Dodaj do ulubionych

Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.cdma.centertel.pl 10.01.12, 08:35
Cześć jestem pracownikiem jednego z ciechanowskich marketów,Pracuję już pół roku w jednej firmie,przy przyjmowaniu się do pracy miałam obiecywane "złote góry".....a zarabiam 1000 zł.Dodam że spłacam kredyt 500zł a że dojażdzam do pracy to jeszcze na paliwko jakiś 400zł.....Mam pytanie czy w naszym "kochanym" mieście da się więcej zarobić i gdzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.183.228.45.dsl.dynamic.t-mobile.pl 10.01.12, 09:19
      Jak masz pracę 1-zmianową to można jeszcze po pracy dorabiać na rozkładaniu towaru, w TePsie i innych dorywczych pracach. O dobrze płatnej pracy na pełen etat to w Ciechanówku ni widu ni słychu :/
      • Gość: luzak tp IP: *.centertel.pl 10.01.12, 09:31
        Pracuje w tzw tepsie jako doradca z godzin mam około 1100 i 1000 zł premii jak dla mnie jest ok
        • Gość: ... Re: tp IP: *.play-internet.pl 10.01.12, 14:17
          Moja siostra pracuje w TP,praca nie lekka ,jak każda inna,ale zarobki też nie najgorsze ,tylko na początek nie ma co liczyć na umowę o pracę,zlecenie za zleceniem.Urządzają trochę pranie mózgu,ale wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
      • Gość: dd Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 19:23
        Trzeba było myśleć o tym wczesniej.
        • Gość: pio Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cnow.pl 12.01.12, 21:18
          chyba się sk.....ić w jakimś politycznym gangu być naganiaczem, zbierać podpisy a i tak mając
          wyższe studia mgr, itp. stołek będzie dla kolesia po zaocznych
    • Gość: bomba Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 14:39
      musisz zostac prezydentem Ciechanowa albo jednym z zastępców, wtedy będziesz zarabiał 150 tysięcy rocznie. Tyle ma prezydent Wardzinski. Możesz tez zostać jakims ważnym urzędnikiem w Urzędzie miasta, bedziesz miał 70 tys. rocznie. Ale najlepiej zostać dyrektorem MOSIR Ciechanów jego szef pan Omiecinski zarabia 250 tysięcy złotych rocznie i właściwie prezydent miasta jego pracodawca mógłby mu buty czyscić.
      • Gość: . Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 10.01.12, 16:09
        Dokładnie.
        Chyba dobrze jest zapisać się do klubu PO w Ciechanowie(poglądy polityczne zostaw na boku).
        • Gość:   Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 17:22
          Tylko PSL coś tam może jeśli idzie o załatwienie pracy. Inni może po 20 latach kłaniania się do stóp.
      • Gość: pracownik-mosiru Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 22:03
        pewnie tylko kasę umnie sobie wypisać a łapówki za jakieś faktury umnie brać
        • Gość: roman Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.12, 22:16
          Dobrze zapisać sie do TMZC (Towarzystwa Miłośników Ciepłych Posad)
      • Gość: ........... Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 09:22
        Tu sie panie kolego pomyliłeś z sumą zarobków prezydenta. Omiecińskiemu wyliczyłeś dobrze ze wszystkimi dodatkami a prezydent ma 14 tys podstawową pensję, oczywiście jest w pierwszej piątce najlepiej zarabiających prezydentów w Polsce.

Wardziński 14 tys podstawowe tj 168 tys rocznie tylko podstawowe + dodatek za prezydenta +premie + ciaglosć lat + inne to przynajmniej 25 tys miesięcznie a rocznie jakieś 300 tys.- z grubsza

Tak samo poseł dostaje teraz 13 tys a Pitera brała 49,800 miesięcznie tylko służbowo + dodatki

Tusk bierze ze wszystkim 170 tys miesięcznie jako premier, tak samo prezydent.
        • Gość: l Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 11.01.12, 14:06
          gdyby tak wszystkim w rządzie obniżyć pensje o 10% tylko (przy czym prezydent singapuru zgodził się aby obniżyć jego pensję o 37%) to mieli byśmy niezłe załatanie dziury budżetowej!
        • Gość: o Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.12, 20:46
          skąd te liczby wyrwaqłeś
    • Gość: . Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 10.01.12, 17:54
      PSL jest na wymarciu,nic już nie może za to PO to duża,rządząca potęga(nie popieram ich działań politycznych żeby nie było) i jednak wydaje mi się,że dla swoich potrafi dużo załatwić.
      • Gość: um Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 10.01.12, 18:32
        Myślę że jeśli chodzi PO, to szybciutko się to zmieni, bo ludzie w końcu otworzą oczy i wyślą ich tam gdzie ich miejsce.

Co do zarobków, np. w ochronie w naszym pięknym grodzie mlekiem i miodem płynącym zarobki wachają się w granicach 1000 zł-oczywiście mowa o 240h.

W UM na stanowisku robotniczym z 10 letnim stażem zarabiam 1605zł. do ręki. Z tego co wiem a wiem na 100% także na stanowiskach biurowych szału nie ma, bo z podobnym stażem zarabi8ają tyle co ja. Jedyne co - wiadomo jak to w budżetówce- jest jeszcze trzynastka, jakieś śmieszne wczasy pod gruszą i jakieś groszowe nagrody. Jednak powiedzmy sobie szczerze- u prywaciażą tego nie zobaczymy.
        • Gość: Adam Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.12, 19:28
          Do "luzak" gościu nie gadaj mi głupot ze premi masz 1100 zl ,moja kobita robi w tp 4 lata i ma 1600zl za godziny a 500zl premii a nie mi tu gadasz glupoty .... !!!!!!!!!!!
          • Gość: . Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 10.01.12, 20:30
            Pracowałam w tp i luzak może pisać prawdę.Wszytko zależy od wyników.Jak ja pracowałam to byli ludzie,którzy wyciągali nawet 3 tysiące samej premii a byli tacy co premii w ogóle nie otrzymywali.
            • Gość: x Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 21:26
              Pracowałem w TP na infolinii niesprzedażowej i 1000 PLN to był max bo nie było żadnych premii. Z drugiej strony praca ciężka nie była.
              • Gość: . Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 10.01.12, 22:24
                Ja pracowałam na utrzymaniu neo i tam niektórzy potrafili wyciągnąć niezłą premię.
                Praca ciężka może nie,ale nieprzyjemna i nierozwojowa.
          • Gość: tp-sa Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 22:06
            pewnie jakaś poczwara, bo ładne laski to 2000,- zarabiają jak luźne bluski mają.
    • Gość: jasama... Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.se.alltele.net 10.01.12, 20:43
      oj ,jak wy malo zarabiacie,nic dziwnego ze tyle naszych rodakow pracuje poza granicami kraju.
      • Gość: l Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.181.149.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.01.12, 21:07
        jak wy mało zarabiacie??? takie bezrobocie to gdzie tu zarabiać? - zaniżając wynagrodzenie - ludzie pracują za grosze byleby pracować sami sobie robiac krzywdę ale przecież jak Ci nie pasuje to się zwolnij... do czego to prowadzi...
        • Gość: jasama Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.se.alltele.net 10.01.12, 21:45
          ....masz duzo racji,bo tak jest .
        • Gość: a Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cdma.centertel.pl 10.01.12, 21:50
          A ilu ciechanowskich biznesmenów ciągle szuka pracowników i stosuje sprawdzoną sztuczkę .Przyjmuje kogoś bez umowy(podpiszemy później) po miesiącu nie ma wypłaty pracownik odchodzi na jego miejsce przychodzi nowy i znowu przez miesiąc ma siłę roboczą .
          • Gość: l Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 10.01.12, 22:09
            tepsa to bardzo dobra firma...dla kogoś kto po godzinach "normalnej" pracy chce sobie tyci dorobić...
            Płaca jest tam poprostu śmieszna a wymagania...monitoring rozmów-wystarczy jedno źle wypowiedzianeym słowo do klienta,zbyt mało zachęcająca do kupna rozmowa i niestety ocena naganna a co za tym idzie brak premii...W życiu nie słyszałam żeby ktoś dostał tam więcej niż 400-500 zł premii.Z godzin też bardzo ciężko zarobić bo ucinają godziny jak nie wiem...
            Polecam każdemu kto chce dorobić a nie zarobić.
            • Gość: Ona Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 12.01.12, 17:44
              Ale glupoty gadasz, pewnie sobie tam nie radzilas i ze niby wszyscy mieli 500 zl premii. Ja w pierwszym miesiacu pracy na dziale neostrady mialam 1300 zl samej premii. Jak jest sie malo operatywnym, to i premia kiepska. Byli tez tacy co mieli 2-3 tys. premii.
              • Gość: qwe Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cnow.pl 12.01.12, 21:20
                autopropaganda
          • Gość: kole-zet Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 22:12
            no pewnie ja też się zwolniłem bo mój pracodawca oznajmił nam że na pół-roku do warszawy ruszamy, no i 5,00 rano wyjazd a 19,00 powrót a za dojazdy do pracy się nie płaci i zo mi z tego że 2000,- zarobie a dzieciak mały i taty nie zobaczy.
            • Gość: ... Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 22:30
              No a teraz, jak tego tatę będzie miał, to co będzie jadł?
              • Gość: czarownicazbielina Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.12, 22:58
                a na statoilu dostają już wynagrodzenie? czy jak zwykle...;/grunt to wyrobiona marka pracodawcy co nie? takich stanowczo odradzam bo nie zarobisz nawet nędznego tysiaka
              • Gość: kole-zet Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 23:05
                jestem zaradny nową mam i radę dam, nie lubię jak bizmesmeni zarabiają na ludzkiej krzywdzie
                • Gość: wala Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 09:51
                  to krzycz przecz z komuną
        • Gość: x Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 17:33
          Dobrze że jest najniższa krajowa bo pracodawcy chętnie by po 100zł płacili.
          • Gość: qwe Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cnow.pl 12.01.12, 21:27
            do x i to w drodze łaski
    • Gość: urzednik Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 08:36
      2000 pln (do ręki w urzędzie w starostwie) pozdrawiam
      • Gość: MACIO Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 08:52
        no to super że w starostwie tyle zarabiają tylko ze cała budżetówka ma wypłatę ze zwykłego robola dla których nie ma miejsc pracy ludzie po szkołach już siedzą w domu bo nie mają żadnych perspektyw w ciechanówku na zatrudnienie a nikt się ne zastanowi że na te wypłaty dla urzędasów zarabiają robole nie będzie pracy to i wypłata się z czasem skończy bendą cięcia zwolnienia itd kto to utrzyma ludzie dzisiaj jak mają zarobić 1000zł to wolą nie tyrać w markiecie tylko do opieki iść na dzieci dostaną na opał dostaną i paczka żywnościowa od czasu do czasu się znajdzie i dodatek mieszkaniowy będzie po co tyrać? powinno być jak w japoni 5 lat i byśmy byli bogatym krajem
        • Gość: mr Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 16:48

Japonia? A wiesz pan co piszą Japończycy na pocztówkach z wakacji?

"Bardzo mi przykro, że zażywam odpoczynku, kiedy wy wszyscy musicie pracować".

Tak piszą. To są honorowi i ciężko pracujący ludzie. Naszych kombinatorów do nich pan porównuj.
          • Gość: macio Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 20:44
            wiesz mało mnie to interesuje jak się zacznie druga grecja to wtedy bendę dociekał narazie to jest afryka w ciechanowie bo jest tak że ludzie na chleb nie mają więć żeby było sprawiedliwie po likwidujmy wszystko zasiłki dodatki rodzinne opieki społeczne itd... i wtedy sie okaże kto przetrwa a kt nie prawo dzugli albo przeżyjesz albo ne odnosne japon masz siłe robisz nawet w wieku 96-u lat nie masz siły umierasz na ulicy chiba że masz dzieci co na ciebie zarobią zapewnią dach nad głową i miske ryżu dlatego azja jest bogata i kwestia kilku lat jak nas pochłonie europe już zaczyna żreć pozdrawiam
            • Gość: macio Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 20:46
              przepraszam za błedy le klawiatura mi coś nie dobija czasami i za brak literek
              • Gość: ... Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 21:08
                ... i brak interpunkcji.... "Bendę", tu błąd nie wynika z niesprawnej klawiatury, jeżeli więc masz taki zapał do pracy, jaki miałeś do nauki, to nie dziwię się, że klepiesz biedę:).
                • Gość: forsa Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 21:31
                  a jakie zarobki w EUROINSTALU lub PLASTBUDZIE?
                  • Gość: insp Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 12.01.12, 06:53
                    Polacy są najbardziej zapracowanym narodem zaraz po koreańczykach, tych z południa. Sam pracuję na dwóch etatach. Ceny mamy europejskie a płace polskie, czyli 4 razy niższe. Kiedy w końcu zrzucimy z siebie to brzemię, żeby żyć normalnie?
                • Gość: M Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.253.* 12.01.12, 09:50
                  WKU....A MNIE CIĄGŁE ZWRACANIE UWAGI KOMUŚ, KTO ZROBIŁ JAKIŚ BŁĄD....MYŚLĘ, ŻE KAŻDY CZEPIALSKI TO NIEDOWARTOŚCIOWANY INTELIGENT ŚMIECHU WARTE!!!!! GDYBY WSZYSCY BYLI TAK INTELIGENTNI JAK TY CIEKAWE KTO ZAMIATAŁBY ULICE, SPRZĄTAŁ SKLEPY, BANKI , PIEKŁ CHLEBEK ITD... CZY UWAŻASZ SIĘ ZA KOGOŚ LEPSZEGO BO WIESZ JAK NAPISAĆ WYRAZ ,,BĘDĘ"???? TEGO TYPU DOCINKI ŚWIADCZĄ ŹLE O TOBIE ,NIE O ,,BŁĘDZIARZU'' BO JESTEŚ NA TYLE PROSTA/Y , ŻE DOWARTOŚCIOWUJESZ SIĘ W TEN SPOSÓB
                  • Gość: ... Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 11:27
                    Po pierwsze: nie drzyj się! Po drugie, nie zwracam człowiekowi uwagi, tylko stwierdzam fakt, że tak jak się przyłożył do nauki, tak teraz zarabia, więc kto tu jest pieniaczem? Odpowiadając na Twoje pytanie, nie uważam się za kogoś lepszego, ale uważam, że to wstyd w 21 wieku, mieszkając w mieście, nie umieć pisać, bo nie potrzbne są do tego wydziwione fakultety, wystarczyło uczyć się w podstawówce. Poza tym, nie sprawdzenie tego co się napisało i pozostawienie z błędami, to brak szcunku dla rozmówcy.
                    • Gość: M Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.253.* 12.01.12, 16:49
                      To przeczytaj swój tekst i zobaczysz ,że zjadło Ci się kilka literek ;) Ja szanuję każdego człowieka i pomimo fakultetów nie razi mnie to tak bardzo...
                      • Gość: ... Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 18:55
                        Proszę Cię..., "zjadłam" dwie literki, ale oczywiście nie omieszkałaś się czepnąć, tak dla zasady, co? Oczywiście nie omieszkałaś również się wywyższyć, napomykająć mimochodem o swoich fakultetach...
                  • Gość: macio Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 20:53
                    dzięki kolego za tą wypowiedz masz absolutną racje nawet jak popełniłem błąd to zwykłe niedopatrzenie
                  • Gość: madzia Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 12.01.12, 21:31
                    popieram wypowiedź przedmówcy
                • Gość: qwe Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cnow.pl 12.01.12, 21:29
                  do ip komp to nie wszystko mule biurowy
        • Gość: heja Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 09:52
          MACIO, idź z pretensjami dfo Wałęsy, miał ci zbudować drugą Japonię
          • Gość: elf Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 12.01.12, 16:23
            Tak jest! Popieram piętnujących tych "błędziarzy". Najpierw do szkoły potem do dyskusji!
            • Gość: proste Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.01.12, 16:51
              nie obrażajcie wszystkich tych którzy robią błędy-jedni robią je bo są nie douczeni a drudzy bo są dyslektykami
              • Gość: M Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.253.* 12.01.12, 18:46
                Tak zgadzam się z Tobą w stu procentach! nie zawsze wynika to z braku fakultetów;)
                • Gość: ... Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 18:52
                  Oczywiście..., amerykańscy naukowcy potrafią wszystko naukowo wytłumaczyć. Nieuki - dyslektycy, niewychowane bachory- ADHD....
                  Pierniczenie głupot- stres?
                  • Gość: bleble Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 12.01.12, 19:06
                    A ia se robie bledy i co z tego......gul wam wali? robie bledy i zarabiam tyle co kierownjk w użedzie miasta i nie użalam się jak niktuży wyrzei.
                    • Gość: gruby Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 12.01.12, 19:29
                      Zatem współczuję właścicielowi takiej kadry, Panie Kierowniku...
                    • Gość: ... Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 20:08
                      No faktycznie, poważny powód żeby "walił gul"..., nie ośmieszaj się na forum, tylko nurkuj w książki.
                    • Gość: gość Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 20:59
                      i takich kierowników powinny być całe masy wtedy by był porządek a nasi politycy tacy wykształceni a nie potrafią zrobić porządku w kraju tylko jak dziec do koryta i tylko kasa godne pożałowania a na tego gościa napewno nikt nie narzeka zdecydowany pewny siebie i wie czego chce w sejmie by porządek zrobił
              • Gość: Piter Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 12.01.12, 21:32
                Tak, oczywiwscie, dzisiaj taka moda na poprawnosc polityczna, ze lubi sie nazywac rzeczy NIE po imieniu i analfabetyzm nazywa sie dysleksja, dawanie d..y dla kasy - sponsoringiem itd.
            • Gość: BŁĘDZIASZ Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 20:55
              a ty zamiast krytykować to się u świętego mikołaja zatrudnij
            • Gość: qwe Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cnow.pl 12.01.12, 21:31
              do elf milcz pasożycie administracyjni
          • Gość: macio Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 20:54
            SOBIE JAPONIE ZBUDOWŁ A TERAZ BUDUJĄ GRECJE HEHEHE JUŻ NIEDŁUGO
            • Gość: qwe Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cnow.pl 12.01.12, 21:38
              znam pracowników administracji że gdyby nie program w kompie wychwytujący błędy to dopiero wtedy była by posiewka śmiechu
              • Gość: bleee Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 12.01.12, 22:17
                Po to mamy komputera aby coś robiły za nas, chyba oczywiste.
                Tęsknisz za liczydłami? Ja wolę policzyć na kalkulatorze. Rozumiesz o czym piszę? czy nie.
                Nie potrzebnie przypiepszacie się o jakąś ortografię ale to typowe dla tych, którzy chcą odwrócić uwagę od na prawdę istotnych spraw. To forum dyskusyjne a nie miłośników polszyzny czy ortografii.
                • Gość: ... Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 23:28
                  Dobra, miłować nie będziemy, ale podyskutować pozwolisz?
                  • Gość: WuCeI Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.12, 14:18
                    Miało być o zarobkach, a nie o ortografię, poloniści.
                    • Gość: farciara Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.12, 15:47
                      no właśnie!i co dalej z tematem zarobków?
                      • Gość: m Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.253.* 13.01.12, 23:24
                        O zarobkach niechętnie się mówi:) wszyscy biadolą a w efekcie nie jest chyba tak dramatycznie, w sumie zależy kto jakie posiada kwalifikacje i czego oczekuje...ja jako kobieta mam jakieś 2600 na czysto , ale szczerze gdyby nie mój partner ciężko byłoby się utrzymać z tych poborów mając na utrzymaniu 2 dzieci...
                        • Gość: ..... Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 14.01.12, 14:38
                          Śmieszna jesteś, jest masa rodzin w Polsce, którzy nie mają 2600 i zyją. A ty piszesz takie brednie....za takie pieniądze rodziny byś nie utrzymała. Nie zazdroszczę ci bo mam znacznie więcej ale pamiętam czasy gorsze i też guwna z pod siebie nie jadłem. Powiedzmy sobie szczerze-apetyt rośnie w miarę jedzenia.
                          • Gość: m Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.253.* 14.01.12, 16:18
                            może i śmieszna, ale czytałeś uważnie? bardzo współczuję tym, którzy mają mniej i mam świadomość, że są tacy, ale ja na dzień dzisiejszy oceniam swoją sytuację tzn. kredyty, raty itd. gdyby nie stać mnie było pewnie nie próbowałabym żyć lepiej, ale to chyba naturalne, że każdy dąży do poprawy swojego bytu... napisałam tak oceniając własną sytuację a nie porównując z kimkolwiek....same opłaty to 2 tys...więc chyba rozumiesz, że nie byłabym w stanie z 2 dzieci...też mam za sobą gorsze czasy...
                          • Gość: m Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.253.* 14.01.12, 16:31
                            poza tym ciekawi mnie Twój APETYT :)nie zmienił się od tych gorszych czasów? bardzo współczuję tym, którzy mają pensje głodowe...radzą sobie i podziwiam ich za to, ale przyznasz mi chyba rację, że to nie życie tylko wegetacja...
                            • Gość: Kinga Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 31.61.211.* 15.01.12, 15:25
                              ile można zarobić w sklepie odzieżowym??
                              • Gość: ... Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 16.01.12, 23:11
                                U właściciela prywatnego najniższa krajowa,jak dobrze trafisz po cichu dorzuci ci po 50zł za sobotę,w sieciówkach na okresie próbnym też najniższa krajowa,po przedłużeniu umowy może podstawa+ premia.
    • Gość: madame_2 Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 15:35
      kobieta
      3200 netto
      praca na terenie m.in. Ciechowana
      firma spod W-wa
      • Gość: sutereniarz Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 15.01.12, 16:03
        3200 netto

Taka suma to na początku prostytutce nie wyjdzie na naszym terenie.
        • Gość: xxx Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.12, 16:44
          powinni podwyższyć "najniższą krajową"
          i zlikwidować takie umowy jak; zlecenie i o dzieło w firmach gdzie sie codziennie pracuje w trybie 8mio godzinnym
          (bo gdzie indziej one sa potrzebne )

Ciekawa jestem czemu politycy tym sie nie zajma tylko głupoty wymyslaja z nudów
        • Gość: madame_2 Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 21:03
          przedstawicielka...
    • Gość: jekyll Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.multimo.pl 15.01.12, 16:51
      Mieszkam w Ciechanowie. Pracuje 70km od domu. Wracam przewaznie na weekendy (czasem nie zdaze). Transport miedzynarodowy.
      Oficjalnie zarabiam 1500 brutto. Nieoficjalnie okolo 5 x tyle. Brak jeszcze pieniazkow w budrzecie? Jak to sie nazywa?? Chyba szara strefa
      • Gość: WuCeI Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.12, 21:09
        Współczuję, naprawdę. Nigdy, ale to przenigdy nie chcę zostać kierowcą zawodowym. Okej, można zwiedzić kawał Europy, ale co z tego? Rzadko jest się w domu, życie umyka za kierownicą... praca idealna dla kogoś kto kocha jazdę i nie jest osobą towarzyską, ale ja odpadam, nie dla mnie to.
        • Gość: jekyll Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.multimo.pl 15.01.12, 21:22
          Jesli myslisz ze mam czas na zwiedzanie to gruubo sie mylisz. Zawsze dostawa na wczoraj, wszedzie biegiem. Jak staniesz na weekend to czasem mozna sobie pozwolic na wycieczke.
          • Gość: Przedstawicielka Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 16.01.12, 22:29
            4000 +premia, nie mam trzynastek, wczasów itp, Koledzy w innych firmach potrafią wynegocjować dużo więcej. Powinniśmy zawalczyć o zarobki zbliżone do Europy..
            • Gość: nie ważne Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.253.* 16.01.12, 23:48
              chwila prawdy--40 tys ludzi--17 tys chętnych do pracy--zarobki--banki od 53 tys zł -prezes plus premie 13 14 itp z-ca 35 tys plus dodatki--inne banki dyrektorzy od 12 tys do 16 tys --pracownicy od 2100 zł do 7800 zł urzędy od 1700 zł do 16 tys gmina ciechanów od 1380 zł do 18 tys ---starostwo od 3500 do 24 tys zł.Dyrektorzy szkół --około 10 tys na miesiąc --przedszkola od 5500 zł na miesiąc,nauczyciele od 1600 do 6500 zł lekarze--dyżur 2600 zł pensja od 5500 zł do 60 tysięcy plus prywatki ośrodki i prywatne gabinety razem 80 ---140 tys na miesiąc itp spółki gminy --wodociągi zkm itp --pensje prezesów 7800-13.000 tys spóldzielnie mieszkaniowe od 4200 zł do 11 tys zł muzeum szlachcty dyrektor 12 ty zł --opinogóra muzeum dyrektor 12 tys zł ---dyrektor WORD ciechanów 19 tys zł --bibliotekarka przy warszawskiej 4800 zł
      • Gość: kierowca Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 16.01.12, 23:02
        A poślałeś jak będzie wylgądała twoja emerytura? z tego 1500 brutto? Pewnie nie. A to błąd.
        • Gość: kierowca. Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 16.01.12, 23:03
          Powinniśmy zawalczyć o zarobki zbliżone do Europy..

Czyli co robimy rewolucję, chętnie kiedy i gdzie?....

• Gość: nie ważne Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.253.* 17.01.12, 00:12
            ludzie nie narzekajcie --wstyd --tak bogatego miasta nie ma w polsce--ceny mieszkań 3-4,3 ty tys zł za tyle można kupić w wawie w słabych lokalizacjach--jest na allegro do sprzedania sklep-dom przy warszawskiej 3.500.000 tys -------za tyle można kupić 4 domy po 300 metrów w warszawie--dziś patrzyłem w necie--ceny najmów lokali --wyższe niż w New York nawet przy 7 ulicy w centróm new york--szok nie dowiary--domy po 1.700.000 zł nie wierze to szaleństwo--można sprawdzić na allegro---ciechanów to najbogatsze miasto świata--rekord ginesa-niesamowite
            • Gość: normalny, Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 17.01.12, 05:35
              To jeszcze zobacz jakie jest bezrobocie w ciechanowie i jakie są tak na prawdę zarobki... Spytaj w Delitissue, sytaj w cedrobie, tylko nie kierowników, potpie...czy a przeciętnego Kowalskiego.

Co do mieszkań-a kto je kupuje? banki zakładając klientom sznurek na szyję na kilka pokoleń.
              Przez takie myślenie jak tego palanta wyżej mamy tak jak mamy.
              • Gość: ... Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 09:25
                Ty "normalny" wiesz co co to jest sarkazm...? Chyba nie. Zajrzyj może do jakiego słownika, czy innej encyklopedii. Błysnąłeś intelektem jak pawian tyłkiem, jeszcze człoweiekowi naubliżałeś, żenada.
                • Gość: w.w. Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.12, 18:40
                  w NFZ bardzo dobrze płacą, ale trzeba być dobrym przydupasem, żeby się dostać.
                  • Gość: w Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tktelekom.pl 18.01.12, 20:49
                    >Gość: Ona 12.01.12, 17:44 Odpowiedz
                    >Ale glupoty gadasz, pewnie sobie tam nie radzilas i ze niby wszyscy mieli 500 zl premii. Ja w >pierwszym miesiacu pracy na dziale neostrady mialam 1300 zl samej premii. Jak jest sie malo >operatywnym, to i premia kiepska. Byli tez tacy co mieli 2-3 tys. premii.

Co ty "Ona" Pieprzysz za głupoty????? (Przepraszam za wyrazenie ale nie wytrzymałam)
                    Jaki pierwszy miesiąć ??? ty chyba nigdy nie pracowałaś w naszej tp.
                    Tu premie dostaje się niestety z 2 miesięcznym opóźnieniem. Więc pierwszą premię jaką mogłas dostać, to dostałaś po 2 miesiącach i nie opowoiadaj bajek, nie siej zamieszania na forum!!!!
                    nie mówię, ze nie wyrobiłas takiej premiii, tylko, ze nie w pierwszym miesiącu dziecko.
                    Gdybyś miała jakies ale - to też tam pracuję :))
                    • Gość: mama Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.12, 21:25
                      Mam niepełnosprawne dziecko ( autyzm), niestety nie mogę dostać na nie świadczenia pielegnacyjnego ponad 500 zł, ponieważ mam działalność. Gdybym zamknęła działalność dostała bym pieniądze, ale ja chcę pracować uczciwie bo radzimy sobie z opieką.Więc zasiłku, które bym spożytkowała na dziecko nie dostanę. Dostaną go osoby, którym się nie chce pracować, a zasiłek za dziecko, lub starszą babcię czy dziadka dostaną i będą mieli za co pić. Czemu tak jest że w Polsce się nakłania wręcz do kombinatorstwa i przekrętów. Nic tylko się zwolnić i chodzić po mopsach po zapomogi .
                      • Gość: m Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.253.* 19.01.12, 09:46
                        to zależy co kto ma w głowie i co sobą reprezentuje Rób swoje a lenie i obiboki niech tam sobie piją i pękają z dumy, że mają zasiłek
                      • Gość: ... Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 20.01.12, 11:55
                        Brawo dla mamy która zakasała rękawy i wzięła los w swoje ręcę,droga Pani z takiej matki dziecko może być dumne a Państwo powinno się wstydzić ,że nie potrafi pomóc osobom ,którzy takiej pomocy naprawdę potrzebują,mój mąż też stracił pracę,otworzył niewielką działalność gospodarczą.aby utrzymać rodzinę,dochód nie jest wielki po po opłaceniu ZUS itd kokosów nie ma ale zawsze to coś.
                        • Gość: opelos Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 20:25
                          Przeglądając forum można stwierdzić, że rynek ciechanowski kręci się na terenie TP. A reszta nie ma zdania? żyjecie z zapomogi czy zarabiacie krocie i boicie się konkurencji?
                          Ja się nie chwalę, bo jeszcze studiuję. A chciałbym pracować w Ciechu.
                          • Gość: ... Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 20:55
                            Ależ nikt Ci nie zabrania chcieć :D. Gorzej z realizacją. Niestety jeżeli nie masz znajomości lub rodziny gdziekolwiek, masz marne szanse. Oczywiście Tepsa ma co jakiś czas nabór i ludzie tam zarabiają, tylko nie wiem, czy studia będą Ci do tego potrzebne. Jeżeli nie chcesz popaść w frustrację i depresję przez wieloletnie poszukiwanie pracy w Ciechanowie, lepiej zostan tam gdzie jesteś, jeżeli są szanse na pracę. Chyba że zrobisz specjalizację z kardiologii:)), to szukają do Eskulapa:D. Wiesz ludzie pracują, bo urzędy aż kipią od różnych "biurew", ale czy zdobyli te posady uczciwie...? Pozwolę sobie wątpić!
                    • Gość: Ona Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.172.* 22.01.12, 20:55
                      Nie czepiaj sie slowek, chodzilo mi ze za pierwszy miesiac, a nie pierwszego miesiaca... dziecko.
                      • Gość: Ona Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.172.* 22.01.12, 20:58
                        I to ty pieprzysz, na utrzymaniu neo nie dostaje sie premii po 2 miesiacach, tylko na smiesznym "tp biznes".
                        • Gość: ... Re: Zarobki w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 23:07
                          www.showup.tv/pp/login
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka