Dodaj do ulubionych

Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyńskich

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 07:57
udało nam się zebrać kilkaset podpisów :-))
Jakiś patriota kasuje już 3 watek ale ludzi nie zagłuszy
Obserwuj wątek
    • Gość: nie Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.146.57.64.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.05.12, 08:33
      Mówię stanowcze NIE!!! Jakie oni mają zasługi dla Polski???????????????
    • Gość: kaczyniak Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.xdsl.centertel.pl 04.05.12, 09:02
      A co tu zagłuszać;))) Niech się głupota szerzy!!! Proponuje aby od dzis kazda ulica, skwer, park, ściezka rowerowa, skrzyzowanie nosiła imie bądz była poswiecona tym wybitnym osobom!! Oszołomy beda zachwyceni a mi osobiscie to wisi czy będę jechał droga imienia Małego Prezydenta czy Wróbla Ćwirka!!! Byle była bezpieczna i nie było na niej korków;))) I uprzedzając język miłości mam w głebokim poważaniu co teraz prawdziwi patrioci napiszą na temat mojego wpisu;))
    • Gość: mn Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.acn.waw.pl 04.05.12, 09:52
      świetny pomysl, proponuję jeszcze zrobić darmowy wjazd na petle tylko dla prawdziwych polaków, a innych kasować po min 50 pln, bedzie od razu kasa na pomnik małego Lecha. A pomnik taki co najmniej wielkosci Chrystusa ze Swiebodzina, z windą transportującą ludzi na szczyt do głowy, gdzie w pustej przestrzeni umieścić można fotele i niech ludzie patrzą przez oczy jak widzial swiat ich prezydent.
      • Gość:   Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 10:13
        Tak jak PieS znaczy wszystko swoim ... zapachem tak samo PiS i zaczadzeni chcieli by oznaczyć wszystko nazwiskiem swojego prezesa. Kto to wymyślił nazwę pętla jakiś gimnazjalista? Kilkaset głosów to 1% ciechanowian w życiu nie uzbieracie 15% więc narzucicie swoje ... pomysły 85% którzy są przeciw. Powtarzam to co napisałem wczoraj - do każdego podpisu po tysiaku na zmianę ksiąg wieczystych, map, planów zagospodarowania, dokumentów osób prywatnych i firm, stron internetowych. Skoro wymyśliliście to sfinansujcie a nie za nasze podatki. Jeszcze raz pytam chociaż o 1 rzecz którą oni zrobili dla Ciechanowa po za wielką zasługą zginięcia w wypadku komunikacyjnym.
        • Gość: roman Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 23:21
          > Tak jak PieS znaczy wszystko swoim ... zapachem tak samo PiS i zaczadzeni chcie
          > li by oznaczyć wszystko nazwiskiem swojego prezesa. Kto to wymyślił nazwę pętla
          > jakiś gimnazjalista? Kilkaset głosów to 1% ciechanowian w życiu nie uzbieracie
          > 15% więc narzucicie swoje ... pomysły 85% którzy są przeciw. Powtarzam to co n
          > apisałem wczoraj - do każdego podpisu po tysiaku na zmianę ksiąg wieczystych, m
          > ap, planów zagospodarowania, dokumentów osób prywatnych i firm, stron interneto
          > wych. Skoro wymyśliliście to sfinansujcie a nie za nasze podatki. Jeszcze raz p
          > ytam chociaż o 1 rzecz którą oni zrobili dla Ciechanowa po za wielką zasługą zg
          > inięcia w wypadku komunikacyjnym.

to jest odpowiedź dla autorów tego pomysłu
          • Gość: dr Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 23:57
            Skoro oni nic nie zrobili dla Ciechanowa to należy wyrzucic taka np.ulicę Kopernika,Broniewskiego,Rejmonta,Sklodowskiiej ..... a Sienkiewicza jako pierwszego.

Zamiast tych nazw proponuje nowe nazwy w postaci nazwisk radnych zaczynajac na ulicy Stawickiego a konczac na Dąbrowskiego .
            Ronda oczywiście musi byc Wardzińskiego,Stryczyńskiego,a koncząc na tych z PRLu - Czyzewskim.

Jeszcze
            > raz p
            > > ytam chociaż o 1 rzecz którą oni zrobili dla Ciechanowa po za wielką zasł
            > ugą zg
            > > inięcia w wypadku komunikacyjnym.
            >
            > to jest odpowiedź dla autorów tego pomysłu
    • Gość: gosc Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.12, 10:13
      I w kazdym domu zalozyc odbiornik radiowy bez przyciskow, ktory sam sie wlacza rawno o 6:00 i nadaje patryjotyczne audycje z Torunia. Do tego w kazdym domu na scianie obowiazkowe powieszenie dwoch obrazow z lewej Lech, z prawej Maryja.
      • Gość:   Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 10:30
        Myślę, że mniejszość zwolenników porównywalnie wielka do mniejszości o "innych" orientacjach seksualnych. Już widzę ten kontrprojekt z nazwy pętli "w kakao". Chyba poparcie było by wieksze :D.
        Albo Wawel albo pętla - wybierać. I nie obchodzi mnie co kto sobie interpretuje pod nazwą pętla :P. Ja pomyślałem o takiej długiej drodze ale ma świadomość wieloznaczności słowa :P.
      • Gość: oczko Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 10:30
        Wchodzę w to:):):):):):):):).Zapomniałeś/aś jeszcze o trzecim obrazie:):):):):) naszego cudownego Jarosława Kaczyńskiego zbawiciela narodu. Już więcej do szczęścia nic nie jest potrzebne.
        • Gość:   Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 10:39
          Nowa trójca?
        • Gość: mn Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.acn.waw.pl 04.05.12, 11:12
          Wizerunek Jarosława będzie wyszywany na klapach marynarek (wersja męska), albo rzeźbiony w kamei (wersja damska). Dzieci do lat 12 husty z wizerunkiem, a młodzież 13 - 18 t-shirt z nadrukiem stylizowanym a la Marylin Monroe Warhola.
        • Gość: Gość Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.12, 22:11
          Tak, oczko, tak. Jarek musi być koniecznie. Bez niego nie ma prawdziwego patriotyzmu!!!!!!!!
    • Gość: xxxxx Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.205.45.237.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.05.12, 14:28
      kasuje bo to pomysł idiotyczny i wątek idiotyczny
      • Gość: alik Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.12, 15:43
        i znowu pisiaki chcą się podpiąc pod cudze zasługi. Jak Wardzinski and company robili wszystko zeby budowa ruszyła to na uszach stawali w koalicji z Sadkiem, zeby storpedowac. A teraz jak koniec budowy widac to petla kaczyńskiego im się sni, tak jak by coś zrobili dla jej powstania.
        • Gość: mechanik dolina rzeki łydnia im Kaczyńskiego IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.12, 17:47
          jw
    • Gość: kontekst samolot pomnik imienia Kaczyńskiego na placu JPII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 18:27
      Na dawnym Rynku a obecnie Placu Jana Pawła II stał po wojnie samolot to i teraz może jakiegoś F16 albo Iła postawcie. To będzie pomnik Kaczyńskiego.
    • Gość: ups Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 19:32
      nigdy nie wybaczają. nienawidzę, więc jestem - to jest ich motto ;)
      • Gość: dupek Izba wytrzeźwień im Polokota IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.12, 20:19

to wam chodzi naprawdę po głowie pedałki, ćpunki i inne
    • Gość: igor Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.183.243.209.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.05.12, 20:59
      A może dać sobie spokój z nazywaniem pętli, przystanków, rond nazwiskami.Są to tylko elementy infrastruktury.Śmieszą mnie duże tablice stawiane przy nowych chodnikach, ulicach, boiskach, budynkach , budowach informujące, że zbudowano to z funduszy unijnych, programu schetynówek, itp.Szkoda na to pieniędzy.Zaoszczędzone przeznaczyć na doposażenie np. przedszkoli czy żłobków.
      • Gość: zibi Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 21:44
        jedno "ale" .... takie tablice muszą tam stać - to jest wymóg tych programów. dostajesz kasę, ale jednym z warunków jest postawienie tablicy, od kogo dostałeś. wygląda tak sobie, ale co tam, kasa ważniejsza
        • Gość: oczko Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 09:10
          Mnie nie przeszkadzają tablice informujące,że budowano z funduszy unijnych. To dla przypomnienia wszystkim niedowiarkom,którzy byli przeciwni wejściu do Unii Europejskiej. Niech teraz patrzą co zyskaliśmy. Bez funduszy unijnych tego co do tej pory wybudowaliśmy nie byłoby za 100 lat.
          • beauty.andrzej Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński 05.05.12, 11:21
            Zgadzam się. Po pierwsze jest to wymóg prawny, a po drugie dlaczego ofiarodawca nie miałby się pochwalić, że dał na ro pieniądze? Jakoś w Bazylice w Licheniu nikomu nie przeszkadzają "cegiełki" z nazwiskami ofiarodawców wmurowane w poczesnym miejscu. Zresztą - gdybym dał kasę na taką drogę, to też bym chciał, żeby wszyscy o tym wiedzieli. A co!
            • Gość: wujek Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.12, 13:02
              Ale ty pie...sz jak potłuczony.
              Gdyby nie 50 lat ksiezycowej gospodarki twoja "łunia łeuropejska" była by do ch...a potrzebna.
              Przyjżyj się Andrejku co nam dala ue ? zero polskich fabryk technologii.
              Jestesmy bialymi muzynami i nie pie...ze ktos cos nam dal.....
              • Gość: gość 3 Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 11:38
                do wujka- pogadaj z rolnikami ciemniaku.
              • beauty.andrzej Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński 06.05.12, 12:52
                Gość portalu: wujek napisał(a):

> Ale ty pie...sz jak potłuczony.
                > Gdyby nie 50 lat ksiezycowej gospodarki twoja "łunia łeuropejska" była by do ch
                > ...a potrzebna.

No tak, byli biśmy światowym mocarstwem z potęną armią, bronią atomową i gospodarką kilka razy silniejszą od niemieckiej? Przejrzyj oczy, człowieku. Jasne, że przez PRL straciliśmy bardzo dużo, ale to wcale nie oznacza, że gdybyśmy byli w bloku zachodnim od zakończenia wojny, to byli byśmy najpotężniejszym państwem Europy.A mniejsi są zawsze w jakichś sposób uzależnieni od silniejszych.
                > Przyjżyj się Andrejku co nam dala ue ? zero polskich fabryk technologii.
                > Jestesmy bialymi muzynami i nie pie...ze ktos cos nam dal.....

Uważasz, że polski kapitalista byłby lepszy od niemieckiego czy angielskiego? Myślę, że wprost odwrotnie. Masz żal, że nie ma polskich technologii? A Japonia czy teraz Chiny to na swoich technologiach zbudowały swoją potęgę gospodarczą? Mnie jest wszystko jedno, kto jest właścicielem fabryki. Ważne jest, żeby ją prowadził dobrze, płacił podatki i utrzymał miejsca pracy.

• Gość: debil Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.12, 13:48
                  Nie wiem gdzie sie ksztalciles andrejku ale...
                  wez pod uwage ile zagrabili niemcy w trakcie 2 wojny i ile kasy wleli w nich i w europe usa.
                  polska w 90 procentach byla zrownana z ziemia. nie pier..... jak nie znasz historii i prawdziwych faktow czemy zyjemy w ugandzie rzadzonej przez ruda kaczke
    • Gość: nie chyba was... IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.12, 14:07
      nie, nie, po trzykroć nieeeeeeeeeeeee
    • formeforyouforhim Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński 05.05.12, 18:46
      Powiem brutalnie i po chamsku.

Dowody pamięci Lechowi Kaczyńskiemu i tym wszystkim co zgineli naleza sie jak

JAK PSU BUDA.

Wszystko wskazuje ze i nasi polaczkowie maczali w tym łapy by zginał by tuszowac bo mysleli jak tuskomatoły dobry Lech to martwy Lech ale sie przeliczyli.

jankepost.salon24.pl/414785,telefon-lecha-kaczynskiego-to-mis-rejs-czy-ruska-kolonia
      • Gość: emeryt Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 19:13
        Dzwoniono z telefonu prezydenta , straszne . Ja bym powiedział nawet że jest to podstawowy powód na monument , nie wyobrażam sobie inaczej
        • Gość: kontekst Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 20:06
          To znaczy pomnik TELEFONU chcecie?
      • formeforyouforhim Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński 05.05.12, 21:59
        Własnie dzięki takim ludziom takiemu mysleniu takiemu stawianiu spraw ten kraj gnije.
        Czego ten kraj sie dorobił skoro IIIRP zafundowało ludziom 600zł emerytury

Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii KaczyńskiIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Gość: emeryt 05.05.12, 19:13 Odpowiedz
        Dzwoniono z telefonu prezydenta , straszne . Ja bym powiedział nawet że jest to podstawowy powód na monument , nie wyobrażam sobie inaczej
        Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii KaczyńskiIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Gość: kontekst 05.05.12, 20:06 Odpowiedz
        To znaczy pomnik TELEFONU chcecie?
        Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii KaczyńskiIP: *.multimo.pl
        Gość: hyde 05.05.12, 20:56 Odpowiedz
        A ja jestem jak najbardziej za.
        Bedzie to jednoczesnie awaryjne lotnisko.
        Gdzie mozna kupic sadzonki brzoz?
        Zamowie kilkaset zeby nie bylo ze ladujacy samolot nie trafi.
        Zamiast kebabow bedziemy zajadac sie grochowka zeby i mgielki odrobina byla.

• Gość: hyde Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.multimo.pl 05.05.12, 20:56
      A ja jestem jak najbardziej za.
      Bedzie to jednoczesnie awaryjne lotnisko.
      Gdzie mozna kupic sadzonki brzoz?
      Zamowie kilkaset zeby nie bylo ze ladujacy samolot nie trafi.
      Zamiast kebabow bedziemy zajadac sie grochowka zeby i mgielki odrobina byla.
      • Gość: emeryt Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 22:19
        Pozwolę i ja sobie zacytować -„polaczkowie maczali w tym łapy by zginał by tuszowac” -różne powody słyszałem ale ta jest numer 1 „Miś „ czy „Rejs”?
        A co do emerytury to jaka była w 4 RP ?
    • Gość: jacus Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.12, 22:28
      no i co jeszcze powalilo tototalna glupota a ja chce pomik kolo dody
      • Gość:   Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 23:28
        Jak psu buda powiadasz? To polećmy Twoją retoryką. Od kiedy każdy pies ma budę w każdym mieście? A za jakież to zasługi? Za poniesienie śmierci w wypadku komunikacyjnym? Wielu ginie, nie starczy ulic. Psy kanapowe nie mają bud i żyją. Niektórym psom buda się nie należy.
        • Gość: ad skad to ścierwo w ciechanie, wielonickowe IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.12, 08:47
          stare ubeki nadal cierpią
          • Gość: gość Re: skad to ścierwo w ciechanie, wielonickowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 10:16
            wieloniclowe ścierwo pisze tu od lat plując na PO
    • Gość: ja Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.146.239.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.05.12, 13:15
      a może zróbmy pętlę KACZORA DONALDA ALBO MYSZKI MIKI

• Gość:   Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 13:54
        Jestem za.
        Albo Anny Jantar. Ona też zginęła w wypadku komunikacyjnym. Zostawiła światu dużo świetnych piosenek i córkę piosenkarkę która robi karierę (znacznie większą niż Doda) bez zachowania godnego gimnazjalisty.
        • Gość:   Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 14:45
          img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201205/1336297325_by_NinjaAssasin.jpg
          Już uczczono ofiary ze Smoleńska a teraz koniec tematów zastępczych wracamy do Katynia. W Katyniu zostało zamordowanych ponad 200 tysięcy wielkich Polaków. Czy PiS ma umowę z Rosją na odwracanie uwagi od tego wielkiego ludobójstwa? Komu bardziej należy się pomnik, ulica, plac? 94 którzy zginęli w wypadku lotniczym czy kilkuset tysiącom zamordowanych?
      • Gość: kto? Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.182.146.124.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.05.12, 13:04
        Tylko Doda może uratować tą Pętlę
        • Gość:   Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 14:30
          Obyś nie był złym prorokiem pisząc w jednym zdaniu słowa "Doda" i "pętla" :P.
          • Gość: Zuzka Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 15:51
            Pomysł bez sensu, bo w skład pętli będą wchodzić też ulice, które już są nazwane, np. ulica Armii Krajowej. Chyba, że chodzi o nazwanie jakiegoś kawałka pętli, który jest budowany od podstaw. Jeżeli chodzi o nazywanie ulic nazwiskami, to zawsze będą kontrowersje. Szczerze mówiąc wolę neutralne nazwy.
            • Gość: misiek Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 18:52
              też wolę neutralne. sam pomysł kiepski a z nazwanymi odcinkami Zuzka ma rację. całej pętli nijak nie da się nazwać
              • Gość: Na zdrowy rozum Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 06:28
                Jak to nie da się nazwać ?
                Da się, pętla już ma nazwę: "Pętla ciechanowska"
                Po co więcej ?
                Dla wizjonerów - jeśli Ciechanów rozrośnie się jak, no dajmy na to Moskwa, to napewno będzie jeszcze jedna pętla i będzie się nazywała "Duża pętla" Może być też "ciechanowska"
                • Gość: liryk Re: Pętla miejska imienia Lecha i Marii Kaczyński IP: *.tpi.pl 08.05.12, 12:28
                  Masz racje
    • Gość: filozof Re: Pętla Kaczyńskich na szyjach ka.....ów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 14:18
      Pętla FANATYKOW
      • Gość:   Re: Pętla Kaczyńskich na szyjach ka.....ów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 15:46
        Obrys moherowego beretu :P.
        • Gość: z Re: Pętla Kaczyńskich na szyjach ka.....ów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 21:39
          ... dobre!
          :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka