Gość: andriejka IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.12, 20:48 Czy ktoś się może zając menelami oraz pseudo gnagsta i mada faka w połowie deptaku ? Napisałem pseudo ponieważ ten ktoś mógł by się k.... umyć i wyprać to w czym chodzi. Śmierdzi jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Menele na dworcu PKP IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.12, 21:02 na dworcu ok.godz.17-tej spali na ławkach śmierdzący menele. nie ma jeszcze zimy, mrozu. fetor okropny. rozumiem, że to sa ludzie, ale czy tak powinno być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosław Re: Menele na dworcu PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 22:07 Czy to Gulała jest tym pseudo gnagsta i mada faka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smierdzielemenele Re: Menele na dworcu PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 23:08 Gulałę widziałam wczoraj jak parkował rowerem na Śląskiej. Celebryta nr 1 Ciechanowa,nawet Doda się przy nim chowa. Odpowiedz Link Zgłoś
menelmamrot Re: Menele na deptaku 27.08.12, 01:12 Gość portalu: andriejka napisał(a): > Czy ktoś się może zając menelami oraz pseudo gnagsta i mada faka w połowie dep > taku ? > Napisałem pseudo ponieważ ten ktoś mógł by się k.... umyć i wyprać to w czym ch > odzi.ip > Śmierdzi jak cholera. jak śmierdzi to niech sp..dal a z warszawskiej. tolerancji a k.wa multikulti w dupe mać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Menele na deptaku IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.12, 18:52 kultura kó... w was spora hehe takie czasy ze moze was to kiedys spotka co wam te menelki przeszkadzają? wypiją pokrnie idą spać krzywdy nikomu nie robią a że tak wybrali cóż bezrobocie duże fakt że robić się nie chce a co kolego do gulały to lesiu jest wykształconym człowiekiem i ma sporo rente on nie żebrze a czemu śpi na ulicy najpierw go zapytaj a potem wydawaj opinie jak byś miał taką kobite też byś taką droge wybrał nie oceniaj ludzi skoro nie znasz ich losu mądralo Odpowiedz Link Zgłoś