IP: *.opera-mini.net 15.09.11, 22:03
Witam. Możecie mi powiedzieć co to się Dzieje w tym Ciechanowie między 7 a 8 rano że tak jeżdżą karetki pogotowia że budzika mi nie potrzeba. Czasami mam wrażenie że dzieje się coś strasznego jakby nie tyle sama co i straż i policj. Normalnie jakbym w warszawie mieszkała
Obserwuj wątek
    • Gość: Joozef Re: Karetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 22:06
      Niektórym podobno atrakcji brakuje, a ty narzekasz, że jak w Wawie ...
      • Gość: Blo Re: Karetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 07:29
        no widzisz Aniu mieszkasz w Ciechanowie utrzymanie tanie itp
        a myślisz ze w stolicy to dobrze masz:D
        • Gość: AniaAnia Re: Karetka IP: *.opera-mini.net 17.09.11, 11:19
          Wiem też jak jest w stolicy bo studiowałam tcm
          • Gość: M Re: Karetka IP: 213.199.253.* 17.09.11, 19:07
            to skoro ukończyłaś studia wyższe, to nie powinnaś tak durnych pytań zadawć...kto może dokładnie wiedzieć gdzie, kiedy i po co jechała karetka...chyba każdy z nas zamiera słysząc jej sygnał w obawie, że może do kogoś z naszych bliskich.. no nawet niekoniecznie, każdego człowieka jest żal..
    • Gość: MK Re: Karetka IP: 213.199.253.* 16.09.11, 12:17
      Aniu między 7 a 8 rano jest natężony ruch, a że duża część ciechanowian prócz pierwszej literki na rejestracji od stolycy czerpie również styl jazdy to zapotrzebowanie na karetki jest dość wysokie :)
      • Gość: M Re: Karetka IP: 213.199.253.* 16.09.11, 19:09
        Lalko!!! Ludzkie nieszczęścia zapewne...nie trzeba w stolicy mieszkać żeby takie wnioski wyciągnąc...
        • Gość: . Re: Karetka IP: *.play-internet.pl 16.09.11, 19:33
          No patrzcie,już nawet karetki naszym zacnym mieszkańcom Ciechanowa przeszkadzają.
          • Gość: AniaAnia Re: Karetka IP: *.opera-mini.net 17.09.11, 11:13
            Nic mi nie przeszkadza. Na tym forum to nic nie można wpisać nic nie można się zapytać bo odpowiedzi są takie że aż serce boli z żalu że ludzie tacy są niemili
        • Gość: Ania do MAnia do M Re: Karetka IP: *.opera-mini.net 17.09.11, 11:16
          Nie no wiadomo po co są karetki. Ale czasami jak tak intensywnie jeżdżą to mnie przeraża to i popadan w panikę
    • Gość: ciekawski Re: Karetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 20:32
      Aniu karetki wyjeżdżają bo muszą, Paniska lekarze przychodzą rano do pracy i muszą te wezwania z poprzedniej nocy objeździć ;)
      • Gość: Zdzichu Re: Karetka IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.11, 19:25
        normalka trzeba paliwo wyjeździć ludziom dać zajęcie a mieszkańcom atrakcję
    • Gość: ha Re: Karetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 20:15
      Odkąd pielęgniarze jeżdżą karetkami to zużycie paliwa w tych autach wzrosło znacznie
      z powodu braku znajomości terenu :)
      • Gość: franklin Re: Karetka IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.11, 23:06
        Gdyby karetka przyjechała na czas to Hanka Mostowiak, by jeszcze żyła...
      • Gość: ... Re: Karetka IP: *.146.108.237.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.11.11, 00:46
        Od czasu jak pielęgniarze jeżdżą to zużycie paliwa jest mniejsze bo " panowie" kierowcy z kolumny do swoich aut na stacjach nie tankowali
        • Gość: w Re: Karetka IP: *.cnow.pl 14.11.11, 09:29
          dla mnie nie dziwne, że palą więcej, starzy niby zawodowi kierowcy jeździli z takim zaangażowaniem i werwą, że nie jeden wykończył się przed ich dojazdem...
          I nie jestem kierowcą karetki ani lekarzem ani ratownikiem. Obserwatorem.. jakich wielu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka