Gość: jan IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.12, 21:33 witam! czy korzystal moze ktos z Panstwa z biura podrozy znajdujacego sie na Warszawskiej? polecanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: biuro podrozy IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.12, 22:34 tam są dwa biura podróży, o które chodzi? to po stronie Urzędu Skarbowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: biuro podrozy IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.12, 23:00 chce gdzies na wakacje jechac ale bez niespodzianek wiec poleccie mi z ktrego biura oferty skorzystac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: biuro podrozy IP: *.tktelekom.pl 14.06.12, 07:11 ja korzystam od 3 lat z usług biura- tego przy urzędzie skarbowym- w tym roku również wykupiłam u nich wczasy. Niespodzianki się nie zdażyly wiec mogę je szczerze polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: biuro podrozy IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.12, 09:18 ja również korzystałam z usług tego biura i szczerze polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: biuro podrozy IP: *.centertel.pl 15.06.12, 06:16 Polecam te na przeciwko Banku Spółdzielczego po drugiej stronie. Jeżdżę od 5 lat z nimi. Jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś