Gość: ciechanowianin IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.11, 19:59 Ostatni raz tam byłem !!!!! Niech to cholera jacyś prostaczkowie pobili ochrone potem zaczeli lać klientów. Ledwo uciekłem.Czy ktoś jeszcze przezył ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciech Re: PAB Fabryczna IP: *.tktelekom.pl 10.10.11, 11:34 Niemożliwe, często chodzę tam ze znajomymi i nigdy nie było tam chorych akcji. Pozdrowienia dla ochrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: PAB Fabryczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.11, 12:09 Niby kiedy taka akcja była?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: PAB Fabryczna IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.11, 12:09 Bzdura jakaś, bo byłem akurat w sobotę, i dwóch łebków tylko się biło, ale ochrona wpadła rozdzieliła i przepędziła obydwóch z lokalu. Coś podkolorowujesz tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on. Re: PAB Fabryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 12:13 Konkurencyjna leżakownia pewnie famy sieje ;) bo w fabrycznej jest najlepsze karoke ;) a tu chodzi o klimat, atmosferę która jest fajna ;) w fabrycznej oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugi Marian Re: PAB Fabryczna IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.11, 19:21 W S.L . kareoke drugi raz i już w fabrycznej sraczka no Ładnie a co będzie jak Ciechana wreszcie !!!!!! otworzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: PAB Fabryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 20:56 Nie dziwne że fabryczna się boi o swoje karaoke, bo w końcu coś nowego w mieście :) Myśleli, że są niezastąpieni a okazuje się, że wcale nie są wspaniali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: PAB Fabryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 20:59 Karaoke to było najlepsze w Ciechanie, a później chłopcy do konkurencji przeszli. Ale niestety, inne miejsce, inny klimat. Może i jest fajnie, ale to już nie to samo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: PAB Fabryczna IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.11.11, 20:55 Jednym słowem judasze jak fabryczna przestanie kareoke to chłopaki na kolankach będą chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: PAB Fabryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 21:00 Ja ostatnio byłem ze znajomymi i na głównej sali jakiś prostak naubliżał młodej dziewczynie a na końcu ją uderzył. Ochrona nawet nie zareagowała. MASAKRA. Po co oni tam są???? Stracili kolejnego klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: PAB Fabryczna IP: 88.220.104.* 04.11.11, 11:10 Pub Fabryczna jak i Stara Leżakownia nie mają nic ciekawego do zaoferowania i do tego żeby był jeszcze klimat - tak jak to było w Ciechanie najlepsze miejsce według mnie i wielu innych osób. Szkoda, że juz nie ma tego magicznego miejsca:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: PAB Fabryczna IP: 88.220.104.* 04.11.11, 11:19 BYŁĘM TAM RAZ SORKI 0,5 L ZA 50 ZŁ SZKODA GADAĆ WIECEJ RACZEJ NIE BĘDĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CiechanoFan Re: PAB Fabryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.11, 13:47 Ciechana na szczęście remontują i niedługo ma znów być otwarty więc znów będzie gdzie chodzić !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamzur Re: PAB Fabryczna IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.11, 14:00 Jak chcecie normalnego klimatu, bez skoksowanych prostaków i żelbojów to polecam Pub Ride, W miarę tani browar, przyjemny klimacik i dobra muza leci, zero techniawy i dicho. Tylko blues, rock i reggae. Dobra miejscowa, żeby pójść posiedzieć i pogadać e znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1kierowca Re: PAB Fabryczna IP: *.centertel.pl 06.11.11, 14:35 A jakieś namiary na ten lokal?? Tych kilka słów opisu przyciąga ;) Czy w piątek 11-go będzie otwarte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: PAB Fabryczna IP: *.204.102.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.11.11, 15:45 www.pubfabryczna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamzur Re: PAB Fabryczna IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.11, 16:15 Namiar to Powstańców Warszawskich 6 (W NOT na dole po prawej stronie. Będzie, bo otwarte mają cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś