08.04.12, 16:02
Znacie kogoś kto potrafi zrobić drety? Bo bardzo bym chciała chociaż kilka mieć, a nie wiem czy w Ciechanowie jakiś fryzjer to robi.
Obserwuj wątek
    • Gość: fryzjeruciebie Re: Dredy IP: *.centertel.pl 10.04.12, 18:07
      Ja mogę zaproponować dredloki, ktore zaklada sie na wlosy metodą warkoczykową i utrzymuja sie do 3 tyg, po czym kolejny raz mozna je zalozyc (te same), lub warkoczyki, ktore utrzymuje sie ok. 3 miesiecy :) kontakt: 515622913 fryzjeruciebie@wp.pl
      Oferuje wszystkie uslugi z zakresu fryzjerstwa z gratisowym dojazdem do klienta:) ZAPRASZAM
      • Gość: sd Re: Dredy IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.12, 18:35
        taki sposób to można o kant dupy potłuc. jedyna słuszna metoda to szydełkowanie, żadna inna to wtedy dready wyglądają jak dready a nie niewiadomo co.
    • Gość: Kaczka Re: Dredy IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.12, 18:47
      Ja mam kolegę, który robi dredy. Również mam i on mi zrobił, jestem bardzo zadowolona. Jeżeli chcesz więcej info to pisz na moje gg: 1309742 lub e-maila: dredzik@onet.pl
    • Gość: tryb Re: Dredy IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.12, 00:51
      Maz tu kontakt do gościa, który za grosze zrobi Ci porządne rastafariańskie dready:). Karol "Szakira" się zwie. tablica.pl/oferta/dredy-dokrecanie-doczepianie-IDTsWZ.html
      • Gość: asd Re: Dredy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 13:54
        "Ja mogę zaproponować dredloki, ktore zaklada sie na wlosy metodą warkoczykową i utrzymuja sie do 3 tyg, po czym kolejny raz mozna je zalozyc (te same), lub warkoczyki, ktore utrzymuje sie ok. 3 miesiecy :) " wyjdz i nie wracaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka