Dodaj do ulubionych

Weterynarze Nowak

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.12, 09:08
Witam! Kupiłem pieska i musze z nim pójsc do weterynarza. jest ich tylu w w naszym mieście. Mieszkam niedaleko koło weterynarz Nowak , ale najpierw chciałem sie dowiedziec czy są dobrymi weterynarzami , godnymi polecenia.
Dziekuje za informacje.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Weterynarze Nowak IP: 195.216.250.* 29.03.12, 09:48
      bardzo życzliwi i pomocni. Bardzo oddani swoim małym i dużym podopiecznym. Polecam Państwa Nowak w 1000%
      • Gość: Joanna Re: Weterynarze Nowak IP: *.xdsl.centertel.pl 29.03.12, 10:06
        Ja również polecam.Mój piesek jest pod ich opieką od 10 lat i nadal ma się dobrze:)
        • Gość: wiki Re: Weterynarze Nowak IP: 213.199.253.* 29.03.12, 13:04
          Ja polecam Rogalską na 17-stycznia
    • Gość: MK Re: Weterynarze Nowak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 15:52
      Najlepsza P. Rogalska-17 Stycznia. Gdy mój pies był poważnie chory, dzwoniliśmy do niej z mężem nawet bardzo późno-sama nam powiedziała, że można dzwonić, gdy coś się dzieje. Psiaka nie dało się uratować(był już b. stary), ale Pani Rogalska dzielnie o niego walczyła-rehabilitacja, polecenie weterynarzy w Warszawie. Gdy był już pod opieką warszawskich weterynarzy, konsultowała z nimi decyzje i odpowiednio dobierali leki i rehabilitację. Polecamy.
    • Gość: kasia Re: Weterynarze Nowak IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.12, 16:10
      Ja bardzo odradzam. Niedbałością i brakiem zainteresowania zabili mi kotka. Poszłam w sobotę z chorym kotem wet stwierdził ,że pewno ma robaki i dał mu coś na odrobaczenie. Zanim w poniedziałek poszłam do innego lekarza było już za późno na ratunek, kot konał na mocznicę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka