Gość: jan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.12, 10:10 Witam. Czy ktoś z Państwa wie gdzie w Ciechanowie można kupić używanego laptopa,albo notbooka? dziękuję za informację. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość:   Re: używane laptopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.12, 10:24 Też bym kupił jakąś 10 led najchętniej z wbudowanym modemem. Sklep w Optymmiście (z tyłu) sprzedaje po leasingowe stacjonarne może lapa też by sprowadzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onmm Re: używane laptopy IP: *.play-internet.pl 01.11.12, 11:29 Po lombardach się przejdź, zawsze jakiś ćpun lub alkoholik coś fajnego zostawi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: używane laptopy IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.11.12, 16:39 wpisz na tablica pl. w wyszukiwarce ciechanów....wczoraj widziałam fajnego noteboka za 300zł był jeszcze na gwarancji,,,,,leć po kolei oferty z ciechanowa i znajdziesz go///pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Re: używane laptopy IP: *.cnow.pl 02.11.12, 11:30 Dokładnie sprawdzaj ogłoszenia na Tablica.pl i Gumtree.pl !!! Tam kupisz sprzęt bezpośrednio od właściciela i co nieco może więcej się o nim dowiesz. Na Allegro nie polecam, bo już klika razy się naciąłem na tzw. "Tanie okazje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: używane laptopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.12, 16:42 Ten GoCleaver nawet 300 nie jest wart bo to android bez dysku twardego i napędu optycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: używane laptopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.12, 15:26 Mam do odsprzedania delle 6500 intel core 2duo z nowym dyskiem 500 gb i fuijtsu siemens z dyskiem 300 gb . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: używane laptopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.12, 15:36 Podaj wiecej info na emeila karolla2@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś