Gość: tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 10:13 co sadzicie o uslugach ogolnobudowlanych czy gosc dobrze robi i dokladnie podobno z ropel jest jakis tam Sarnowski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan Re: budowlane IP: *.play-internet.pl 22.12.11, 11:42 mi robiło wykończeniówkę z chruszczewa.Zalezy ile masz do zrobienia bylo ich dwóch,chyba z 30 lat mnieli ale nie pili naszczescie,bo juz tylu fachowców było u mnie,którzy bez flaszki pracy nie mogli zacząc;/ Tak wiec było w cenie przystempnej,dokladnie i bez alkoholu. i posprzatali po sobie co ucieszylo bardzo moja zone:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 10:00 u mnie cale poddasze i chcialbym zeby robila jedna ekipa tylko polozyc gladzie na sciany,zamontowac parapety w wewnatrz i kominek zabudowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 17:30 Ja nie mam o nich dobrego zdania i wolę po prostu wiele rzeczy wykończeniowych robić sam. Taniej kupuje materiały w sklepie internetowy,tutaj www.ekwasek.pl/index.php?cat_id=52 jak sam zrobisz to masz pewność i gwarancje,ze jest dobrze wykonane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: budowlane IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.11, 09:33 spoko, nauczyć się wszystkiego, co to dla Polaka? lepiej stracić parę tygodni niż dać zarobić fachowcom w 24h o mentalność nasza prace wykończeniowe to najtrudniejsze kawałki w domu tu nawet drobiazg będzie widać no i denerwować będzie przez lata :) Odpowiedz Link Zgłoś