więc wydaje mi się , że nie powinny być drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: badania hormonalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 20:04 na stronie eskulapa jest cennik poszczególnych hormonów.więc chyba w eskulapie zrobię.martusia a możesz napisać do jakiego lekarza uczęszczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: badania hormonalne IP: *.cnow.pl 10.09.11, 02:20 podepnę się pod temat, a za darmo gdzie? tylko szpital? orientuje się ktoś jak długo trzeba czekać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: badania hormonalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 08:58 odpowiedz dla Ani:Ja uczęszczam na bielany do dr Jastrzębskiej super lekarz endokrynologo , a jeśli chcecie dobre namiary na ginekologa-endokrynologa polecam dr Romejko ze szpitala na karowej , która bada rewelacyjnie hormony i od razu podaje leki jeśli to potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela Re: badania hormonalne IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 10:29 Ja robiłam badania w przychodni Medicus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: badania hormonalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 12:19 to że miałaś na nie skierowanie to pewne,ale czy trzeba mieć je od lekarza który przyjmuje w mediciusie czy może to być obojętni który ginekolog?i ile płaciłaś,jjak długo się czeka na wynik?dużo tych pytań ale jeśli możesz odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela Re: badania hormonalne IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 21:13 Nie ma różnicy od jakiego lekarza, ok.120zł za 4 badania, wyniki są na drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: badania hormonalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 09:14 dzięki za odpowiedź.muszę jeszcze zadzwonić do eskulapa o badanie nasienia-wyczytałam na ich stronie że robią takie badania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: badania hormonalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 09:01 brzmi aniu poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: badania hormonalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 10:27 dziewczyny jeśli któraś z was ma problemy z hormonami i zajściem w ciąże piszcie dam wam namiar na dobrego lekarza ze szpitala w warszawie na karowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: badania hormonalne IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.11, 12:06 a gdzie badania hormonów mozna zrobić najtaniej?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: badania hormonalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 15:03 podziel się Martusiu swoją wiedzą na temat trudności z zajściem w ciążę.ja rozważam wyjazd do Invimedu do Wawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: badania hormonalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 18:19 Aniu skontaktuj się ze mną na meila marta543@op.pl. powiem tyle przez szpital ciechanowski i mi przyszło się leczyć bo w ciąże nie można zajść. Odpowiedz Link Zgłoś