Gość: ja:) IP: *.play-internet.pl 07.02.12, 17:55 witam,gdzie najlepiej sie udac na rehabilitacje?mamy troszke wyboru,a wiec moze ktos gdzies korzystal i moze cos doradzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaa Re: rehabilitacja IP: *.play-internet.pl 07.02.12, 22:34 i co nikt nie korzystal z zadnych rehabilitacji tez jestem ciekaw gdzie by tu sie zapisac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 10:46 Ja korzystałam w Poliklinice tylko, więc nie mam porównania z innymi. Mogę tylko powiedzieć,że jestem zadowolona. Panie i panowie bardzo sympatyczni i kompetentni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiR Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 15:39 Arnica jest dobra;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek Re: rehabilitacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.12, 18:27 A dopytaj się o terminy wolne.W grudniu dzwoniłem do Arniki termin był na koniec lutego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: rehabilitacja IP: *.xdsl.centertel.pl 09.02.12, 19:36 Korzystałam z rehabilitacji w Poliklinice,w szpitalu, w Arnice i też na Kargoszynie.Jeśli chodzi o personel wszędzie byli mili i kompetentni ludzie.Aktualnie korzystam i będę korzystać z zabiegów w Arnice (chociaż terminy przerażają)bo po prostu mam tam najbliżej. Odpowiedz Link Zgłoś