Dodaj do ulubionych

Jak żyć premierze

IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.11, 21:16
www.youtube.com/watch?v=PJfj2pKpJTg&feature=related
Obserwuj wątek
    • Gość: donald Re: Jak żyć premierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.11, 22:56
      Jak najkrócej!
      • Gość: Autor Re: Jak żyć premierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 00:01
        A co ta dziennikarzyna z radia broni Donka przed słusznymi atakami Korwina. Media manipulują,a gawiedź łyka to jak młody pelikan i glosuje na platfusów. A potem płaczą,że podatki wysokie,paliwo za drogie i że pracować muszą do 67 roku życia. Media w 75ciu % są "zatuszczone" i manipulują gawiedzią,którą jeszcze chce się ruszyć te cztery litery na wybory i oddać głos na platfusów w "słusznej sprawie".
        Nie jestem pisuarem,zwolennikiem radia z Torunia,ani paligłupem,jakby ktoś chciał mi przyczepić jakaś metkę.
        • Gość: jfj Re: Jak żyć premierze IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.11, 00:51
          W poprzednich wyborach głosowałem na PO, ale jak zobaczyłem co wyprawiają i jak robią coś całkiem innego niż zapowiadali to dałem sobie na spokój i w ostatnich wyborach na nich nie głosowałem. Jak poprzednik "Nie jestem pisuarem,zwolennikiem radia z Torunia,ani paligłupem,jakby ktoś chciał mi przyczepić jakaś metkę." ale PO mam serdecznie dość.

www.youtube.com/watch?v=la35JnhIulg&feature=player_embedded
          • Gość:   Re: Jak żyć premierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 16:22
            Pszem a ci twoi są wolni od zakłamania i obłudy nie? Nawet jeśli tak myślisz bo tak cię zmanipulowali to nastąpi przebudzenie. Może za 30 lat jako strzec zreflektujesz się, ze byłeś darmowym narzędziem nieuczciwych ludzi taką zahipnotyzowaną polityczną, bezpłatną prostytutką chociaż myślę, że prostytutka (ta prawdziwa) ma opory a ty nie.
            Są święta weź leki i wyłącz kompa.
            • Gość: ? Re: Jak żyć premierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 17:24
              Ale to nie pszemm.. ten jest niepodrabialny.. to tylko jakas popierdolka..
              • Gość: dede Re: Jak żyć premierze IP: *.147.131.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.12.11, 18:55
                Idiota z definicji ma nieskomplikowany umysł. Idiocie powiesz - Tusk rządzi przez spisek mediów, idiota rozpowszechni tę informację, bo sądzi, że uszczęśliwi tym innych tak, jak sam został uszczęśliwiony - bo świat uprościł mu się do wymiarów intelektualnych Mariusza Błaszczaka. Idiota nie pamięta niczego, co w tym formacie się ni mieści, czyli czasu, kiedy Pis rządził prawie wszystkimi mediami i - jakoś - nie wygrał wyborów. Że czystki w radio i telewizji, Rzeczpospolitej spowodowały, że w oczach i uszach wszystkich brzmiał "pisowski głos w twoim domu". I nawet teraz, jak sam się chwali, tygodnik "Uwarzam, Że" (czy jakoś tak, z ortografią u nich nietęgo) ma NAJWIĘKSZĄ sprzedajność w Polsce. Jakkolwiek by to rozumieć... Idiota nie zrozumie, ale może nieidioci pomyślą...
                • Gość: kamilka Re: Jak żyć premierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 00:33
                  nastepny kumaty inaczej i do tego przewyższa idiote ze swojej rodziny a może i matke swoją z ojcem .

do ciebie dede
                  Podaj swoje nazwisko tez pośmiejemy sie jak ty z Błaszczaka .
                  Może pogadacie sobie ?
                  Wydrukuj te swoje głupoty jakie piszesz tu nonstop i podyskutuj z takim marnym intelektualista jak Błaszczak.
                  ps.Portal ciechanówinaczej jest zainteresowany takim spotkaniem.
                  • Gość: dede Re: Jak żyć premierze IP: *.204.71.221.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.12.11, 09:25
                    Przecież mówiłem, że nie zrozumiesz, więc nie wysilaj się tak bardzo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka