ciecierecie111 23.10.12, 20:10 chcialem sie dowiedzieć która pizzeria w Ciechanowie jest najlepsza ,bo mam zamiar otworzyć usiebie w mieście a takze w niedalekiej przyszłości jakąś nowo pizzerie w Ciechanowie-doradzicie coś państwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: pizza IP: *.tktelekom.pl 23.10.12, 22:46 Macjack dobra robi tylko te koncowki sa grube i nie dopieczone jakby zrobili chude koncowki to pizza najlepsza w miescie pozniej jest da grasso ale mala jest pizza sam zjem cala duza . Zrobic taka pizze jak w da grasso ale wieksza mysle ze bys sie wybil .;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: pizza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.10.12, 10:46 MacJack - składniki sero- podbne i wędlina szynko-podobna. Nigdy więcej. Dagrasso - pizza okej. Składników nie żałują, wiesz przynajmniej za co płacisz. Sporo osób jednak mówi, że Dagrasso w Ciechanowie nie dosrata do pięrt Dagrasso w Pułtusku. Niedzwiadki - moje numer jeden. Zdecydowanie najlepsza pizza. Telepizza też dobre serwowała, ale niestety... a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: pizza IP: *.nat.student.pw.edu.pl 24.10.12, 13:20 Na cholere w Ciechanowie kolejna pizzeria lub kebab? Otworzcie jakis bar mleczny rodem z PRLu, gdzie bedzie mozna w miare tanio zjesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: pizza IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.12, 14:09 moim zdaniem, nr. 1 - niedzwiadki 2 - da grasso 3 - carpe diem w zadnym wypadku mac jack i diavolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pizza IP: *.play-internet.pl 24.10.12, 14:50 a moim zdaniem HIT, ciasto dosyć cienkie ale nie za bardzo do tego smaczne, dają dużo sosu (oczywiście w sosjerkach więc każdy decyduje ile chce, sos pyszny) nie jest wodnista i taka akurat.moim zdaniem najlepsza pizza w mieście poza tym dobre są w da grasso, capri, i biesiadowie odradzam natomiast diavolo cisto spalone, niedobre i składników jak na lekarstwo ale to moje zdanie i myślę kolego że ile osób tyle opinii każdy ma swój gust Odpowiedz Link Zgłoś
amra1821 Re: pizza 24.10.12, 15:19 Zdecydowanie Biesiadowo,pizza super a mają w ofercie takie zajebiste zapiekanki.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 15:30 jeśli dla Ciebie zapiekanki w biesiadowo są super to mogę tylko współczuć smaku.. bo do smacznych zapiekanek im naprawdę daleko... Najlepsze w Honotu i w zapiecku bez dwóch zdań ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 15:31 najlepsze pizzerie jak dla mnie to diavolo i dagrasso Odpowiedz Link Zgłoś
amra1821 Re: pizza 24.10.12, 15:41 Dokładnie,jakiś bar mleczny czy coś takiego żeby można było tanio zjeść coś innego niż kebab czy pizza.Kiedyś w Warszawie byłem w takim barze,pierogi,naleśniki,pyzy,tanio smacznie i inaczej.Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ciecierecie111 Re: pizza 25.10.12, 18:12 a co za ciekawe jedzonko mozna otworzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 20:31 Zdecydowanie najlepsza jest w Da Grasso, ale rzeczywiście są małe, a szkoda. Następnie w Diavolo. Chociaż nic nie przebije Telepizzy, lipa, że zamknęli lokal. Odradzam Biesiadowo, pizza wręcz okropna i niesmaczna. Chociaż nie rozumiem po co Ci takie wiadomości, zamiast wzorować się na kimś, mógłbyś być bardziej kreatywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: pizza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.12, 20:34 pizza hut podejrzewam że nie uda się ale jak dla mnie wymiata wszystkie z ciechanowka Odpowiedz Link Zgłoś