Dodaj do ulubionych

aranżacja wnętrz

IP: 213.199.253.* 07.07.12, 22:01
czy w Ciechanowie (okolice) zajmuje się ktoś projektowaniem wnętrz? nie chodzi mi o projekty na papierze, ale konsultacje, pomoc w doborze kolorów ścian, podłóg, oświetlenie itp. Może ktoś korzystał z takich usług i może polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: NM Re: aranżacja wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 08:11
      608 4327 35 zapraszam
      • Gość: ww Re: aranżacja wnętrz IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.12, 14:17
        Zapraszam 507 085 912
    • projekt0 Re: aranżacja wnętrz 15.07.12, 19:40
      Ja korzystałam z
      www.locusart.pl/
      i jestem zadowolona - zrobili mi fają wizualizacja komputerowa, czekam teraz na realizacje
      • Gość: gosc Re: aranżacja wnętrz IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.12, 20:20
        Jak juz udajesz klienta to chociaz nicka zmien osiolku.
        • projekt0 Re: aranżacja wnętrz 18.07.12, 21:45
          Nie udaje klienta, po prostu nim jestem.
    • Gość: gośc Re: aranżacja wnętrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.12, 20:56
      jaki jest koszt takiej usługi
      • Gość: klientka Re: aranżacja wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 21:05
        A mnie interesuje zaaranżowanie wnętrza dużego pokoju (najlepiej projekt) , gdzie chciałbym wydzielić miejsce na sypialnię, jednak nie chciałabym, żeby to była przegroda murowana, ani z luksferów, które są okropne jak dla mnie, ale z jakiejś przegrody szklanej. Widziałam takie w internecie, które mają wtopione w sobie różne wzory i przepuszczają światło, co jest bardzo ważne w tym pokoju. Czy ktoś podjąłby się tego ?? ( poszukuję osoby, która zorientowana by była w sprawie kosztu i montażu takiej ściany) Jaka cena by była takiego projektu? Proszę o pozostawienie wiadomości na forum :)
        • Gość: projektant Re: aranżacja wnętrz IP: *.centertel.pl 17.07.12, 18:35
          Koszt projektu waha się w granicach 1200 - 3000 zł za pomieszczenie. Cena zależna jest od wielkości pomieszczenia, szczegółów projektu oraz tzw nadzoru wykonawczego. Wycena realizacji oczywiście jest możliwa ale dopiero po zaakceptowaniu wstępnej koncepcji i wyborze materiałów (istnieje dużo rozwiązań jaki i zamienników do tego każda firma ma swoje cenniki) wtedy zajmujemy się szczegółami wysyłamy zapytania do firm wykonawczych by uzyskać satysfakcjonujące wyniki :) .
          W przypadku zainteresowania proszę o kontakt:
          512 170 671 / projekty@locusart.pl
          • Gość: kontekst antyaranżacja wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.12, 20:08
            Chyba żartujesz ? To kit a nie aranżacja. Ot taka sobie prowincja. Powstają jakieś firmy krzaki z niedouczonymi nibyprojektantami i wciskają ludziom barachło. Tłumaczą prowincjuszom , że to pikne. Zastępują popularną bołazerie jakimś niby nowym kiczem.
            • projekt0 Re: antyaranżacja wnętrz 18.07.12, 21:47
              Widzę, że na forum to nic , ani nikogo nie można polecić
              • studioek Re: antyaranżacja wnętrz 25.07.16, 13:57
                Studio Projekt z Ciechanowa www.facebook.com/studio.projekt.ek/ Zapraszamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka