Gość: klient IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.11, 12:57 Witam.Co sądzicie o kierowcach,z poczty którzy dostarczaja paczki,niektórzy to straszni prostacy,szczególnie ci młodzi,jakie macie zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a74 Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.cdma.centertel.pl 29.10.11, 13:11 Gdyby byli tacy błyskotliwi jak Ty ,nie chcieliby wozić paczek na poczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.play-internet.pl 29.10.11, 14:19 ja tam doręczam, jestem młody, ale nie prostak bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 15:05 A to przywiozl paczke i nie dal Twojej zonie kwiatow? Nie pocalowal odbiorcy w reke? Nie przykleknal? No faktycznie prostak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.11, 20:05 oj, chyba troszkę się czepiasz koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 21:45 ja na nich nie narzekam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.centertel.pl 29.10.11, 22:03 Ja również jestem kurierem, co prawda nie na poczcie a w instutucji gdzie jest nas dwoje na cały Ciechanów i mogę powiedzieć coś na temat tej drugiej strony-klientów, to jest dopiero temat rzeka. Nawet prośba o czytelny podpis na zwrotce jest problemem, nie wspominając o dopisaniu ewentualnego stopnia pokrewieństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
anetka.polak Re: Poczta doręczanie paczek 30.10.11, 09:32 Ludzie,przeciez,wyraznie ktoś napisał,że niektórzy.Tylko winni sie tłumaczą.Miałam nie pisać,ale ja powiem że,też często dostaję paczki i jeden pan"kawał chłopa"nie jest miły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.centertel.pl 30.10.11, 11:38 i jeden pan"kawał chłopa"nie jest miły. Mam pytanie do Ciebie-co znaczy jest nie miły? Co trzeba robić aby jedna z drugą takich odczuć nie miała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 11:14 Co znaczy prostacy. Trzeba wytłumaczyć o co chodzi to inni ocenią i kuriera i klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.11, 19:25 mnie to wkurza ze kurierzy (nie z poczty tylko inni-konkurencja) zostawiaja moje paczki u sasiadów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.11, 08:33 to po co zamawiasz i nie siedzisz w domu?? Chcesz nie ma problemu napisz gdzie mieszkasz i zostawie awizo 2 razy pojedziesz po paczkę do Ostrołęki albo Płocka na drugi raz będziesz wiedział dlaczego zostawia. Poza tym nasz rozliczają ze skuteczności a przez takich jak Ty sobie ją psujemy a z tego co piszesz wynika że ciągle Cię nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.play-internet.pl 03.11.11, 13:18 Popieram!!!radzę popracować jako kurier,listonosz itp.za marne pieniądzę,w hu...atmosferze,z wiecznie narzekającym ludzmi-klientami,a to listonosz za wcześniej przyjechał i obudził domownika,a to za pózno przyjechał, itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 12:22 .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.11, 11:05 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.centertel.pl 07.11.11, 11:52 A co oznaczają takie kropki w poście? Tylko tyle autor potrafi napisać? mało. Ani kurierem ani gońcem ani listonoszem nie mógłby być. Tak jak napisał przedmówca-niech każdy poracuje w tym fachu i zobaczy to wszystko z drugiej strony. Ale oczywiście jak zwykle najwięcej mają do powiedzenia ci bez pojęcia, którym najlepiej wychodzi siedzenie przek komputerem i klikanie w klawiaturę. Ciężka nasza robota, mało że trzeba nalatać się po piętrach, nawysłuchyać gorzkich żali, często znosić obelgi to jeszcze często bezpodstawne skargi. Tak to teraz wszystko zpańszczało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.nat.student.pw.edu.pl 08.11.11, 13:34 Klient Wasz PAN. Płacę ciężkie pieniądze za dostarczenie paczki do mojego domu. Nie robicie tego charytatywnie. Nie narzekajcie teraz na pracę, trzeba było się uczyć. Zawsze zostaje wam praca przy wykopach liniowych koparką ręczną. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.11, 16:12 podaj adres przyjacielu:) i zamów przesyłkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a74 Re: Poczta doręczanie paczek IP: 79.162.229.* 08.11.11, 16:46 Jak myślisz że za 11 złotych będą cię nosić na rękach a twoja przesyłka dostarczona będzie w zębach to się mylisz panie docencie hab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.centertel.pl 08.11.11, 17:58 A skąd głąbie wiesz jaką ja mam szkołę? że twierdzisz że trzeba było się uczyć. Pewnie byś siuę zdziwił......Druga sprawa, jak ktoś nawet ma słabsze wykształcenie to ten z lepszym mysi być wywyższany itp ? To jest właśnie myślenie ludzi z klapkami na oczach, którzy widzą swój czubek nosa. A na PANA, to trzeba zasłużyć - także swoim zachowaniem,nie wykształceniem i grubością portfela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.centertel.pl 08.11.11, 18:00 Powyższe słowa kieruję do wałka, co podpisuje się klient. Swoją drogą - pewnie miałbyś problem nawet przy obsłudze koparki ręcznej. . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reserv Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.11, 21:49 Mam wrażenie że "Pan klient" rzadko wychodzi z domu, nie ma przyjaciół i nawet jeśli ukończył jakąś szkołę to oprócz kredy nic z niej nie wyniósł:) Z resztą szacunku do ludzi w szkole się nie nauczysz. A jak rozumiem przedmówca poznaje poziom wyksztalcenia po wyglądzie listonosza czy może prosi o CV przy każdym odbiorze paczki?Często korzystam z doręczeń paczek na wskazany adres, nie płacę za to ciężkich pieniędzy bo opłaty nie są raczej wygórowane a zawód listonosza wydaje mi się nie należy do najlżejszych. Przedmówcy proponuje zaprzestać wydawanie ciężkich pieniędzy na opłaty pocztowe i odbierać paczki osobiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylec Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.opera-mini.net 09.11.11, 04:17 wiekszosc ludzi jest raczej normalnie usposobionych do doreczycieli, listonoszy, kurierów.zdarzaja sie czasami jakies chamskie osoby ale coz.jesli jest sie chamem to nie nalezy wymagac zeby pan z paczka , listem itd.byl uprzejmy.moze byc tak ze jeszcze bedzie trzeba sie o cos tego pana z paczka zapytac i wtedy on tez moze miec kiepski nastroj.w tej pracy asertywnosc i zdecydowanie to podstawowe predyspozycje.reszta tzn co sie komu podoba a co nie to prawo kazdego ale warto uwazac co sie mowi bo jak człowiek jest zmeczony pod koniec tygodnia np. to wcale nie musi wysluchiwac czyichs głupich docinek.Pozdrawiam wszystkich doreczycieli i listonoszy.klientom zycze wiecej optymizmu i zdrowego rozsadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Poczta doręczanie paczek IP: 194.29.137.* 09.11.11, 10:22 Ciężko się wam pracuje? Najlepiej ustać w kolejce do pośredniaka i brać socjal od państwa. Postkomunistyczne lenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.centertel.pl 09.11.11, 12:29 Tak robisz?- chodzisz i stoisz w kolejkach po zapomogi? No cóż współczuję..... ale w ten sposób też robisz dobry uczynek, bo dzieki tobie mają pracę w MOPS-ie, PCPR itp. Zaraz odezwą się głosy, że i w tych instytucjach pracujące osoby są nie miłe, podobnie jak my - kurierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.11, 16:04 I napewno się na lepsze nie zmieni.Chłop zostanie chłopem.Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do KLIENTA Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.play-internet.pl 17.11.11, 19:23 !wiesz co mówią o Takich jak TY? ??WYŻEJ S...JAK TYŁEK MA!!!może wśród listonoszy nie ma ludzi z bardzo dobrym wykształceniem,ale nie dyplom świadczy o człowieku!!!bo żaden dyplom nie będzie za człowieka pracował!!!ktoś mi kiedyś powiedział WIĘKSZY POŻYTEK Z DOBREGO ELEKTRYKA NIŻ SŁABEGO LEKARZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylec Re: Poczta doręczanie paczek IP: *.opera-mini.net 09.11.11, 18:46 cos ty sobie ubzdurał człowieku? Jakim leniem postkomunistycznym? Pracuje w prywatnej firmie w ktorej ciezko zarabiam kazda zlotowke a takich prostakow jak Ty traktuje jak powietrze.takie mam zdanie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś