Dodaj do ulubionych

Ludzka zachłannośc

IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 18:49
Dzisiaj byłam świadkiem ludzkiej zachłanności i głupoty. Otóż w Carrefour jest schab po 9,99zl/kg i rano była reglamentacja - max. 2 kg na osobę. Pani przede mną poprosila o 2 kg, ekspedientka ukroiła jej ładny kawałek który ważył 1,9kg. Kupująca oburzyła się, mowiąc, że chce 2 kg a nie 1,9 i wymogła na ekspedientce dokrojenie maciupenkiego kawałeczka. Oczywiście skomentowałam to na głos w sklepie, kupująca odwróciła sie do mnie twarzą, a ja na to: - Tak, tak, o Pani mówię
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaśka Re: Ludzka zachłannośc IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 19:34
      A ty kobieto ile kupiłaś tego moczonego schabu? nie krytykuj innych bo sama zostaniesz skrytykowana i kupuj schab i jedz go ale najpierw powochaj
      • Gość: kreska Re: Ludzka zachłannośc IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 19:48
        Spokojnie, mój kawałek mial 1,8kg i przy mnie Pani wyjmowala go z foliowego, próżniowego opakowania, nie śmierdzi, jest ładny i już go sobie zamroziłam
        • Gość: ... Re: Ludzka zachłannośc IP: *.play-internet.pl 08.09.11, 21:43
          Bo ludziom się w dupach przewraca z braku problemów i zajęcia...nie wiedzą czego się domyśleć to chodzą i zdziwiają....
          • Gość: dd Re: Ludzka zachłannośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 22:06
            co by nie było to i tak w efekcie g.....o z tego będzie.Także popieram przedmówcę że ludziom w głowach się przewraca....ojojoj i to jak...
            • Gość: Kaśka Re: Ludzka zachłannośc IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 13:12
              kto zamrażania mięso wcześniej rozmrożone! to chore i niezdrowe oczywiście, poczytaj sobie o mięsie i jak go prawidłowo używać! a tak na marginesie kto kupuje mięso z Cerfura
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka