Dodaj do ulubionych

PWSZ rekrutacja. POMOCY!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 19:57
Hej. Mam nadzieje że ktoś pomoże. Czytam na stronie PWSZ w Ciechanowie o rekrutacji, ale niczego tam nie rozumiem. Z tego co zauważyłam to nie ma logowania tak? No ale to co zamiast tego? Pomocy.
Obserwuj wątek
    • Gość: zdesperowany Re: PWSZ rekrutacja. POMOCY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 20:03
      zadzwoń do PWSZu, albo wybierz się tam osobiście. Jedno mogę Ci zapewnić, nie masz się co martwić. Na pewno nie będziesz miała problemu z rejestracją/rekrutacją.
      • Gość: 46 Re: PWSZ rekrutacja. POMOCY!! IP: 82.192.79.* 25.06.12, 10:18
        A niby gdzie i po co mieli by się logować. Poza tym, ktoś ten system musiał by obsługiwać.
        A na poważnie – uczelnia w XXI w która przyczyniła się do „rozwoju miasta” po X latach funkcjonowania wymaga od kandydatów osobistego stawienia się w celu złożenia dokumentów o przyjęcie na studia. No, można jeszcze wysłać pocztą. Niezła zachęta dla kandydatów z dalszych okolic.
        I oni mówią, że u nich studiuje się w życzliwej (studentom?) i miłej atmosferze
    • Gość: jules Re: PWSZ rekrutacja. POMOCY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 10:38
      Rozumiem, że jesteś Zdesperowana, bo chcesz tam studiować ? ...
    • Gość: 46 Spróbujcie zrozumieć przed zgłoszeniem IP: 82.192.79.* 28.06.12, 10:34
      Na stronie z materiałemi informującymi o szczegółach rekrutacji do PWSZ jest taki fragment

"....Student uczestniczący w tym programie może otrzymać : przez cykl kształcenia stypendium 1000 zł wypłacane w każdym roku przez 9 miesięcy, uzyska poszukiwany zawód może uczestniczyć w dodatkowych zajęciach wyrównawczych z matematyki i fizyki. Zapewnia to profesjonalna kadra dydaktyczna składająca się z naukowców oraz specjalistów praktyków. Stad też, biorąc pod uwagę także bardzo dobre warunki bazowe proponujemy ciekawe studia w miłej atmosferze ....."
      mowa w nim o tze. stypendiach na kierunki zamawiane.

Pytanie do maturzystów (polski obowiązkowy)
      Co zapewnia profesjonalna kadra dydaktyczna w PWSZ? (stypendium, zawód, dodatkowe zajęcia)
      Czy "studia w miłej atmosferze" wynikają z profesjonalizmu kadry, dobrych warunków bazowych czy też przydzielanego stypendium?
      • Gość: Angelina Re: Spróbujcie zrozumieć przed zgłoszeniem IP: *.tktelekom.pl 03.07.12, 13:29
        Witam. Ja studiuję w tej szkole już 2 lata i jestem bardzo zadowolona. Jeśli chodzi o miłą atmosferę to prawda, ponieważ na większych uczelniach na danym kierunku jest po 200-300 osób. U nas na roku jest około 70-80 a więc po pewnym czasie wykładowcy już nas zapamiętują. Kadra jest życzliwa, pomaga jeśli się o taką pomoc prosi i można z wykładowcami normalnie porozmawiać. Na większych uczelniach niestety, ale tak się nie da.
        Jeśli ktoś potrzebuje coś wiedzieć więcej to piszcie. Postaram się odpowiedzieć:)
    • Gość: gosc Re: PWSZ rekrutacja. POMOCY!! IP: *.centertel.pl 27.09.12, 14:52
      hej a moze ktos wie cos na temat planu lekcji na pierwszym roku na ekonomii ????
    • Gość: gosc Re: PWSZ rekrutacja. POMOCY!! IP: *.centertel.pl 27.09.12, 14:52
      hej a moze ktos wie cos na temat planu lekcji na pierwszym roku na ekonomii ??
    • Gość: gosc1 Re: PWSZ rekrutacja. POMOCY!! IP: *.centertel.pl 27.09.12, 14:54
      no wlasnie bo tampisz zeby sie zalogowac a skąd haslo i login??
      • Gość: Student Re: PWSZ rekrutacja. POMOCY!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.12, 14:45
        Ludzie spokojnie wszystko dostaniecie na pierwszych zajęciach... Hasła i loginy do platformy przydziela Pani która zajmuję się ową platformą z racji że nie jesteście jeszcze studentami naszej uczelni nie macie swojego numeru albumu a to właśnie będzie waszym loginem do platformy, hasło będzie losowe, później będzie możliwość aby je zmienić. Plany zajęć są wywieszane w gablotach przy dziekanatach... Jeśli potrzebuje ktoś planu na I rok informatyki to mogę udostępnić...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka