IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.11, 19:10
Głosowałem na Palikota.NA pewno nie będzie lepiej,ale będzie smieszniej.I niech weżmie sie za KŚIĘŻY,jak dostana wypłatę to skonczą się libacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ryszard Ochucki Re: Palikot IP: *.146.47.10.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.10.11, 19:19
      To wspaniała wiadomość dla rolników. Wzrośnie popyt na wieprzowinę.
      Zadowolony może być również Berlusconi. W końcu może znajdzie bratnią duszę rozumiejącą trudy ciągłych balang i imprez bunga-bunga.
      • Gość: Ryszard Ochucki Re: Palikot IP: *.182.141.48.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.10.11, 20:09
        Dotychczasowy dorobek osobnika zwanego przez RP "Mężem Stanu", doceniły już niemieckie media:
        "Spiegel Online" ocenia też, że największym zwycięzcą niedzielnych wyborów w Polsce jest "polityczny klaun" Janusz Palikot.
        • Gość: do Ryszarda Re: Palikot IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.11, 09:08
          Rysiu widze że tobie żal dupę ściska że to nie ty.Klecha zobaczy gdzie jego miejsce.
        • Gość: i Re: Palikot IP: *.cnow.pl 11.10.11, 10:02
          a z Kaczora nie robili sobie jaj wcale. Też na niego głosowałem, może tą swoją jadaczką będzie rzeźbił w dziwnych pomysłach. Gdyby miałby być premierem to bym nie głosował ;p
          • Gość: gosc Re: Palikot IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.11, 17:32
            pozdrowienia dla PAna Palikota oby się udało
            • Gość: pio Re: Palikot IP: *.cnow.pl 20.11.11, 12:47
              panie Palikot życzę sukcesu
              kaganiec księżom się przyda
    • Gość: aaa Re: Palikot IP: 80.50.127.* 21.11.11, 13:24
      Życzę powodzenia Ruchowi Palikota!
      • Gość: WuCeI Re: Palikot IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.11, 23:59
        A ja życzę panu Biedroniowi trzymania większych policyjnych pałek ;)
    • Gość: ona Re: Palikot IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.11, 08:06
      a z Ciechanowa kto startował z tego ugrupowania??
      • Gość: alik Re: Palikot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 22:23
        śmieszniej jest, ale co z tego? chciałbyś jeden z drugum, żeby w kryzysie o wszystkim decydowali biedroń z grodzką i kotlińskim? jaja jajami, ale sytuacja jest nie do śmiechu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka