IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 21:59
Ostatnio często słychać w radio dosyć fajny utworek.Może niekoniecznie ma szanse zająć pierwsze miejsce na listach przebojów,nie jest też rewelacyjny,ale według mnie na hit lata ma duże szanse:)
Pozdrawiam forumowiczów.

www.youtube.com/watch?v=NXdM9HzIlMU
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Hit lata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.12, 11:48
      Za ciężkie na lato - zbyt ciężki (przeładowany) aranż, za dużo podciągnęli perkusję, ciężkie są też te chórki. Wpada w ucho ale na lato to chyba wokal + gitara najlepiej nie takie kloce.
      • Gość: melomanka Re: Hit lata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.12, 21:44
        To jest rock&rollowy zespół,więc przeładowany aranż nie przeszkadza:)
        Chyba nie jest też źle z perkusją,jeśli udziela się na niej perkusista znany z Sisters
        i zespołu Kasi Kowalskiej..Poza tym myślę,że skrzypce,obój,fortepian i chórki robią swoje.
        Tekst piosenki nie porywa,ale co chciałbyś słyszeć jako hit lata(nie mylić z Euro),jeśli preferujesz tylko gitarę i wokal?Poezja śpiewana hitem lata,niestety,nie będzie.A szkoda:(
        • Gość: melomanka Re: Hit lata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.12, 22:42
          Jeszcze do tego akordeon;)
    • Gość: gosc Re: Hit lata? IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.12, 15:35
      Hit lata to Koko Euro spoko zorientowana melomanko.
      • Gość: Aneta Re: Hit lata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.12, 21:05
        Żartujesz sobie ... To straszna żenada.
        • Gość: melomanka Re: Hit lata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.12, 14:01
          Myślałam,że utworek nadaje się tylko do słuchania w czasie jazdy autkiem,a on w szybkim tempie pnie się do góry na Popliście RMF FM,na liście przebojów radia ZET i ESKA.
          Mimo wszystko kobieca intuicja nie zawiodła- na hit lata ma duże szanse:)
          Pozdrawiam.

www.youtube.com/watch?v=EztDIotz7Nc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka