Gość: mieszkaniec IP: *.cnow.pl 24.09.12, 05:03 kto do cholery usunąl moj watek na temat wojta i pani Cicholskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eryk Re: wójt Zduńczyk z Regimina IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.12, 05:22 a dlaczego boisz sie podpisac tylko jestes bohater jako anonim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o7 Re: wójt Zduńczyk z Regimina IP: *.xdsl.centertel.pl 24.09.12, 14:48 Pewnie sam Zduńczyk zlikwidował wpis, bo mu po prostu nie pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: wójt Zduńczyk z Regimina IP: *.68.64.130.kutno64.tnp.pl 24.09.12, 15:09 Ja na miejscu Wójta Zduńczyka Ciebie bym ................. jak ten watek. Siejesz ploty. Jestes szkodnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ira Re: wójt Zduńczyk z Regimina IP: *.dynamic.mm.pl 24.09.12, 18:46 odp.. od Ciotki i od Zduna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec gminy Re: wójt Zduńczyk z Regimina IP: *.tktelekom.pl 29.09.12, 00:41 Wójt Zduńczyk spoko gość! Nawet takim pijaczkom z pod sklepu w Grzybowie daje pracę, żeby mieli na bolka. Każdemu pomaga jak tylko może! Co wy chcecie od naszego Wójta???! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: wójt Zduńczyk z Regimina IP: *.play-internet.pl 30.09.12, 18:19 Mnie tam nazwiska nie interesują. Interesuje mnie jaki jest efekt pracy. A efekt jest taki, że oczyszczalni (a co za tym idzie kanalizacji) nie ma i nie wiadomo kiedy będzie choć plany są od wielu wielu lat. Z uwagi na to, że jeszcze dość młody jestem to irytuje mnie brak orlika na terenie gminy, a przecież orlików wybudowano w Polsce tysiące. Za przykład podaję gm. Ojrzeń gdzie gleby 5-6 klasa, brak jakichkolwiek zakładów pracy, bieda a stadion ze sztuczną murawą i jupiterami w Kraszewie jak ta lala. Podobnie w Ojrzeniu inwestycja unijna jak się patrzy. Aż strach pomyśleć co by było gdyby przepompowni gazu na terenie naszej gminy nie było a co za tym idzie ogromnego podatku z niej do budżetu gminy ? Gmina widocznie takich fachowców od projektów unijnych ma i od przetargów że ich wynik jest przewidywalny - czyli odrzucenie wniosku lub unieważnienie. A przecież wójt dobiera współpracowników ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: wójt Zduńczyk z Regimina IP: *.xdsl.centertel.pl 30.09.12, 21:52 Nad naszą gminą to tylko usiąść i płakać ,obraz nędzy i rozpaczy .Czas się zatrzymał i nic się nie zapowiada żeby ruszył do przodu.Wystarczy wjechać do Regimina i wszystko widać przepiękny obraz naszej gminy ,aż wstyd się przyznać że tu mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: wójt Zduńczyk z Regimina IP: *.play-internet.pl 30.09.12, 22:33 Ali - nie przesadzaj z tym, że wstydzisz się naszej gminy. Krajobrazowo ładniejszej w powiecie ciechanowskim nie widziałem. Problem w czym innym - brak infrastruktury i nadziei na jej istnienie przy obecnym i wcześniejszym zarządzaniu. Gdy u nas będą budować orliki to na innych gminach będą boiska piłkarskie na 20tys ludzi budować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryla Re: wójt Zduńczyk z Regimina IP: *.xdsl.centertel.pl 01.10.12, 00:07 Jest tak jak piszesz,pomaga jak może ma w tym interes,to są jego wyborcy spod kiosku.Przykro ,że to oni zadecydują o wyniku wyborów.Ciemny, pilany lud łatwy do przekupienia ,mam jednak nadzieję ,że słońce zaświeci dla tych pozostałych, którzy myślą po gospodarsku,coś więcej widzieli jak można lepiej żyć.Ten czarny człowiek z obecną ekipą to na pewno dla nas nic dobrego nie zrobi,to głąb.Zna drogę z Grzybowa do Regimina i do lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: wójt Zduńczyk z Regimina IP: *.cnow.pl 01.10.12, 11:46 zróbcie wotum nieufności i się skończy lelum polelum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r4 Re: wójt Zduńczyk z Regimina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.12, 15:41 Jak ja się cieszę że już tam nie mieszkam:) tylko wpis w dowodzie został (wydano przez wójta gminy...):( Odpowiedz Link Zgłoś