Dodaj do ulubionych

31 sierpnia gdzie był Sopliński

18.09.11, 14:09
Tego dnia reżim Tuska ograniczył dostęp do informacji publicznej myśląc,że będą rządzić kolejną kadencję i ci sami dziennikarze którzy im wchodzą do dupy jutro będą w tą dupę kopani na schodach wójtów, burmistrzów, prezydentów

101 19:16 Nie głosował Pkt 2. porz. dzien. Sprawozdanie Komisji o pilnym projekcie ustawy o zmianie ustawy o dostępie do informacji publicznej oraz niektórych innych ustaw - głosowanie nad przyjęciem poprawek 1. i od 3. do 6.
102 19:17 Nie głosował Pkt 2. porz. dzien. Sprawozdanie Komisji o pilnym projekcie ustawy o zmianie ustawy o dostępie do informacji publicznej oraz niektórych innych ustaw - głosowanie nad przyjęciem 2. poprawki
103 19:18 Nie głosował Pkt 2. porz. dzien. Sprawozdanie Komisji o pilnym projekcie ustawy o zmianie ustawy o dostępie do informacji publicznej oraz niektórych innych ustaw - głosowanie nad przyjęciem 7. poprawki
104 19:18 Nie głosował Pkt 2. porz. dzien. Sprawozdanie Komisji o pilnym projekcie ustawy o zmianie ustawy o dostępie do informacji publicznej oraz niektórych innych ustaw - głosowanie nad przyjęciem w całości projektu ustawy o zmianie ustawy o dostępie do informacji publicznej oraz niektórych innych ustaw, w brzmieniu proponowanym przez Komisję Administracji i Spraw Wewnętrznych, wraz z przyjętą poprawką
105 19:25 Nie głosował Pkt 4. porz. dzien. Sprawozdanie Komisji o projekcie ustawy o zmianie ustawy - Kodeks wykroczeń - głosowanie nad przyjęciem poprawki
106 19:30 Nie głosował Pkt 4. porz. dzien. Sprawozdanie Komisji o projekcie ustawy o zmianie ustawy - Kodeks wykroczeń - głosowanie nad przyjęciem w całości projektu ustawy o zmianie ustawy Kodeks wykroczeń, w brzmieniu proponowanym przez Komisję Nadzwyczajną do spraw zmian w kodyfikacjach

Poseł Kożlakiewicz stał tego dnia zagłosował jak mu Tusk kazał , poseł idzie na łańcuchu od słynnego głosowania za powołaniem komisji hazardowej

Poseł Kołakowski jedynie zasługuje na plus z tej całej trójki.

Tak PLATFORMA OBYWATELSKA REALIZUJE IDEĘ państwa przezroczystego czytstego
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: 31 sierpnia gdzie był Sopliński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 14:19
      Żaden nie zasługuje na plus, bo dla Ciechanowa NIC nie zrobili. Przestań wklejać, bo to już na nikim nie robi wrażenia. Zanudziłeś nas na śmierć.
      • menzrynsztoka Re: 31 sierpnia gdzie był Sopliński 18.09.11, 14:24
        Twoje zdanie mnie nie interesuje ANKA bez ucha i dzbanka.
        Liczę na rozsądne odpowiedzi a nie szczekanie.
        Może coś na temat dla swoich lub obcych napiszesz?
    • menzrynsztoka Re: 31 sierpnia gdzie był Sopliński 18.09.11, 14:32
      Dla posłów z PO i części z PSL wyroki sądowe niekorzystne tak dla Prezydenta i Premiera spowodowały ,że prawo jest prawem gdy oni je ustanowią raz jeszcze.Najlepiej na rympał i łom.

www.wiadomosci24.pl/artykul/prezydent_przegral_sprawe_w_sadzie_wladza_musi_byc_jawna_205395.html
      www.fakt.pl/Tusk-przegral-w-sadzie-,artykuly,106750,1.html
      • Gość: Anka Bez odbioru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 14:37
        Ja grzecznie napisałam swoje zdanie, a ty jak zwykle - "szczekać". Jesteś zacietrzewiony ordynus z dziecinnymi odzywkami. Pewnie będziesz dialogować sam ze sobą, bo inni mają cię dość. Nie pozdrawiam.
        • menzrynsztoka Re: Bez odbioru 18.09.11, 15:42
          Grzecznie to ja napisałem a ty mnie atakujesz .
          Zanim napiszesz pomyśł.

O to posłowie PO godni pochwały i tekst z Gazety Wyborczej piętnujący to ograniczenie demokracji. Nie ma tu posła Mirosława Koźlakiewicza .

PO:
          Biernacki Marek, Dąbrowska Alicja, Gibała Łukasz, Krupa Jacek, Musiał Jan, Plura Marek, Smirnow Andrzej, Tyszkiewicz Krzysztof, Wójcik Marek

Więcej... wyborcza.pl/1,75248,10305388,Jak_glosowali_poslowie_.html#ixzz1YPCQcsv0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka