Dodaj do ulubionych

Praca C-ów.

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.12, 17:00
Witam,
jestem studentką pierwszego roku (studia niestacjonarne), wiec jestem osoba dyspozycyjna. Szukam pracy, najlepiej bez umowy. Czy macie jakies propozycje, gdzie moga przyjac?
Z gory dziekuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: arek Re: Praca C-ów. IP: *.centertel.pl 01.02.12, 17:06
      poczekaj, aż zieloneoko1 Ci odpisze. Napewno się ucieszysz... Łatwa kasa...
      • Gość: iga Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.12, 17:28
        A mógłbyś napisać coś więcej ? Co masz na myśli? Z góry dziękuję.
        Po prostu mam dużo wolnego czasu, warto to spożytkować, dzięki temu mogłabym sama opłacać szkołę, dlatego znalezienie pracy byłoby świetnym rozwiązaniem.
        • Gość: [] Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.12, 17:32
          w Ciechanowie nie ma pracy ;p
          chyba ze interesuje Cie cos takiego jak TP ;) wlasciwie czemu chcesz bez umowy?
          • Gość: iga Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.12, 17:39
            W tepsie niestety umowa i z tego co wiem , przyjmują tylko na słuchawki... :( Bez umowy, ponieważ dopiero niecały rok otrzymuję alimenty, które nie pokrywają w pełni kosztów szkoły i dojazdów... umowa i automatycznie je tracę.
            • Gość: KillBill Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.12, 23:41
              A na co bys chciala ? na kierownika od razu ?
        • Gość: a. Re: Praca C-ów. IP: *.centertel.pl 01.02.12, 17:38
          tak, mógłbym napisać coś więcej...
          moja żona też szuka pracy, pan "zieloneoko1" napisał jej, że może pomóc finansowo "w zamian za miłe towarzystwo"....
          więc jeśli jesteś sama, nie masz męża i dzieci i chcesz zarobić szybką kasę to czekaj na odpowiedź od pana zieloneoko1@o2.pl

pozdrawiam
          • Gość: iga Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.12, 17:44
            W takim razie nie jestem zainteresowana jego ofertą. Nie chcę nikogo urazić, ale to upokarzające... Może wyobrażam sobie zbyt wiele, a może po porostu jestem zbyt konserwatywna i bardzo zasadnicza, sądzę, że raczej te drugie. Szukam pracy jakby to powiedzieć, hm... na normalnych zasadach, tyle, że bez umowy. Tak czy siak, dziękuję za dobre chęci.
            • Gość: a. Re: Praca C-ów. IP: *.centertel.pl 01.02.12, 17:53
              to wielki szacuneczek dla ciebie za takie podejście do sprawy... wiele kobiet od razu mu odpisuje: "Cześć, jaką pracę oferujesz???"
              i wszystko jasne

i ostrzegam miłe panie:

zieloneoko1 oferuje "pracę w zamian za miłe towarzystwo".... resztę wiecie
              • Gość: iga Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.12, 17:57
                Wiesz, nawet gdybym była bardzo zdesperowana, nie przystałabym na taką propozycję.
                To uwłacza mojej godności osobistej. Poczekam, będę dalej wytrwale szukała, a może życie zaskoczy mnie jeszcze w pozytywny sposób i wszelkie problemy rozwiążą się z czasem.
                • Gość: a. Re: Praca C-ów. IP: *.centertel.pl 01.02.12, 18:04
                  jasne...
                  tylko że niektóre mężatki nie potrafią tego zrozumieć.
                  bo jak chłop mniej zarabia niż zarabiał, to można sobie poszukać "super pracy"
                  • Gość: iga Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.12, 18:13
                    Niekiedy chęć zdobycia pieniędzy jest silniejsza i przesłania obiektywne postrzeganie świata, a cena jest wysoka - szacunek. Mam nadzieję, że kobiety zanim podejmą decyzję, przemyślą to kilka razy, myślę, że gra nie jest warta świeczki.
                    • Gość: do igi Re: Praca C-ów. IP: *.183.217.13.dsl.dynamic.t-mobile.pl 01.02.12, 18:29
                      na ubojnie do CEDROBU potrzebują ;>
                      • Gość: iga Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.12, 18:34
                        Jeśli to żart, to gratuluję poczucia humoru.
                        • Gość: do igi Re: Praca C-ów. IP: *.183.217.13.dsl.dynamic.t-mobile.pl 01.02.12, 18:49
                          nie ma tu pracy, sam mam 22 lata a musze do warszawy dojeżdżać
                          • Gość: iga Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.12, 19:45
                            Nie można było tak od razu, zamiast sarkazmu... W Warszawie jest o wiele więcej możliwości, niezaprzeczalnie. Jednak mam nadzieję, że uda mi się znaleźć coś tu na miejscu, jeśli nie... zmienię koncepcję.
                            • Gość: KillBill Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.12, 23:43
                              A czemu praca na ubojni ma byc zartem ? myslisz ze jak jestes na pierwszym roku zaocznych studiow, zapewne w szkole WSLiB (Wyzsza Szkola lansu i baunsu) to bedziesz siedziec za laptopikiem z kawka na biureczku ?
                              • Gość: iga Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.02.12, 22:14
                                Do KillBill - żadna praca nie hańbi, ale wystarczy trochę pomyśleć, aby uzyskać odpowiedz na Twoje retoryczne pytanie.
                                Nie mam wygórowanych oczekiwań, a Twoje wnioski są zbyt pochopne. Rozumiem, że te uwagi są z własnych doświadczeń... cóż mogę tylko współczuć.
                              • Gość: iga Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.02.12, 22:54
                                Do KillBill: żadna praca nie hańbi , oczywiście. Jednak gdybyś choć trochę pomyślał, uzyskał byś odpowiedź na swoje retoryczne pytanie.
                                Nie mam wygórowanych oczekiwań, a Twoje wypowiedzi są przepełnione sarkazmem i negatywnymi emocjami. Hm, rozumiem , że uwagi z własnych doświadczeń... Cóż, mogę tylko współczuć. Pozdrawiam.
                          • Gość: [] Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.12, 19:45
                            @iga
                            nie wiem jak dlugo mieszkasz w ciechu, ale po Twoim pozytywnym spogladaniu na to miasto niestety mysle ze bardzo krotko, bo w Ciechanowie nie ma pracy zadnej, nie czekaj na usmiechniecie sie szczescia, chyba, ze lubisz czekac rok, dwa, trzy itd.
                            nie chce byc zlosliwy i to nie jest moj cel w tym poscie, ale po prostu ciezko mi jeszcze uwierzyc, ze ktos liczy na prace w tym miescie, po prostu kazdy sie trzyma jak moze stanowisk i procz tepsy nie ma tu nic, to przykre ale coz
                            • Gość: do igi Re: Praca C-ów. IP: *.183.217.13.dsl.dynamic.t-mobile.pl 01.02.12, 19:49
                              dla ludzi młodych te miasto jest przegrane... Wynosić się z niego jak najszybciej !!!!!!!!
                              • Gość: iga Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.12, 20:05
                                Jeśli ktoś ma możliwości, aby zapewnić sobie lepszy standard, bez wahania może wybywać z tego miasta, oczywiście. Jak już wcześniej doszliśmy do wniosku, Ciechanów niestety nie ma wiele do zaoferowania.
                            • Gość: iga Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.12, 19:54
                              Mieszkam tu od urodzenia, doskonale zdaję sobie sprawę z szarej rzeczywistości, wbrew pozorom jestem realistką, która przynajmniej stara się mieć pozytywne podejście do życia. Dziękuję za szczerość. Szanuję Twoje zdanie, a także je podzielam. Masz rację, szanse są znikome, jednak zawsze warto próbować, dlatego dalej będę szukała... Oczywiście nie zamierzam tkwić wiecznie w martwym punkcie. Jeśli w najbliższym czasie czegoś nie znajdę, podejmę inne kroki.
                              • Gość: Przemo Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.12, 20:04
                                ... Nieźle. Ja też szukam od wielu wielu miesięcy i nic...
                                • Gość: iga Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.12, 20:09
                                  Przemek, a jaka praca Cię interesuje? Jeśli nie przeszkadza Ci umowa, to rzeczywiście przynajmniej tymczasowym rozwiązaniem może być TP. Z tego co wiem w bauerze też przyjmują, ale generalnie mężczyzn, więc może ...
                                  • Gość: iii Re: Praca C-ów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 21:28
                                    tu mozna rarobić .. www.showup.tv/amelka90
                                    • Gość: Przemo Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.12, 21:36
                                      i co niby miałbym robić na tej stronie? Pogięło człowieku?

Wracając do tematu... Zgadza się, mógłbym spróbować w TP, ale już tam pracowałem, i wiem czym ta praca pachnie i że jest nudna... Każda tylko nie ta opcja. Wiem, wybrzydzam...
                                      • Gość: iga Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.12, 21:52
                                        Jeśli chodzi o podaną stronę internetową - bez komentarza.

Przemku, sama zaczęłam zastanawiać się nad złożeniem CV do tepsy. Rzeczywiście, nie jest to praca marzeń, jednak dochód co miesiąc by był i uważam, że nawet jeśli potraktuję to jako tymczasowe rozwiązanie - lepsza taka opcja niż żadna. Przynajmniej zapełnię swój wolny czas, ciągła bierność mnie wykańcza. Więc może warto spróbować raz jeszcze, a w między czasie rozglądać się za bardziej interesującą ofertą? Nic na siłę, jeśli nie proponuję dowiedzieć się czegoś więcej na temat przyjęć do pracy w bauerze, słyszałam, że jeśli chodzi o zarobki to nie jest najgorzej.
                                        • Gość: halo Re: Praca C-ów. IP: *.centertel.pl 01.02.12, 23:21
                                          Iga, czy masz doświadczenie w pracy przez telefon? Jeśli jesteś bystra, szybko się uczysz i oczywiście nie boisz się telefonu to daj namiary a prześlę Ci propozycję. Nie jest do końca prawdą, że w Ciechu nie ma pracy ;)
                                          Pozdrawiam
                                          • Gość: Przemo Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.12, 13:48
                                            Zobaczymy jak to wyjdzie... ehh... chyba najwyższa pora zakasać rękawy.
                                          • Gość: iga Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.02.12, 18:01
                                            halo : strawberry987@wp.pl
                                            z góry dziękuję za wiadomość :)

Przemek, cóż... trzymam kciuki za Ciebie i życzę powodzenia !
                                            • Gość: Przemo Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.12, 19:17
                                              Nie dziękuję :)
                                              • Gość: d Re: Praca C-ów. IP: *.tktelekom.pl 02.02.12, 21:40
                                                mam doświadczenie roczne w przcy przy telefonie.
                                                Podaj coś wiecej
                                                corgiklusek@buziaczek.pl
                                                • Gość: alberto Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.12, 10:49
                                                  w Ciechu trzeba mieć dobre plecy, ustawiona rodzinę lub być w szeregach PartiiOgrabiającej żeby dostać ciepłą posadkę. Nie ważne kompetencje, wiedza i inteligencja byle tylko ktoś Ciebie poparł i masz pracę o której reszta może pomarzyć.
                                                  Pozdrawiam optymistów, którzy nadal wierzą, że w tym miasteczku można cokolwiek osiągnąć.
    • Gość: Olo Re: Praca C-ów. IP: *.183.249.6.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.02.12, 15:25
      Jeśli szukasz pracy bez umowy to pochodź po sklepach odzieżowych w Ciechanowie. Tam parę moich znajomych pracowało przez parę miesięcy bez umowy.
      • Gość: iga Re: Praca C-ów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.12, 17:01
        Olo, dziękuję za radę, na pewno wezmę to do siebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka