Dodaj do ulubionych

Urodziny dziecka

IP: 80.249.4.* 13.03.12, 15:02
Moja córcia lat 9 chce aby jej wyprawić urodziny w lokalu, na które zaprosić chce swoje koleżanki. Mam pytanie, gdzie mozna zorganizować takie przyjęcie na 8-10 osób?. Czy jakiś lokal w ciechanowie zajmuje się organizowaniem takich imprez? Jak mozna uatrakcyjnić takie przyjęcie? Czekam na życzliwe rady, reklamy oraz oczywiście na nieodzowną falę krytyki mnie i mojego dziecka :)
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: Urodziny dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 19:53
      lokalu nie znam ale czytałam na stronie przedszkola amo, że organizują również przyjęcia urodzinowe dla dzieci. może spróbuj się tam dowiedzieć
      • Gość: Asia Re: Urodziny dziecka IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 20:06
        Byliśmy z rodzinką w sobotę w Da Grasso i tam w oddzielnej salce niedawno dobudowanej ktoś wyprawiał urodziny dziecku. Przyjechała jakaś dziewczyna, rozstawiła tam jakiś sprzęt i dzieciaki miały karaoke, były bańki z bańkownicy, dzieciaki chyba robiły same pizzę, były jakieś zabawy, chyba malowali buzie. Dokładnie nie wiem. Wszystko za zamkniętymi drzwiami szklanymi, więc moje dziecko koniecznie chciało tam wejść po te bańki. Tam zapytaj
        • Gość: Cukiernik Re: Urodziny dziecka IP: *.cnow.pl 13.03.12, 20:54
          Nie krytykuję,ale przypominam że KATOLICY obchodzą imieniny. Urodziny obchodzą Luteranie(ewangelicy). Jak pisał klasyk(Mickiewicz)"co Francuz(Amerykanin) wymyśli,to Polak nosi"- nie małpujmy zachodu we wszystkim.Dzień Św.Patrona powinniśmy obchodzić,a nie jakieś naleciałości z zachodu.
          • Gość: ... Re: Urodziny dziecka IP: *.range86-182.btcentralplus.com 13.03.12, 23:40
            Cukierniku, usiądź wygodnie w fotelu, pochłoń pączka i przelicz ile to było kalorii, ludziom daj spokój i nie dyktuj im jak mają żyć...
            • Gość: He he Re: Urodziny dziecka IP: *.play-internet.pl 14.03.12, 00:40
              kurczę przypominasz mi mojego kolegę z pracy który ,,zna się " i wypowiada w każdej dziedzinie,od stomatologi,pulmonologi,po Opinogórę,czyżby na forach UK już nikt z Tobą nie dyskutował bo Brytyjskie wiatry do główki uderzyły?
              • Gość: ... Re: Urodziny dziecka IP: *.range86-182.btcentralplus.com 14.03.12, 00:52
                A co żal ci tyłek ściska, że nie masz nic do powiedzenia..., podziękuj starym, bo to z domu wynosi się chamstwo i niską samoocenę...
                • Gość: He he Re: Urodziny dziecka IP: *.play-internet.pl 14.03.12, 01:06
                  Podziękuję jak już coś to Rodzicom a nie Starym,bo ja mam rodziców...nie wiem jak Ty...
                  • Gość: ... Re: Urodziny dziecka IP: *.range86-182.btcentralplus.com 14.03.12, 01:38
                    Pisałam o opinogórze...? A to ciekawe, pewnie ja jedna korzystam z internetu BT, i ja jedyna z Ciechanowa, przebywam dzisiaj w na wyspie, dobre...
                    Nie kompromituj się już "znaffco" angielskich realiów...
                    • Gość: Do Cukiernika Re: Urodziny dziecka IP: 80.249.4.* 14.03.12, 11:01
                      No to jesli tak dosłownie chcesz traktować słowa Mickiewicza to zacznij modlić się do Swarożyca i Peruna, bo chrześcijaństwo też przyniesli do nas z "zachodu".
                    • Gość: Kamil Re: Urodziny dziecka IP: *.play-internet.pl 14.03.12, 11:04
                      ... takich ograniczonych umysłowo ,,znafców" realiów brytyjskich jak Ty jest naprawdę mało...kiedyś Twój własny jad Cię zatruje...
                      • Gość: Do cukiernika Re: Urodziny dziecka IP: 80.249.4.* 14.03.12, 11:23
                        Ooo, czyżbym nadepnął na bolący odcisk? Ojojoj. Powiedziałbym przepraszam, ale savoir-vivre też został przyniesiony z "zachodu", więc nie ośmielę się.
                        • Gość: zadowolona Re: Urodziny dziecka IP: *.centertel.pl 15.03.12, 06:20
                          Ja w styczniu wyprawiałam urodziny mojej córce w domu. Zaprosiłam animatora z Centrum Aktywności Dziecięcej. Pani poprowadziła świetne zabawy, animacje i konkursy dla dzieci. Dostosowała wszystko do warunków mieszkaniowych (nie mamy zbyt dużego mieszkania w bloku). Dziesiątka dziewczynek była zachwycona. Dostały nagrody na koniec zabaw. Odbyło się bez bałaganu bo Pani wszystkie pomoce do zabaw i konkursów miała ze sobą a potem sprawnie się spakowała i cały "bałagan" zabrała ze sobą. Dzieci ją pokochały i nie chciały wypuścić z domu. Wyszło taniej niż wynajęcie lokalu. Z mężem nie musieliśmy wcale się wtrącać bo dzieci miały bardzo dobrze zorganizowany czas.
                          • Gość: Baltazar Re: Urodziny dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 20:37
                            www.youtube.com/watch?v=l9tnyiTLP2k
                            • Gość: Ella Dzięki Asia IP: 80.249.4.* 15.03.12, 20:54
                              Dzięki Asia. Zrobiłam jak mi radziłaś i przyjęcie z atrakcjami juz wkrótce. Pa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka