Dodaj do ulubionych

Zespół na wesele

10.08.12, 23:16
Muzycznie okrasimy każde wesele w pełnym 6-cio osobowym składzie. Bardzo bogaty program artystyczny.
Gramy wyłącznie na żywo, wszyscy śpiewają.
Oprawa muzyczna uroczystości w kościele w cenie.

Całość - 1500 zł + dojazd 200 zł.

Zapraszamy po informację na maila gazetowego
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Zespół na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.12, 11:57
      To szczęść Wam Boże.
      • Gość: Gosc Re: Zespół na wesele IP: *.przasnysz.mm.pl 27.08.12, 22:49
        Jak wy gracie za takie pieniadze.To nie chce was sluchac.
    • Gość: :) Re: Zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.12, 22:52
      a jaki repertuar macie na dyskietkach?? jestem zainteresowany bo mam w następnym roku ślub i szukam zespołu
      • Gość: tak Re: Zespół na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.12, 07:53
        hasło reklamowe zespołu Podlasie
        ZOBACZ CZŁOWIEKU JAK GRAM Z PLAEJBEKU.
        • Gość: Gość Re: Zespół na wesele IP: 212.160.172.* 28.08.12, 12:31
          Nie chce mi się słuchać tych pseudo muzyków, którzy grają z playbacków...Nie chcę być oszukiwany...Byłem ostatnio na imprezie na której był DJ, do tego miał ze sobą kilka osób które grały biesiadę na instrumentach klasycznych min. akordeon, gitara...Gościom się podobało, a co najważniejsze, moja siostra powiedziała, że z kasą wychodzi na połowę...
          Zastanówcie się dwa razy...Zespoły które grają na żywo i nie fałszują w Ciechanowie można policzyć na palcach jednej ręki!!!
          • Gość: lusiek Re: Zespół na wesele IP: *.183.247.240.dsl.dynamic.t-mobile.pl 28.08.12, 15:36
            Akurat w Ciechanowie, to są niezłe zespoły. Na Podlasiu, to dopiero kicha.
            • Gość: Łukasz Re: Zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.12, 07:05
              ja wolę dać 3 czy 4 tysiące za zespół na żywo niż za taki badziew 1000 zł. żal.pl
              • Gość: olo Re: Zespół na wesele IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.08.12, 07:37
                Jak to wolisz Ty? W 99,9% przypadków to nie młodzi płacą za kapelę tylko starzy, którzy wyżyłowali sie albo wzięli niemały kredyt , żeby dzieciom wyprawić wesele.A dzieci mają gdzieś rodziców i ich ciężko niejednokrotnie zarobione pieniądze.Na weselu ma być LANS i prześciganie się w pomysłach,gdzie niejednokrotnie z wesela wychodzi farsa a nie przyjęcie dla gości. Wesele przeminie jak z płatka, ludzie zapomną o kapeli, o wypitej gorzale,tylko płyta będzie o tym im przypominać, a obejrzą ją raz, bo przeważnie tak jest i leży wciśnięta gdzieś między zapomniane filmy .A stety piszę z całą stanowczością, ludzie bawią się najbardziej przy dynamicznej muzyce, której nie wszystkie kapele mogą zapewnić.Muzyka na weselu to nie wszystko.Zespół musi prowadzić wesele, panować na tłumem( nie gwiazdorzyć!!!!!) zabawiać gości weselnych.Zespół jest od roboty!!!!!!!Jeśli konferansjer ma dobre gadane i przede wszystkim robi to w sposób kulturalny, a niestety tego brakuje ciechanowskim zespołom, nie ważne czy grają na żywo czy półplaybacku, ważny jest efekt końcowy.Operatorzy kamer w 100% wolą nagrywać podkładowców bo jest czysto, równo , żaden instrument nie wystaje poza pozostałe, nikt nikogo nie zagłusza, nie ma przesterów.Żeby zespół na żywo zabrzmiał dobrze , niestety musiałby mieć akustyka, który siedzi na sali i pilnuje tego jak kapela brzmi.A ci samorośli akustycy z zespołów pożal się Boże na żywo nie potrafią sobie poradzić z wysterowaniem sprzętu.Potrafią się tylko chwalić jaki to sprzęt oni posiadają. Co z tego? Potrafią wykorzystać jego możliwości techniczne?Z całą pewnością nie .Dla mnie osobiście nie ważne czy kapela na żywo( chociaż bym sie grubo zastanawiał-5-6 talerzyków do wykarmienia, około 2 tys. więcej do zapłaty za obsługę, i myśl czy panowie podołają akustycznie na sali, czy nie będzie jeden wielki duden i jak to wyjdzie na płycie) czy kapela z podkładów, liczy sie zadowolenie moich gości, dobra zabawa i rozsądne wydanie kasy.Tyle.Wiem zaraz odezwą sie głosy bardziej zorientowanych i tych , którzy mają kasę:) Pewnie zostanę zlinczowany na forum ale co mi tam.Szczerze? Kasę, którą mam wywalić na wyprawienie hucznego wesela dla LANSU wolę przekazać dzieciom(czytaj-Nowożeńcom).
                • Gość: anna Re: Zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.12, 11:27
                  I tak nikt nie zagląda na forum żeby wybrać kapelę na wesela,siedzą tu same grajki i chwalą się okropnie i pieprzą głupoty.Dajcie spokój.
                • Gość: Kasia Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 13:38
                  Mądrze napisane. Od siebie dodam, że wesele to zabawa dla zaproszonych gości a nie dla młodych, o czym ci ostatni przeważnie zapominają. Też nigdy nie robiłabym wesela. Pieniądze wyrzucone w błoto. Plotki, obgadywanie, zły zespół, złe jedzenie, w jakiej ona była sukni! itd. Lepiej przeznaczyć na wydatki potrzebne na pierwsze zagospodarowanie się lub jakąś wycieczkę poślubną. Ale jak kto woli.
                  • Gość: party Re: Zespół na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 20:03
                    Kocham wesela:-) Rudy się żeni..:-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka