Dodaj do ulubionych

Sobowtór Dody

IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.11, 15:58
Dzis o 20 w Resteuracji Fantazja bedzie koncert sobowtóra Dody,Czy wart na to isc
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: Sobowtór Dody IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.11, 16:01
      a cena biletu jaka??
      • Gość: . Re: Sobowtór Dody IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 16:08
        Ja jesteś fanem cyrku to na pewno warto.
        • Gość: bbb Re: Sobowtór Dody IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.11, 16:18
          Byłam na jego występie 8 marca. Żadna rewelacja. Młody chłopak ze ścisniętymi jajami i wackiem w cholernie obcisłych gaciach, peruka, makijaż i próba udawania gestów Dody. Dla mnie nic ciekawego, ale widziałam że są fanki tego chłopaka, więc może tylko ja nie potrafiłam dostrzec artyzmu w tym co robi. Idź, zobacz i dokonaj samodzielnej oceny.
      • Gość: gosc Re: Sobowtór Dody IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.11, 16:18
        15zl
        • Gość: . Re: Sobowtór Dody IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 16:40
          Słabo się ceni.
          • Gość: Soon Re: Sobowtór Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 19:21
            Sama Doda jest wystarczająco żenująca, a jej podróbki jeszcze bardziej ... Być bardziej plastikowym niż plastik -smutny sposób na życie wybrał ten młody. Czy on ma jakiś pomysł na siebie poza byciem czyjąś karykaturą -bo nawet nie kalką?
            Szkoda czasu na taką parodię.
            • Gość: bbb Re: Sobowtór Dody IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.11, 19:42
              też tak uważam, ale myslę, że każdy powinień sam sie o tym przekonać, bo moznaby pomysleć, że robimy tu jakąs antyreklame
            • hicarian Re: Sobowtór Dody 04.12.11, 15:06
              Gość portalu: Soon napisał(a):

> Sama Doda jest wystarczająco żenująca, a jej podróbki jeszcze bardziej ... Być
              > bardziej plastikowym niż plastik -smutny sposób na życie wybrał ten młody. Czy
              > on ma jakiś pomysł na siebie poza byciem czyjąś karykaturą -bo nawet nie kalką?
              > Szkoda czasu na taką parodię.
              Doda - może jest denerwująca ale piosenki miała fajne.
    • Gość: Konserwatysta Re: Sobowtór Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 20:12
      No pewnie że antyreklamę... A co??? może jeszcze mamy c.i.o.t.y w obcisłych porciętach reklamować?
      • Gość: gienia Re: Sobowtór Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 23:37
        A ja byłam, zobaczyłam i bardzo fajnie się bawiłam, chłopak rewelacyjny, ma pomysł na życie....robi to co lubi i ma talent, gratuluję i powodzenia w pracy artystycznej.....
        • Gość: sammy Re: Sobowtór Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 00:37
          no jak to jest pomysł na życie to współczuję. Doda za chwilę się skończy, bo ile jeszcze skandali można wyprodukować, a talentem inni ja przebijają. co wtedy zrobi ten biedny chłopak? będzie podrabiał inną kobietę? a obciach pozostanie na zawsze ...
          • Gość: fanka Re: Sobowtór Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 11:41
            buhaha, ten koniec Dody to wróży się od początku jej kariery,a jakoś tego nie widać,ja tam jestem lokalnym patriotą i dziewczynę doceniam, przynajmniej jest" jakaś"i przestańcie sr... w swoje gniazdo.....każde miasto szczyci się swoim idolem tylko my lubimy to krytykować, a chłopak sobowtór jest rewelacyjny...tak trzymać
            • Gość:   Re: Sobowtór Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 12:57
              qpa też jest jakaś. To żadna zasługa.
              • Gość: asd Re: Sobowtór Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 20:29
                twoje dzieci tez sa fanami dody ktora na promocji plyty zatrudnia 2 dziewczyny za 300zl zeby sie lizaly po cyckach i swiecily dupami? pasza dla ciemnogrodu
                • Gość: wtf Re: Sobowtór Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 07:32
                  gonic pedryla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka