Dodaj do ulubionych

Manicure hybrydowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 10:06
Gdzie w Ciechu można wykonać manicure hybrydowy i jakie są koszty takiego zabiegu?
Proszę o opinie czy rzeczywiście to taka rewelacja w porównaniu do zwykłego lakieru.

Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich forumowiczów
ZETKA
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: Manicure hybrydowy IP: *.centertel.pl 11.12.11, 17:00
      No właśnie...też jestem ciekawa czy on jest taki rewelacyjny:-)
      • Gość: xx Re: Manicure hybrydowy IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.11, 18:44
        Podobno robi Karolina na Lazurowej.
        • Gość: Alka Re: Manicure hybrydowy IP: *.play-internet.pl 11.12.11, 19:38
          Ja noszę od dwóch miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Bardzo trwały kolor, bez potrzeby malowania do dwóch tygodni. Potem widać już odrost dlatego warto ponownie udać się do manicurzystki bądź pomalować na podobny kolor. Jednym słowem POLECAM!
          • Gość: lili Re: Manicure hybrydowy IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.11, 21:29
            hybrydowy jest super! dwa, trzy tyg (w zaleznosci od koloru i szybkosci z jaka rosna Ci paznokcie;) masz pieknie pomalowane paznokcie, nie odprysuja, nie blakna. ja nosze od jakiegos juz roku,odkad tylko weszly na rynek. W Ciechu bardzo dobrej firmy ma pani Beata w Wizazu na Zielonej Sciezce ale podejrzewam,ze kazdy szanujacy sie salon posiada taka usluge! a koszt to ok 50zl
      • Gość: lili Re: Manicure hybrydowy IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.11, 23:02
        jak dla mnie jest rewelacyjny! ale chyba najlepiej sprawdzic na sobie:) mozna Mikolaja za kieszen pociagnac;)
    • Gość: Emka Re: Manicure hybrydowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 21:26
      Alka gdzie robisz hybrydy i jaki jest koszt? robiłaś może french?
      • Gość: lili Re: Manicure hybrydowy IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.11, 22:46
        french to juz dawno jest passe! i nie robilam! pieknie wyglada czerwony, moj ulubiony! New Style, dawny Wizaż u Pani Beaty
    • Gość: gość. Re: Manicure hybrydowy IP: *.xdsl.centertel.pl 11.12.11, 22:53
      Może trzymać się nawet 3 tygodnie bez konieczności uzupełniania. Odrasta tak jak przy noszeniu tipsów itp. Jeśli jest to ciemny kolor to żeby się go pozbyć trzeba spiłować wszystko.
      Polecam Panią Anie Kozłowska która ma zakład na ul. Ściegiennego, koszt 40zł ;)
      • Gość: gość Re: Manicure hybrydowy IP: *.229.146.186.lionbridge.pl 15.04.13, 17:07
        Matko, tego się nie spiłowuje tylko zmywa! Kto ci tak robił?
    • Gość: ja85 Re: Manicure hybrydowy IP: *.tktelekom.pl 12.12.11, 10:01
      Mam manicure hybrydowy i nie jestem zadowolona... Fakt - trzyma się ok.2-3 tygodni (później trzeba uzupełnić) co jest bardzo wygodne, ale paznokcie zrobiły się "miękkie", łamliwe. Wcześniej miałam bardzo mocne paznokcie, więc widzę mega różnicę. Nie wiem, czy u każdego tak jest, ale więcej się na to nie piszę :(
      • Gość: aaa Re: Manicure hybrydowy IP: 213.199.253.* 12.12.11, 20:36
        ja jestem bardzo zadowolona a po drugie lakieru hybrydowego się nie piłuje tylko usuwa acetonem i nie niszczy się płytka paznokcia
        • kobiecyblask Płyn do zdejmowania tipsów i akrylu. 11.05.12, 13:57
          hej ja polecam profesjonalny płyn używany u kosmetyczek

kobiecyblask.pl/plyn-do-zdejmowania-tipsow-i-akrylu-100ml,p,2029.html
      • Gość: Alka Re: Manicure hybrydowy IP: *.play-internet.pl 12.12.11, 20:36
        Do Emka - od lat robię u Karoliny na Lazurowej
        Do ja85 - fakt, za pierwszym razem (stosując tylko produkty przeznaczone do manicure hybrydowego) też miałam miękkie paznokcie i nie wytrzymały nawet dwóch tygodni ale moja manicurzystka znalazła na nie sposób. Jaki? Nie wiem... Teraz są piękne, trwałe i przede wszystkim twarde. Jeszcze raz polecam!
        • Gość: Wierna Pani Iwonie Re: Manicure hybrydowy IP: *.centertel.pl 12.12.11, 21:51
          Witam.
          Ja polecam Panią Iwonkę . Pracuje u Malanowskiej. Ma bardzo duży wybór kolorów , chyba z 50 szt. Do końca roku mają jakąś promocję ,bo za pełny manicure hybrydowy zapłaciłam 25 zł , a samo pomalowanie 10 zł. Byłam w szoku , to chyba z okazji ich przeprowadzki na Rycerską. Tylko jest mały problem , dostać się do tej Pani graniczy z cudem.................. Zapisy z 2 tyg. wyprzedzeniem. POLECAM I życzę cierpliwości.....
          • Gość: Ania Re: Manicure hybrydowy IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.11, 11:00
            Robią go jeszcze w Euphorii na ulicy Pułtuskiej ;) cena to chyba 50 zł
          • Gość: gość Re: Manicure hybrydowy IP: *.229.146.186.lionbridge.pl 15.04.13, 17:08
            Po jej manikiurze odszedł mi lakier z całego paznokcia po 3 dniach...
    • Gość: jola Re: Manicure hybrydowy IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.12, 11:57
      Polecam ci manicure hybrydowy. Bardzo dobrze się trzyma u mnie na dłoniach ok. 2 tygodni, u stóp 3-4 tygodnie ( lakier się trzyma tylko paznokcie niestety odrastają). Nie mam żadnych otarć, rozwarstwień, uszczerbków na lakierze, Mam dwoje dzieci i codziennie wykonuję czynnosci domowe: zmywam gary, szoruję patelnie, toaletę, wannę itd i jest super. Przynajmniej problem malowania codziennego - mam z głowy. Ja wykonuję lakier Hybrydowy w Ciechanowie w salonie Jean DARCEL ( ul. 11-go listopada // prostopadła do pułku ułanów kierując się w stronę muzeum) wł. p. Tomasz Gniadkowski ( stylista fryzur, ktory dba o moje lichutkie włosy). A kosmetykę prowadzi p. Ewa Chylińska- miła, sympatyczna, profesjonalistka w tym co robi. koszt 50-60 zł.
      • Gość: ... Re: Manicure hybrydowy IP: *.play-internet.pl 11.05.12, 17:45
        czy ta pani Chylinska to taka blondynka dobrze po 40???
        • Gość: Ola Re: Manicure hybrydowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.12, 12:38
          nie. Panie Chylińska jest o wiele młodsza
    • Gość: Heniek Re: Manicure hybrydowy IP: *.play-internet.pl 28.09.12, 17:49
      O'esu ;-)
    • Gość: kid Re: Manicure hybrydowy IP: *.30.90.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.10.12, 19:25
      ale rewolucję odkryłaś - hybrydę dziewczyny kładą w ciechanie już ze trzy lata - obecnie metodę opanował już każdy salonik - a nawet "fachmanki" biegające z torbą do klientek.
      Ceny są jak widać podobne 40-50zł .... no chyba, że trafisz na promocję.
      Jak chcesz coś fajnego z nowości to zapytaj o termo-żele.
      • Gość: zdowolona Re: Manicure hybrydowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.12, 02:09
        HYBRYDOWY JEST SUPER. I JA PŁACĘ 35 ZŁ I JESTEM OGROMNE ZADOWOLONA- jak ktoś płaci wiećej to zecydowanie przepłaca, pani Kasia jest bardzo dokładna co jest istotne. Mówię o Katarzynie z ART-VISAGE z Księcia Konrada- 505-999-342, TANIO I DOKŁADNIE
    • Gość: Gość Re: Manicure hybrydowy IP: *.229.146.186.lionbridge.pl 15.04.13, 17:10
      Wszystkie panie, które piszą, że chodzą na manikiur hybrydowy, czy możecie dopisać jakiej marki lakierami maluje wasza kosmetyczka? Bardzo by mi się przydała taka informacja.
      • Gość: gosc Re: Manicure hybrydowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.13, 14:29
        zapisz się na szkolenie to się wszystkiego tam dowiesz:P
        • Gość: ona Re: Manicure hybrydowy IP: *.181.55.56.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.04.13, 14:56
          Po co przepłacać. Całe zestawy do manicure hybrydowego z lampą UV są na allegro. Cena od. ok. 80 zł zwyż.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka