Dodaj do ulubionych

Sklepy Dmochowskiego

IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.12, 16:11
Co sądzicie o tych sklepach - o obsłudze, asortymencie...

Według mnie - tragedia- pieczywo nafaszerowane chemią, wędliny jakieś takie stare, leżą w ladach nie wiadomo ile..., bilety zkm jak jest dostawa, to za 2 dni już ich nie ma..., tragedia, a zapowiadało się fajnie
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.12, 17:30
      Moim zdaniem pieczywo jest najlepsze w calym miescie kupuje od lat i jestem jego wiernym smakoszem ,jesli chodzi o obsluge nie mam zadnych zastrzezen do asortymentu sklepow rowniez!
      • Gość: ... Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.play-internet.pl 25.03.12, 18:52
        Pieczywo luks,obsługa w Piekarni przy Gostkowskiej FATALNA,asortyment ogólnie to tak jak wszędzie,co do wendlin nie wiem bo kupuje wędliny z Domowego Wyrobu
        • Gość: gość Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.205.158.248.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.13, 10:02
          obsługa w sklepach dmochowskich ma wolne 2 dni w m-cu wiec nie dziw sie bo kazdemu z nas bokiem wyszlaby taka praca za marny grosz. Dziwie sie ze zgadzaja sie na to. 2 tyg kazdego dnia te same ekspedientki o tej samej porze...nadal masz zle zdanie o obsłudze?
          • Gość: abc Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.13, 13:08
            Może w końcu by się ktoś tym zainteresował.Przecież są u nas odpowiednie służby tylko wystarczy ruszyć tyłki z za biurek.nieprawdaż.
          • Gość: gość Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.13, 17:00
            Kapusie
            do dzieła donosy pisać a nie na forum.
            Polska ma taki system że kapusia donosiciela urzędnik nie zdradzi,nawet jakby łgał jak bura suka w każdym donosie.
            • Gość: obserwator Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.13, 19:35
              chyba dmochy się zdenerwowały, że wyszło szydło z worka pracodawcy wyzyskiwacze. Pare kontroli i zaraz bedzie lepiej.
    • Gość: jerzy Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.12, 19:37
      Potwierdzam, kupuje tylko zwykły chleb , jest super . Co do bułek zrezygnowałem , po dniu są do niczego.
      • Gość: x Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.12, 20:40
        Pieczywo wyśmienite, różnego rodzaju chleby.
        Nie ma lepszego w Ciechanowie, nikt nie dorówna.
        Podejrzewam, że wątek założyła konkurencja.
        Państwo Dmochowscy - tak trzymać.
        • Gość: ... Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.range86-184.btcentralplus.com 25.03.12, 21:15
          No, to wiedz, ze nie konkurencja, bo mnie tez "pieczywo" od Dmochowskich wręcz szkodzi...
          Może smak kiedyś miało, ale jak to zwykle bywa, tylko początki sa miłe. Po zdobyciu klientów spoczeli na laurach. Teraz scenariusz będzie taki, ze tak jak w ekspresowym tempie otwierali sklepy, tak teraz równie szybko bedą zamykać. W Ciechanowie nie ma zjadliwego chleba, wszystko naszprycowane chemia, zreszta nie tylko tu piekarze faszeruja nas eksperymentami z tablicy mendelejewa.
        • Gość: kupująca Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.play-internet.pl 25.03.12, 21:16
          ja również potwierdzam że sprzedawany asortymeny jest badzo dobry. Próbowałam pieczywa z różnych piekarni ale zarówno chleb (różny) jak i ciasto kupuję od Dmocha. na codzienne zakupy jest ok, tym bardziej że mam blisko- 11 Pułku Ułanów. Obsługa miła i sprawnie idzie szczególnie w sobotę jak ludzie stoją na zewnątrz ... to chlebuś musi smakować .
          • Gość: zuzua Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.12, 22:05
            najbardziej smakuje mi chleb od Dmochowskich , zwykły czy pełnoziarnisty, bułki wytrzymują 2-3 dni jeżeli nie zostaną wcześniej zjedzone
            • Gość: . Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.12, 22:53
              A mi posmakował ostatnio chleb ze sklepu "Bułka z masłem"
              • Gość: tera Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.xdsl.centertel.pl 26.03.12, 04:00
                pieczywo super, obsługa- z tą różnie... najbardziej nie trawię pani ze sklepu z pl. kościuszki (kiedyś przy Makalu. taka młoda, czarna... głośna, i trochę aż za luźno podchodząca do kupującego... ostatnio np obsługując mnie, dyskutowała z koleżanką na temat swojego remontu- a mnie to g***no obchodzi)
                • beauty.andrzej Re: Sklepy Dmochowskiego 26.03.12, 07:18
                  Praktycznie kupuję tylko pieczywo i jest ok. Inne towary - po prostu drogie i mimo wszystko mały asortyment (mają przecież ograniczoną powierzchnię), poza tym trochę za ciasno, aby się swobodnie rozejrzeć. Mają też i gazety, ale głównie te prawicowe i tabloidy. Brak np. "Dziennik -Gazeta prawna). W sumie - wielkim klientem nie jestem i nie będę, ale niezły chleb pod samym domem, to na pewno jest plus.
                  • Gość: gość Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.12, 10:19
                    od lat kupuje pieczywo jestem mega zadowolona
                  • Gość: gość 3 Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 10:33
                    z chlebem jest różnie raz zakalec szczególnie z ziarnem jak kroję to się na nożu oblepia, baltonowski trocina przestałem kupować od trzech miesięcy.Pan Dmochowski przeszedł na masówkę bez modernizacji piekarni zwiększajac liczbę sklepów.Podejrzewam że połowa pieczywa nie jest jego produkcji, jest znaczna różnica do ubiegłego roku.
                  • Gość: kinga Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 00:31
                    jaki ty andrzeju beaty jesteś durak ruski z tajgi

. Mają też i gazety, ale głównie
                    > te prawicowe i tabloidy. Brak np. "Dziennik -Gazeta prawna).

• Gość: przeciętnyzjadacz Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 17:01
      ja nie lubię, ale o gustach się nie dyskutuje. Kiedyś było lepiej z tym pieczywem, teraz rzeczywiście czasem trafi się kupić jak nie ma co innego, ale bez szału.
    • Gość: M Re: Sklepy Dmochowskiego IP: 213.199.253.* 26.03.12, 20:15
      Dla mnie niebo w gębie:) najlepsze pieczywko w Ciechanowie nie ma lepszego....a bułki z wiśniami odlot:) 1/3 bułki stanowią wiśnie ...tylko Dmochowscy nikt im nie dorówna w naszej mieścinie
      • Gość: kika Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.12, 17:10
        pieczywo smaczne i zdrowe
    • Gość: gość Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.12, 10:03
      pieczywo jest wyśmienite jadam często
      • Gość: koles Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.ibd.gtsenergis.pl 28.03.12, 14:29
        Ja też jestem zadolwolony!
    • Gość: kk Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.cnow.pl 28.03.12, 22:07
      Podobno można tam kupić dobre ciasto, ale nie próbowałam, bo nie udało mi się kupić.
      Wczoraj pytałam, czy jest sernik krakowski - ekspedientka odpowiedziała, że nie ma. Zapytałam kiedy będzie - odpowiedziała, że nie wie.
      Zapytałam, czy jest chałwa - odpowiedziała, że nie ma. A kiedy będzie? - nie wie.
      Jednym słowem powinna dalej pracować w sklepie perelowskim, w którym panisko odpowiadało "nie ma" i "nie wiem"
      • Gość: vvv Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 23:43
        ty zapytaj się swojego szefa jak prowadzi się sklep to zamkniesz ten tłusty ryj na forum

Re: Sklepy DmochowskiegoIP: *.cnow.pl
        Gość: kk 28.03.12, 22:07 Odpowiedz
        • Gość: . Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.play-internet.pl 29.03.12, 00:15
          Gdzie znajduje się sklep Dmochowskiego?
          • Gość: gosc Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.play-internet.pl 29.03.12, 10:40
            Bułki są tragiczne ja z gumy , chleb razowy trafia się z zakalcem wogule nie ma smaku . Ogólnie jest tam drogo . Na 11-go Pułku Ułanów ten sklep jest tak mały że ruszyć się nie można a najlepsze było to jak w tamtym roku soczki typu kubuś stały w upał 30 stopni na parapecie . Moim zdaniem to strach tam kupić co kolwiek bo nie mają warunków do przechowywania. Kiedyś pieczywo było zdecydowanie lepsze
            • Gość: X Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.12, 12:19
              Ja miałabym nawet zapytanie do Państwa Dmochowskich dlaczego nie można ich pieczywa kupić na osiedlu Śmiecin?
              Jet takie pyszne :)
    • Gość: oki Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.13, 19:45
      zawsze chwalilem chleb Dmochowskiego ale teraz przestaje . Teraz już nie .To nie chleb to jakiś puch. Bułki tylko raz kupiłem i nigdy wiecej.
      Chleb najlepszy jest teraz ze Stupska , ALE BUŁKI NAJLEPSZE W CIECHANOWIE SĄ TYLKO W BIEDRONCE
    • Gość: kajka Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.xdsl.centertel.pl 15.10.13, 21:49
      Ja bardzo lubię pieczywko od Dmochowkich, paluch marchewkowy i bułka drwala - rewelacja ;) Pozdrawiam Panie z ul.Andersa, wspaniałe kobietki i wiedzą jak rozmawiać z klientem :)
    • Gość: gos Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.play-internet.pl 16.10.13, 15:26
      nawet ok, tylko strasznie drogo ... zwłaszcza jogurty, masła, mleka...jesli chodzi o ciasta to też spoko, ale mogli by cos zrobić z tymi skorupkami po jajkach w środku ciast bo zęby można połamać
    • Gość: klient Re: Sklepy Dmochowskiego IP: 5.172.252.* 17.02.14, 07:35
      Ja to juĹź nam wÄ?tpliwoĹ?ci (i to juz od dawna) odnoĹ?nie jakoĹ?ci towaru jaki tam sie sprzedaje. Chodzi mi konkretnie o terminy przydatnoĹ?ci. Przynajmiej w sklepie na Gwardii Ludowej maja je w dupie. Tak dla przykladu to dzisiaj jest w promocji Jupik (napĂłj dla dzieci) z terminem przydatnoĹ?ci do 02.02.2014. Zwracam uwagÄ? na to ze tego nie kupi dorosly tylko dziecko, ktĂłre bÄ?dzie szlo do szkoly. Na termin raczej nie spojrzy. W zeszlym tygodniu byla hoop cola tez z terminem przekroczonym o okolo 2 tyg. Ĺťenada. Mam nadzieje ze dotrze do wĹ?aĹ?ciciela bo w innym przypadku dotrze do sanepidu. Te dwie sytuacje to tylko namiastka tego czym sie tam handluje i czym sie truje cudze dzieci.
      • Gość: ja Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.14, 09:02
        To prawda ze sklepem na Gwardii. Sprawa juz zgloszona do sanepidu.
      • Gość: mama Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.14, 09:06
        a mnie najbardziej denerwuje to ,że pani najpierw szmatką wyciera ladę a za chwilkę kroi mi chleb bez umycia dłoni.
        • Gość: gosc Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.14, 09:18
          w ubiegłym tygodniu sprzedawali faworki - gnioty, twarde, grube, stare .
          na zafoliowanych tackach. więc nie można się zorientować w ich jakości.
          cena 38,- zł /kg, wstyd dla cukierników i właścicieli.
          a ponadto mają szokujące ceny na niektóre towary np.
          olej rzepakowy w okolicznych marketach 5,90 a u nich 7.85 zł. różnica ok. 2 zł.
          • Gość: ja Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.devs.futuro.pl 17.02.14, 10:40
            To świadczy tylko o podejściu do klienta. A tutaj mówimy o podejściu typu :bydło wszystko pożre. Wielka mi sieć sklepów. Niby Dmoch Market a okazuje sie że Wioch Market.
            • Gość: Ewa Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.14, 17:01
              Rzeczywiście chleb biały jest do niczego, ale bułka drwala pyszna i chlebek z kratką też. ciasta mają niezłe, a co do obsługi to jak wszędzie najgorzej na Reutta.
              • Gość: gość Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.14, 19:41
                No to kanalie klienci maszerujcie do sanepidu bo to mały sklep bo na te złodziejskie sieczówki już nie pokablujecie co?
                • Gość: zły kilent Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.14, 20:13
                  Sklep Armii Krajowej
                  Godz 7.30- 1 ekspedietka, kolejka zakręca i kończy się na wyjściu
                  Znikoma umiejętności obsługi komputera( wstawiony na pocz. stycznia 2014)- przez co czas obsługi wydłuża się kosmicznie
                  Obgadywanie wszystkich i wszystkiego.
                  Porażka
                  • Gość: gość Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 15:55
                    Wielu klientöw należałoby postawić za ladą i posłuchać tej rzeszy nabzdyczonych posranych klientów.W marketach nie mają takich możliwości jak w małym sklepie.
                • Gość: kanalia Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.devs.futuro.pl 18.02.14, 10:16
                  Z tego co sie orientuję to sklepy Dmochowskiego są sieciówką i noszą nazwę Dmoch Market. To jest właśnie osiedlowa sieciówka. Bardzo często bywam w ciechanowskich supermarketach i na Twoje nieszczęście jeszcze nie natrafiłem tam na przeterminowane produkty. Co innego u Dmocha. Tutaj zwracasz uwagę że się sprzedaje dzieciom przeterminowane soki i napoje to od razu jesteś kanalia i jakimś dewiantem. Przecież oprócz srania, wymiotów odwodnienia i ch...j wie jeszcze czego temu dziecku nic się nie stanie jak wypije napoik przeterminowany tylko 2 tygodnie. Tak tak wiem... kiedyś dzieci jadły mirabelki i szczaw i żyją. A może właśnie Dmochowski ma dobre kontakty w sanepidzie że nie boi się sprzedawać takich produktów.
              • Gość: zadowolony klient Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.31.110.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.02.14, 09:24
                Akurat nie zgadzam się. Pani na Reutta posiada wysoką kulturę osobistą i jest bardzo uprzejma,potrafi doradzic w zakupach. Bardzo chetnie tam chodze bo zawsze usłyszę proszę i dziękuję z usmiechem na twarzy. Pozdrawiam Panie z Reutta.
        • Gość: . Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.etlink.pl 21.02.14, 13:46
          Moja " ulubiona " sprzedawczyni najpierw ślini pace żeby dobrać się do wnętrza torebki a następnie przekłada torebkę do tej jeszcze nie lizanej dłoni, zaś ślinioną ( bez rękawiczki) podaje świeży chlebek. Nadmienię,że uwagę zwracaliśmy już kilkadziesiąt razy( również właścicielom) i ...nic. Pani na moją prośbę odkłada śliniony chleb i już przez rękawiczkę bierze kolejny. Nie mam oczywiście pewności,że ten, który wzięliśmy, nie był już obmacany tą sama dłonią ale czego oczy nie widzą tego sercu nie żal ;)
          Istotne,że zjawisko obserwuję w piekarni na Rycerskiej, gdzie ta sama pani w międzyczasie podaje surowe mięso a wszystko pod okiem właścicieli :(
          • Gość: Gość ddd Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.centertel.pl 01.06.20, 15:12
            Powinni zwolnić Panią Iwonę z Gwardii bo przez jej humory i odzywki do klientów to nie chce się nawet do sklepu chodzić.
    • Gość: ......... Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 12:01
      To pieczywo nie może być zdrowe. Przecież prawdziwy chleb rośnie ok.10godzin. A u Dmochowskich jest taka masówka, że to nie może być nic dobrego. Jak można w ciągu jednej nocy zrobić 20-30 rodzajów pieczywa w tysiącach sztuk. wiadomo, że sama chemia. Ja chleb piekę sama:) Polecam każdemu :)
      • Gość: gość Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.14, 12:45
        Jestem stałym klientem sklepu na Gwardii Ludowej. Obsługa jest bardzo miła. Nigdy nie zdarzyło mi się kupić przeterminowanych produktów.
        • Gość: b. Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.14, 19:48
          No to idźcie do tych supermarketów, tam pieczywko świeże przez parę dni. Spulchniacze, konserwanty, chemia, koksy, pyszota. Ja popieram swoje, lokalne, a Wy lećcie do marketów, najlepiej smakuje Portugalskie z Biedronki, albo z Kauflanda, syf jakich mało. Pozdrawiam wszystkie miłe Panie ze sklepów Pana Dmochowskiego. Malkontenci, a dla Was smacznego chlebka z Portugalskiej Biedronki i innych supermarketów.
          • Gość: rysiek Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.centertel.pl 14.11.14, 21:30
            chyba kolego nie poznałeś Janka, że się tak wypowiadzasz? Przy tym Biedra to luxus.
      • Gość: piekarz Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.centertel.pl 14.11.14, 21:36
        kiedyś jako praktykant widziałem co się działo jak polepszacza nie dosypali do chleba - nic nie urosło - pierwszy wypiek poszedł jako deputat dla pracowników, niestety takie realia, smakuje - i nic poza tym powiem Wam. zwroty slodkości lądują w kolejnych wypiekach - mam nagrane - a niech mnie zaskarżą
    • Gość: piekarz80 Re: Sklepy Dmochowskiego IP: *.centertel.pl 14.11.14, 21:25
      jestem byłym pracownikiem tej firmy - zwolniłem się, gdyż dawniej, żeby nie płacić PEFRONu zatrudniali tylko na pół etatu - potem rozbili zatrudnienie na firmę ojca i syna. Polepszacze - lecą praktycznie do każdego chleba - poza razowym. Płace po 1700 to standard. Jebanie ludzi jak pan J sie nie wyśpi to norma. Ta firma potrzebuje kontroli spoza miasta. Rodzice udzielają się w szkołach, sponsorują ciasteczka na wycieczkach itp. wnoszę o kontraolę PiPu z Warszawy, Skarbowy z Olsztyna, a PiH z Białegostoku i zobaczymy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka