Dodaj do ulubionych

ZIMNO W DOMU!!!!!!!!!

IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 21:25
Dlaczego PEC nie grzeje tak jak grzać powinien?! Mieszkam na Aleksandrówce i marznę w swoim mieszkaniu! W innych miastach ludzie z tego co wiem mają ciepło w swoich domach! Potem PEC będzie nam zwracać nadpłaty "zaoszczędzone". W nosie mam tę nadpłatę jeśli w domu ja i moja rodzina marzniemy! Bo to co mi zwrócą będę musiałą wydać na leki! Grzejniki mam odpowietrzone,a grzeją jakby lato za oknem było! Jest przenikliwe zimno, a oni sobie z nas żarty robią! Pytałam sąsiadów u nich sytuacja wygląda identycznie. KOSZMAR!!! Czy u Was też tak jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: ZIMNO W DOMU!!!!!!!!! IP: *.tktelekom.pl 06.01.12, 21:39
      U mnie na witosa aż za gorąco. Przykręcamy grzejniki,bo nie da się wytrzymać. To jedna spółdzielnia,więc albo przesadzasz,albo jesteś za bardzo ciepłolubna... Może to wina okien lub drzwi przepuszczają???
    • Gość: w bloku Re: ZIMNO W DOMU!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 23:19
      Mieszkam w bloku na Aleks. mam upał w domu - grzejniki przykręcone na pół, bo na max. nie da się wytrzymać - okna trzeba by było otwierać. Więc w ogóle nie rozumiem o co chodzi. PEC na pewno grzeje jak powinien, a skoro problem nie tylko u Ciebie, ale też u sąsiadów to może coś w bloku jest do spr.
      • Gość: kamil Re: ZIMNO W DOMU!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 23:33
        na pułtuskiej 66 nie da się wytrzymać, ciągle grzejniki zakręcone mamy!
    • Gość: Karolina Re: ZIMNO W DOMU!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 10:07
      jakaś awaria musi być wstałam dzisiaj rano a w domu lodówka (grzejniki rozkręcone na full ) w kilku blokach obok sytuacja taka sama
    • Gość: Penelopa Re: ZIMNO W DOMU!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.12, 12:57
      Na Sikorskiego 13 zimno jak w lodówce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka