Dodaj do ulubionych

Biesiadowo???????????

04.11.12, 22:14
co myślicie otych spalonych i niedopieczonych pizzach w biesiadowie
Obserwuj wątek
    • Gość: kr Re: Biesiadowo??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.12, 15:31
      ja miałem taką sytuacje i już w tej firmie nie składam zamówień
    • Gość: free Re: Biesiadowo??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.12, 19:25
      o sosie to szkoda gadać, ketchup rozcieńczony wodą z odrobiną ziół...
      • Gość: gall Re: Biesiadowo??????????? IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.12, 20:22
        O jakosci sie nie wypowiem bo pech chcial iz 3 razy bedac tam ani razu nie zjedlismy.. na poczatku smrud farba.. potem czas oczekiwania a nastepnie zero zainteresowania klijentem zlewka i nie jestesmy nie wiadoma jacy... aw iec mimo ze to najblizsza pizza nie chodze tam a do innych. ale zycze powodzenia moze te info sprawi ze cos sie tam zmieni
        • Gość: TEN Re: Biesiadowo??????????? IP: *.cnow.pl 05.11.12, 21:09
          MNIE tam smakuje. Pizza dobra , smaczna...jak pizza
        • Gość: marek Re: Biesiadowo??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.14, 17:52
          Mi dwa razy pod rząd pizza tam zaszkodziła i już teraz unikam tej pizzerii.
          • Gość: nmiumma Re: Biesiadowo??????????? IP: *.elartnet.pl 03.01.14, 18:47
            .......nic dwa razy się nie zdarza i dlatego z tej przyczyny stwierdzam,że antyreklamą reklamujesz się.
            • Gość: qwe Re: Biesiadowo??????????? IP: *.play-internet.pl 03.01.14, 19:26
              ta zniesmaczona to napewno była pracownica ktorej teraz słabo sie kreci...
              • Gość: mniumaa Re: Biesiadowo??????????? IP: *.elartnet.pl 03.01.14, 19:32
                Myślała,że złapała ''byka za rogi '' a bizness będzie samograjem napędzającym kasę.
    • Gość: hehehe Re: Biesiadowo??????????? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.11.12, 11:59
      to,że jedzenie się popsuło to trochę prawda ale obsługa również:te małolaty przyjmują zamówienie trzykrotnie im powtarzam o dodatkowych sosach i nie dowożą ich wcale,nawet tych które są w zestawie!Po rozmowie telefonicznej sugerują żeby przyjechać i sobie wziąć a jak nie to czekać następną godzinę aż kierowca wyjedzie z następną dostawą.Taki tok myślenia mają w BIESIADOWEJ osoby,, kompetentne".Dostawca-żałosny smarkacz!!!
    • Gość: tor Re: Biesiadowo??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.12, 13:16
      zgadza się, kiedys pizza była o niebo lepsza, teraz badziewie niedopieczone albo przypalone
      • Gość: adam Re: Biesiadowo??????????? IP: 213.199.253.* 06.11.12, 18:43
        a kiedy otwieraja biesiadowo na orylskiej???
    • Gość: mmm Re: Biesiadowo??????????? IP: *.cnow.pl 06.11.12, 19:26
      raz zamówiliśmy ze znajomymi pizzę, kelnereczka podała nam ją do stolika, był look na piekarza i oboje w śmiech- DZIĘKUJĘ już tam nie jadam
      • Gość: k Re: Biesiadowo??????????? IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.12, 20:02
        A mi ostatnio pizza zaszkodzila ...zawsze była pyszna...teraz nie wiem kidy zjem,bo mi się cały czas ten straszny smak przypomina...moze kucharza zmienili...
      • Gość: zniesmaczony Re: Biesiadowo??????????? IP: *.play-internet.pl 03.01.14, 13:42
        no właśnie nawet domyślam się dlaczego... Niestety niektóre kelnerki z Biesiadowa lubią napluć do jedzenia... Mało sympatyczne, ale jednak... Nigdy nawet piwa tam nie tknę, chyba ze z butelki heh.
    • ciecierecie111 Re: Biesiadowo??????????? 06.11.12, 21:32
      To hyba ten sam własciciel otwiera, raczej przenosina orylsko
    • Gość: xyz Re: Biesiadowo??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 21:52
      Mi tam pizza od początku nie smakowała, a sosy rzeczywiście mają okropne. Już w ogóle tam nie zamawiam, ani nie chodzę.
    • Gość: Aga Re: Biesiadowo??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 22:59
      pizze to jedno, a disco polo w tle to drugie. jestem fanką Hita. Biesiadowo się nie umywa.
      • Gość: ja Re: Biesiadowo??????????? IP: *.play-internet.pl 08.11.12, 10:23
        masz rację Hit ma najlepszą pizzę (moim zdaniem) ciasto super,a dodatki to już kwestia gustu co kto lubi, sosik super i do tego dużo a nie tak jak w innych nawet nie starczy na 3 kawałki ( jak ktoś lubi większą ilość)
        A kucharz chyba w biesiadowie się zmienił bo ten co był to chyba w carpe diem pracuje. Kiedyś pizze mi smakowały a teraz jak piszecie że nie dopieczone albo spalone lub jakieś konspiracje i śmiechy kucharza i kelnerki to coś tu nie gra.
        A jak wam smakuje pizza we wspomnianym przeze mnie carpe diem, możliwa. Jak z sosami i ciastem? Ale proszę o konkretne odpowiedzi a nie typu: możesz iść i sprawdzić. Czy jest podobna do tej z Capri czy Hita albo może Diavolo.Jak dużo dodatków, no i jak cenowo duże pizze? Jaki przedział ? Dzięki za info
        • Gość: ONA Re: Biesiadowo??????????? IP: *.cnow.pl 08.11.12, 15:09
          chcesz darmowo sąde na temat swojej pizzy ???? Cwaniaczek.
          • Gość: ja Re: Biesiadowo??????????? IP: *.play-internet.pl 08.11.12, 17:13
            po 1 naucz się pisać: darmową a nie darmowo
            po 2 nie jestem właścicielem ani kucharzem żadnej z pizzerii.Piszę że smakuje mi pizza z Hita a pytam jakie są opinie na temat carpe diem.Żałosne jest twoje rozumowanie. Chcę się przejść tam i pytam do której pizzerii a właściwie pizzy można porównać.Proste pytanie ale chyba niektórzy mają problem z rozumowaniem.
            Sama jesteś cwaniaczkiem który nie ma nic mądrego do powiedzenia a się udziela.
            • Gość: ONA Re: Biesiadowo??????????? IP: *.cnow.pl 08.11.12, 17:39
              Nie tłumacz się. I tak pachniesz właścicielem, lub jego bliską osobą. A pizzy tam nie jadłam i nie mam zamiaru.
              • Gość: postronny Re: Biesiadowo??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 19:28
                wiem, że nie na temat ale nie mogłem się oprzeć. Czy was też śmieszy pisownia z literą "o" na końcu wyrazu zamiast "ą" żedanda
                • Gość: mona Re: Biesiadowo??????????? IP: *.cnow.pl 08.11.12, 20:15
                  nie śmieszy ale wkurza i to bardzĄ
              • Gość: ja Re: Biesiadowo??????????? IP: *.play-internet.pl 09.11.12, 11:49
                Masz rację jestem właścicielem wszystkich pizzeri w Ciechanowie.twój tok rozumowania jest zadziwiający.Ale jak ktoś nawet nie potrafi poprawnie napisać zdania to nie dziwne że nie potrafi go zrozumieć.czas cofnąć się do podstawówki tam tego uczą.
                Szkoda czasu na dyskusje z tobą.
                A teraz może nie koniecznie na temat Biesiadowa. W carpe diem ciasto mogłoby być bardziej słone ale było dobrze dopieczone, poza tym dużo składników, sosy niezbyt smaczne szczególnie czosnkowy ale chyba bardziej majonezowy. Podsumowując :jednak najlepsze pizze są moim zdaniem w Hicie jeszcze Capri i Da Grasso też miały dobre.
    • Gość: ad Re: Biesiadowo??????????? IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.12, 19:53
      Odradzam pizze w Carpe Diem, zamówiłem raz - tragiczna brak smaku, najgorsza pizza jaką jadłem w tym mieście, polecam Diavolo i Hita
      • Gość: iksinski Re: Biesiadowo??????????? IP: *.olsztyn.mm.pl 12.11.12, 22:27
        Malkontentem chyba nie jestem, stałym bywalcem ciechanowskiego forum też nie, ale klientem "Biesiadowo" - byłem. Najpierw musiałem przełknąć fakt wykwalifikowanej obsługi. Po procesie zamawiania i dość krótkim czasie oczekiwania, rozpoczął się etap podawania do stołu, a właściwie na stół. Talerz podczas lądowania zadrżał w rękach młodej damy, a placek przestał być na nim obecny. Zawitał na stół, by po chwili za pomocą grabi nieznanej mi czystości w/w damy powrócić na talerz. Wszystko odbyło się bez werbalnej reakcji pani serwującej. Po otrząsnięciu się i wytłumaczeniu sobie, że muszę przymknąć oko, bo przecież jestem głodny i każdemu może zdarzyć się wypadek przy pracy, przystąpiłem do konsumpcji. Było naprawdę fajnie dzielić mój posiłek z obecnymi tam muchami, czy jak przypuszczam woli ekipa biesiadowej chaty: muchamy. Zaskoczyła mnie totalna znieczulica personelu patrzącego na klienta skupionego na odpędzaniu niechcianych współbiesiadników, którzy z natury wolą naturalne pokarmy wyrzucane z odbytu...jednym słowem GÓWNO. Powodzenia, trzymajcie tak dalej.

Ps. Proponuje dodać do karty dań czegoś tylko dla much, chyba nie będzie kłopotu z produkcją:)
        • Gość: yupi Re: Biesiadowo??????????? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.12, 17:55
          Facet się rozwija inwestuje ,żal Ci du.. ściska że otwiera nową pizzerię. Raz na wozie raz pod wozem .Jak by było tak żle to już dawno by się zwiną.
          • Gość: iksinski Re: Biesiadowo??????????? IP: *.olsztyn.mm.pl 14.11.12, 13:24
            Ty "yupi", mam to gdzies, dziele sie tylko swoimi spostrzezeniami. Poluzuj kalafiora kolego...
          • Gość: toja Re: Biesiadowo??????????? IP: *.play-internet.pl 14.11.12, 15:11
            Szczerze gratuluję rozwoju! :) Uważam, że ten nowy lokal - Świetna lokalizacja! Dobry wybór! Czekam na otwarcie!
      • Gość: NIEznajomy Re: Biesiadowo??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 18:18
        A moim zdaniem w Carpe Diem jest najlepsza, najtansza i najwieksza jaką kiedykolwiek jadłem na tym zadupiu.
        • Gość: goscie Re: Biesiadowo??????????? IP: *.205.69.54.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.11.12, 12:14
          Ja rozwniez uwazam ze klimat w biesidowie siega zera, zwlaszcza jak jest ta ruda kelnerka nie mila, mine ma taka ze az nie chce sie podejsc i zlozyc zamowienia zreszta same pracuja tam niemile i nieusmiechniete kelnerki! zmienic obsluge!!!!
    • Gość: ad Re: Biesiadowo??????????? IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.12, 19:39
      Ja także gratuluje rozwoju szczególnie na tych niedopieczonych pizzach
    • Gość: Ewa Re: Biesiadowo??????????? IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.12, 19:52
      Jeśli chodzi o o ciasto i dodatki nie mam nic do zarzucenia ale sosy katastrofa bez smaku, mdłe
    • Gość: facet84 Re: Biesiadowo??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.14, 23:21
      robiłem kilka podejść do tego lokalu , za każdym razem coś nie tak , a o przypalonych pizzach już nic nie bede mowił , po prostu bez komentarza
      • opin7 Re: Biesiadowo??????????? 04.01.14, 02:00
        Pomijając różne subiektywne oceny smaku i inne detale... Ostatnio zamówiłem tam pizzę i czekałem niemal 1,5 godziny!!! Żeby tyle czasu zajęło dostarczenie jej na Aleksandrówkę??? Żenada!
    • Gość: marcin Re: Biesiadowo??????????? IP: *.30.92.42.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.01.14, 12:58
      w ciechanowie nie lepszej pizzeri niz biesiadowo.polecam jestem stalym bywalcem
      • Gość: ja Re: Biesiadowo??????????? IP: *.play-internet.pl 04.01.14, 15:15
        człowieku, 1,5 godz to i tak mało przy tylu zamowieniach ktore zostaja tam złozone.a dzwoniłes zapewne po poludniu i to jeszcze w weekend. gdybys pracował w gastronomii to bys zrozumiał to. Ważne że dostałeś ja ciepłą i że smakowała. ;) nikt z was nie zrozumie nigdy osób ktore pracuja bardzo cieżko w róznych takich lokalach z jedzeniem. Wy myslicie ze zamowcie i PYK juz jest ale sory. TAM GOTOWEGO JEDZENIA NIE MAJA W SZAFKACH POCHOWANYCH. NAWET W KEBABACH 5 MINUT CZEKANIA TO DLA NIEKTÓRYCH ZA DUZO.
        NO TAK...
        POLAK GŁODNY TO ZŁY!
        • Gość: obserwator Re: Biesiadowo??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.14, 15:58
          Przejeżdżam codziennie przy tej pizzerii i zawsze z niesmakiem obserwuję personel przed wejściem zaciągający się z lubością fajkami.Od razu widać ich podejście do pracy i klientów.Po takim codziennym spektaklu nigdy nie mógłbym być ich klientem,nawet nie chciałbym tam wejść do środka.Tak się robi antyreklamę lokalowi-to do personelu.
          • Gość: y Re: Biesiadowo??????????? IP: *.matcom.com.pl 05.01.14, 17:16
            jaki właściciel taka pizza....
            • opin7 Re: Biesiadowo??????????? 05.01.14, 18:15
              Nie ma zmiłuj ...
              Nikt nie rozumie urzędników, nauczycieli, gastronomów ;) , sprzedawców, mechaników samochodowych... Itd. Pomyśl, gdybyśmy wszyscy byli dla siebie tacy wyrozumiali, tolerancyjni, rozumieli się wzajemnie, nie byłoby tego forum! Nie byłoby krytyki.
              Fakt, Polak głodny to zły. Przez 1,5 godziny to poszedłbym do lokalu, zamówił, dostał i wrócił do domu. Następnym razem pewnie tak zrobię!
        • qwerty626 Re: Biesiadowo??????????? 07.01.14, 10:08
          ja zamawiałam niedawno w hicie, pizza była u mnie po 50 minutach a jak tam jestem to zawsze jest dużo ludzi i też zamawiałam w weekend około godziny 16. można? można.
    • Gość: Klient Biesiadowo??????????? IP: 213.199.253.* 06.01.14, 03:42
      Mówiąc prawdę, kilka razy byłem tam z dziewczyną i nie narzekam, wręcz polecam.
      Najbardziej śmieszą mnie komentarze osób, które robią (chyba chcą), antyreklamę, z pod tych samych IP, a na innych nick-ach - pierwsze- pójdźcie, sprawdźcie i dopiero napiszcie a nie "przejeżdżam" i "przechodzę".
    • Gość: ja Re: Biesiadowo??????????? IP: *.play-internet.pl 06.01.14, 12:21
      palenie wam przeskadza, kuje was to w oczy a to jak mieszczochy sraja przy murze przy kauflandzie to juz jest ok.
    • bystry_1 Re: Biesiadowo??????????? 06.01.14, 17:10
      Mi osobiście pizza smakuje. Nie wiem jak to wygląda przy dostawie ale w lokalu oceniam ją na 8/10. Poza tym dobra obsługa, czysto i sympatycznie.
      • Gość: marcin Re: Biesiadowo??????????? IP: *.205.218.32.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.01.14, 19:02
        polecam biesiadowo,najlepsza pizza w miescie
        • Gość: hmmm Re: Biesiadowo??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.14, 21:20
          Jak byłby konkurs na najbardziej uyebaną koszulkę kucharza to ten z biesiadowa dostałby pierwsze miejsce.
          • Gość: mmmyy Re: Biesiadowo??????????? IP: *.cnow.pl 06.01.14, 22:41
            Zajebisty marketing. Na jeden prawdziwy negatywny wpis na tą pizzerie automatycznie jest 5 pozytywnych szablonowych , nowych w jednym wiejskim atakującym krytykantów stylu.
            Jeśli komuś smakuje jedzenie robione z petem przed lub po polecam.
            • Gość: ajaja Re: Biesiadowo??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.14, 23:45
              Witaj w kapitalizmie. Każda firma to grupa interesu. Kiedy firmie nie idzie, grupa siada i oczernia konkurencję. Kiedy poczernionym nie idzie siadają i wybielają się a durne ludzie myślą, że to szczere i bezinteresowne opinie klientów :D.
              • Gość: a Re: Biesiadowo??????????? IP: *.centertel.pl 10.01.14, 12:47
                Tak teraz palą fajki na górnym tarasie,szkoda,że właściciel biesiadowa nie pogoni tej smarkatej obsługi,która zamiast pracować afiszuje się od strony ulicy z fajkami!!!
                • Gość: eee Re: Biesiadowo??????????? IP: *.cnow.pl 17.02.14, 00:39
                  Wszyscy tu pisza jakies głupoty chcąc oczernić pizzerie, a prawda jest taka ze nigdy nie było w ciechu takiej pizzerii z taka klientela. Zobaczcie co tam się dzieje w weekend po prostu zatrzęsienie. Najlepsza pizzeria w miescie i nie ma o czym rozmawiać.
                  • Gość: as Re: Biesiadowo??????????? IP: *.cnow.pl 17.02.14, 00:41
                    Żadna pizzeria w ciechu nie dorasta nawet do piet pizzerii BIESIADOWO.
                    • Gość: marcin Re: Biesiadowo??????????? IP: *.205.83.106.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.02.14, 09:16
                      polecam najlepsza pizza w miescie tylko Biesiadowo.
                      • Gość: sss Re: Biesiadowo??????????? IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.14, 11:33
                        Byłam ostatnio i bardzo mi smakowała, polecam :)
                        • Gość: tomasz Re: Biesiadowo??????????? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.14, 20:48
                          szłyszałem że pan Tomasz to kawał cwaniaka
    • Gość: gosc Re: Biesiadowo??????????? IP: *.115.132.102.wireless.dyn.drei.com 20.02.14, 09:38
      Pizza sama w sobie dobra, ale ten sos??? PORAZKA juz sam ketchup bylby lepszy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka