Dodaj do ulubionych

kino Łydynia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.12, 14:34
czy ktoś się orientuje kiedy będzie otwarte Kino Łydynia i na kiedy planowany jest pokaz filmu Madagaskar 3?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: kino Łydynia IP: *.cnow.pl 06.08.12, 16:08
      na stronie pisze ze bedzie zamkniete do 27 sierpnia, dopiero jak bedzie otwarte to podadza repertuar
    • Gość: .................. Re: kino Łydynia IP: *.183.239.24.dsl.dynamic.t-mobile.pl 06.08.12, 18:20
      Madagaskar 3 ? czyli pełny polski dubbing - współczuję, bo jak w kinie Łydynia jest film z dubbingiem to ciężko cokolwiek zrozumieć co mówią - literki to sobie chociaż przeczytasz

ale co tam, będzie przecież 3D - do tego już są te genialne fotele z lat '70 -tych ( takiej wygody nie zaznasz po prostu nigdzie ), ten soczysty, czysty i potężny dźwięk i mamy komplet - ameryka panie
      • Gość: gosc Re: kino Łydynia IP: *.cnow.pl 06.08.12, 19:05
        lepsze to niż siedziec w domu i narzekac na forum
        • Gość: .................. Re: kino Łydynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.12, 09:18
          i tu się mylisz - bo kino lubię i chadzam ... a raczej jeżdżę ... na wybrane filmy do innego miasta gdzie fotele wygodne i dzwięk przyzwoity
          do kina Łydynia chadzam też - raz do roku mniej więcej i niezmiennie jestem rozczarowany - a że chadzam najczęściej z latoroślą na film z dubbingiem to wiem co mówię na temat dźwięku i tych doskonałych foteli

a w domu kolego gościu to mam akurat świetne warunki do oglądania filmów i czynię to również często i namiętnie - wolę w domu niż w kinie Łydynia, ale że kino ma urok to preferuję inne kina, w innych miastach

i jeszcze jedno - a gdzie mam narzekać ?
          jak pisałem, temat wałkuje sie od lat, a nasi kinowi włodarze jakby grochem o ścianę - czy uważają, że naród głupi i niebywały nigdzie, że jak narodowi zaświecą błyskotką pod nazwą 3D to naród w zachwyt popadnie ? a jak nie popada to widać głupi naród ? - g ... no chłopu nie zegarek

mam wrażenie, że ci ludzie w życiu porządnego kina nie widzieli, a biorą się za urządzanie kina
          to jakby wynajdywać na nowo samochód, wynaleźć syrenkę i dziwić się, że się nie podoba ( nie podoba się ludziom co już widzieli nie tylko mercedesa, ale choćby poloneza ... tyle, że nasi kinowi włodarze zatrzymali się na wozie drabiniastym i uważąją że świat cały takim wozem jeździ, a oni odkrywają amerykę tym 3D )

sądzę, i to żadne odkrycie, że nasze kino będzie zapyziałe choćby zrobili i 5D - póki nie wymienią foteli i nie zrobią porządnego dźwięku będzie zapyziałe - i nic nie pomożę gadka, że to " ... jedyne kino w powiecie" - cyt. z dyr. PCKiSz - kogo to obchodzi, że jedyne w powiecie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka