Dodaj do ulubionych

pub ciechan

IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.11, 10:38
czy wiadomo kiedy bedzie ponowne otwarcie pubu? mialo byc przed koncem roku a tu cisza...
Obserwuj wątek
    • Gość: Będzie Re: pub ciechan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.11, 11:13
      słyszałem, że w przeciągu tygodnia, ciekawe jaki tam teraz będzie klimat
      • Gość: widzialem Re: pub ciechan IP: 83.15.153.* 12.12.11, 11:47
        zdaje mi sie ze klubowy przeważa kolor żółto różowy i Dj ten sam co w Leżakowni czyli muza elektro stoliki i krzesełka tez taki plastik bar podświetlany tez średnio pasuje do cegły
        • Gość: ja Re: pub ciechan IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.11, 16:04
          otwarcie w piatek
        • Gość: mieszkaniec Re: pub ciechan IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.11, 16:18
          nie mogę uwierzyć, że jeden z nielicznych pubów z klimatem i renomą robi się żółto różową tancbudą
          • Gość: ktoś Re: pub ciechan IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.11, 16:46
            sądzę że to ściema z tym wystrojem, więc rilaks...
            • Gość: gonzo Re: pub ciechan IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.11, 18:14
              Są klubowe kanapy, ultrafioletowe lampy, podświetlany bar itd itd. Także straszna wiocha, starzy bywalcy Ciechana nie mają czego tam szukać. I to niestety nie ściema z tym klubowym wystrojem. W sobotę była impreza zamknięta, i mam opinię od kilku osób, które były w Ciechanie tego dnia.
              • Gość: fan pub Ciechan Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 21:28
                Ciekawe wiadomo wszystko ale analizie podlega fakt kto te bzdury wypisuje .
                Fakty
                1. W grudniu ruszy ,
                2.nie smierdzi,
                3.jest ciepło,
                4.Jest wiecej przestrzeni,
                5.jest mini parkiet taneczny 8 m kw z animacją świetlną,
                6.jest nowa kuchnia,
                7.nowe toalety (oby każda knajpa takie miała),
                8.System nagłośnienia całego PUbu ,
                9.szatnia ,

a do tego nie ma różu
                ale konkurencja już robi w gacie :)))))
                Nie dacie rady dogonić - cieniasy a ja tam będę chodził
              • Gość: gosc Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 21:30
                gonzo tobie jaskinia jest potrzebna trolun jeden
                • Gość: gonzo Re: pub ciechan IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.11, 01:14
                  Zgadza się, a przyjemną jaskinią był kiedyś pub Ciechan. Nie lubię plastikowości i tandetnych lampeczek, ultrafioletów i innego gówna. Ciechan miał klimat jak pub z prawdziwego zdarzenia, ale teraz to będzie miał, tak samo, jak Stara Leżakownia z resztą, klimat coś na pograniczu nowoczesności z kiczem i wieśniactwem. Miejsce odpie...ne maksymalnie ale bez tego czegoś, bez duszy (tak jak CZĘŚĆ kobiet, które widuje w Leżakowni zresztą hehe). A Cała ta leżakownia to też odrębny temat - Bolero 2 w środku miasta :) Szczególnie przy sobocie. To jest moje zdanie, nie lobbuję tu niczego, nic pewnie swoim gadaniem nie zmienię bo w tym mieście jestem w mniejszości, ale tak to widzę i mam prawo do tego, jak ktoś ma prawo inaczej ocenić nowego Ciechana i Leżakownię.
                  • Gość: kir Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 18:51
                    Zawsze możesz zrobic sobie lokal taki pod siebie i dla siebie.
      • Gość: Ciekawy Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 22:23
        Od połowy roku nic się nie dzieje a tu nagle wirrrrrrrr. Chyba sami na siebie nadajecie!!!!!! Ale dobrze piszta piszta jestem ciekaw efektówwwwwwwwwww
    • Gość: FAN FAN FAN Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 21:54
      skąd macie takie info? Pracuję nieopodal i widzę zamieszanie, zatem pytam jednego goscia, który tam sie kręci, chyba pracownik browaru powiedział że córka właścicieli ma urodziny i nie mozna wchodzić ale bedzie zajebiscie. A otwarcie wkrótce. Żeby było super potrzeba czasu. Moim zdaniem jest to podejście do biznesu jak coś robić to z pasją i na wysokim poziomie. Pozdrawiam zakłopotanych.
      • Gość: !!! Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 22:19
        PIERDOLICIE JAK BYSCIE BYLI Z BRANŻY!!!
    • Gość: Gacuś Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 22:29
      Drogi dudziu właściciele zrobili sobie lokal dla własnych potrzeb i co, łyso ci. Oj ty zazdrośniku, goń, goń moze zdążysz. Łap, łap żałośniku.
      • Gość: keracz Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 23:43
        jak moze byc lokal dla wlasnych potrzeb , jednoczesnie udostępniając go konsumentom - to mam uwazac ze beda tam organizowane np imieniny wlasciciela a ludzie ktorzy akurat sie nawina to beda robili sztuczny tłok zeby sie wydawalo ze impreza sie udala bo duzo ludzi było ??????? a ja myslalem ze lokal jak sie otwiera to dla ludzi i pod ludzi a nie dla siebie i pod siebie !!!
        • Gość: maciej Re: pub ciechan IP: *.cnow.pl 14.12.11, 10:57
          Bylem w środku... jest zupełnie inaczej niż było mi się nie podoba,klimatu starego ciechana brak, ale to moje zdanie i zacznijcie oceniać jak będzie otwarte! Nie oceniajcie w ciemno :)
          PS. jest tam teraz bardzo jasno :)
          • Gość: Tony Zapiekanka Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 08:36
            o ktorej to dzis otwarcie Ciechana?
    • anonimowa27 Re: pub ciechan 16.12.11, 19:26
      a może jakiś sylwester w ciechanie będzie....
      • Gość: fanka Re: pub ciechan IP: *.cdma.centertel.pl 16.12.11, 20:39
        Ja kochałam ciechana takim jaki był, super pub i nie wiem czemu właściciele to zmienili, zawsze tam było pełno ludzi i odjechane imprezy, choćby super karaoke. Może goście im nie pasowali? A może to pomysł nowej dziewczyny właściciela?
        • Gość: Tony Zapiekanka Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 05:35
          Elegancko bylo dopiero wrocilem...w srodku kicha ze starego klimatu zostala tylko piwnica ale reszta ok...ide na zapiekanke
          • Gość: ja Re: pub ciechan IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.11, 09:03
            Ale Wy bzdury wypisujecie- idźcie i zobaczcie- niema różowych kanap itp bzdur- klimat i wystrój niewiele się zmienił- jest wygodniej bo są kanapy- ale czarne!
            • Gość: Łukasz Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 10:43
              blebleble, zamiast gadać, obgadywać, nagadywać i krytykować, po prostu zobaczcie:

ciechanowinaczej.pl/2632/pub-ciechan-relacja-z-reaktywacji/
              • Gość: Soon Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 18:24
                Do "łukasza" - człowieku, nie rób szkody temu raczkującemu portalowi i nie pisz, bo nie potrafisz robić tego poprawnie. Nie pisze się (i nie mówi) parkiet do tańczenia, tylko do tańca, a zwrot: "w przypadku najścia ochoty" woła o pomstę do nieba. Jest tyle innych zajęć na "p" niż pisanie: pakowanie, prasowanie, pilnowanie, etc. Właścicielom portalu radzę namówić "łukasza", żeby zdecydowanie ograniczył się do robienia zdjęć ...
                • Gość: Łukasz Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 20:51
                  Cóż, nie wiem kim jesteś. Anonimowość dodaje odwagi, to widać. Lepiej napisać coś i niech inni to zweryfikują, niż nic nie pisać i narzekać. Jeśli piszesz lepiej to zrób swój portal, a odbiorcy wybiorą - na tym polega konkurencja i rynek. Preferujesz poprawianie, więc zacznij od zmiany "ł" na "Ł", przyda się shift. Mógłbym przeanalizować cały Twój post, ale nie ma to najmniejszego sensu, gra w ping ponga do niczego nie doprowadzi. Najpierw sprawdź siebie, a jeśli czepiasz się innych, to chociaż hipokryzją tak się nie popisuj.

W każdym razie, dziękuję za poświęcenie czasu na przeczytanie i poprawienie mojego tekstu, ba, nawet na skrytykowanie go :) Zmiany zgodnie z propozycją wprowadziłem, gdyż uwagi były słuszne. Mea culpa, pisane o 9 rano.
    • Gość: Oksana Re: pub ciechan IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.11, 14:48
      Dobra, krótka piłka z mojej storny. Po ile zielony? Ceny się zmieniły?
      • Gość: maciej Re: pub ciechan IP: *.cnow.pl 17.12.11, 15:08
        właścicielem teraz jest właściciel browaru, a lokal jeszcze jest zamknięty dla zwykłych gości :)
        • Gość: piwosz Re: pub ciechan IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.11, 15:36
          Gość portalu: maciej napisał(a):

> właścicielem teraz jest właściciel browaru...

to wyjaśnia ten brak smaku i zrobienie z ciechana małej leżakowni

• Gość: hubert Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 18:48
            Piwosz - o gustach się nie dyskutuje bo koniec końców może się okazać ,że to ty go nie masz :)))
            NIe chcesz nie chodź .Jak umiesz zrób uruchom i utrzymaj .
            • Gość: Tony Zapiekanka Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 22:20
              Gość portalu: hubert napisał(a):

> Piwosz - o gustach się nie dyskutuje bo koniec końców może się okazać ,że to ty
              > go nie masz :)))

buehehe chlopcze to tak jak bys w zyciu nie jadl jajka na miekko tylko caly czas na twardo....
              • Gość: keracz Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 00:42
                Z tego co wiem to jest tam okropnie jasno , parkiet (podejrzewam ze jak jest to i muzyka bedzie *typ stara leżakownia*) no jednym slowem mini dyskoteka --
                • Gość: tomek88 Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 09:28
                  To chyba jakiś żart :/ po prostu śmiech na sali , starego ciechana uwielbiałem bo miało klimat i dusze to był prawdziwy pub !!!
            • Gość: piwosz Re: pub ciechan IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.11, 09:48
              hubert, jeżeli chodzi o kwestie finansowe to powinno właścicielowi zależeć na zróżnicowaniu oferty. Leżakownia już jest.
              • Gość: turban Re: pub ciechan IP: *.ip.netia.com.pl 19.12.11, 09:25
                Nikt nie by,ł mało kto widział, ale tak jest nie ładnie ,że szok. Słyszałem ,że ten piękny lokal utracił zezwolenia w tym sanepidu dlatego go sprzedali - tak było super specjaliści od prawdziwych pubów.
                • Gość: maciej Re: pub ciechan IP: *.cnow.pl 19.12.11, 11:57
                  Było już kilka prywatnych imprez i widziało ten lokal kilka osób są zdjęcia na Ciechanów inaczej.
                  • Gość: . Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 14:51
                    Czynny jest juz ten przybytek czy nadal modernizacja???
                    • Gość: hossa Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 19:44
                      przecież tam jest nie ładnie to po co otwierać ?
                      • Gość: ... Re: pub ciechan IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.12, 20:29
                        dla zainteresowanych - Ciechan już ruszył...
                        • www.ciechanowinaczej.pl Re: pub ciechan 19.01.12, 23:31
                          I wygląda tak:
                          ciechanowinaczej.pl/4070/ciechan-otwarty/
                          • Gość: Anka Re: pub ciechan IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.12, 10:08
                            jest super: czysto, świeżo i ciepło. Tak trzymajcie i nie odpuszczajcie.
    • Gość: Kreon Re: pub ciechan IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.12, 21:10
      NIe myślałem ,że z tej piwnicy wyciągną taką elegancję .Będę stałym klientem , gratulacje
      • Gość: q2wwq Re: pub ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 11:24
        Wstep jest normalnie od 18 lat jak kiedys?
        • Gość: wodnik Re: pub ciechan IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.12, 10:44
          Byłem wczoraj i powiem że lokal stracił swój urok , kupa kiczu i tandety , dużo lepiej było przed zamknięciem .
          • Gość: fan Re: pub ciechan IP: *.cnow.pl 20.01.12, 15:03
            Jest czysto i ładny zapach bo świeżo po remoncie jeszcze bydło się nie zlazło i nikt nie narzygał na podłogę!!!
            PS. W starym ciechanie tez tak było na początku ale klimat pubu był do końca.
            • Gość: robek Re: pub ciechan IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.12, 21:18
              Do Ciechana - nie czytajcie tych bzdur jest zdecydowanie lepiej jak było:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka