Dodaj do ulubionych

ISBUD etap II

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.12, 11:11
Witam wszystkich przyszłych mieszkańców II bloku na ul. Powstańców Wielkopolskich w Ciechanowie i zapraszam do "zrzeszenia" się na forum:).
Co sądzicie o developerze, czy macie wiedzę na temat umowy przedwstępnej (co zawiera dokładnie, jakie warunki są tam zapisane itp.)? Jak działa wspólnota mieszkaniowa? Sama ustala czynsz, i w jakiej wysokości? Jakich kosztów utrzymania mieszkania się spodziewacie? Zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: ISBUD etap II IP: *.cdma.centertel.pl 26.01.13, 10:36
      Odsprzedam mieszkanie M4 w I bloku ISBUDU przy ul. Powstańców Wielkopolskich.Ostateczny termin oddania bloku koniec lipca 2013 r.
      tel. 515 091 466
      • Gość: gonzo Re: ISBUD etap II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 10:51
        Witam, mam pytanie. Ilu piętrowy i ilu klatkowy będzie ten nowy blok?
        • Gość: YYY Re: ISBUD etap II IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 22:25
          CZemu niebuduja wierzowców np 10 pietrowych ??? wiecej ludzi sie upchnie a wielkość działki taka sama, koszt zwiekszyla by na pewno winda ale z 2 strony wiecej mieszkan ... a tak powaznie czy istbud wykupil tylko miejsce pod ten blok czy cale te pole i w przyszlosci wiecej blokow beda stawiac ??? teren niezly atrakcyjny i duzy
          • Gość: martin Re: ISBUD etap II IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 22:28
            a czy ten developer z mlawy ktory stawia blok za komisem bedzie stawial nastepne bloki ???
            • Gość: qqq Re: ISBUD etap II IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 23:17
              z tego co słyszałem to są takie plany. Także można liczyć że powstanie kolejny blok developera z mławy (i bardzo dobrze bo blok wyglada przywoicie)
              • Gość: martin Re: ISBUD etap II IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 23:45
                No to fajnie ... dokladnie niech budują jak najwiecej wkoncu cos w tym ciechanowskim budownictwie zaczelo sie ruszać
                • Gość: dom Re: ISBUD etap II IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.13, 12:29
                  Dobrze ze buduja bedzie wieksza konkurencja miedzy developerami i moze jeden developer sie zastanowi ze to nie Warszawka i ceny zejda na ziemie.. Pamietajcie by wybierajac zarzadce nieruchomosci dobrze go przeswietlic a potem tylko mieszkac...
                  • Gość: Jan Gondzio Re: ISBUD etap II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.13, 19:00
                    Na komunalnej również powstaje nowy blok jednopiętrowy, dziesięcio klatkowy na 90 kilka rodzin. Do którego zostaną przesiedleni mieszkańcy awaryjniaków z wp i inni im podobni. Zastanawiam się co na to mieszkańcy gostkowa, kargoszyna i podzamcza?
                    • Gość: edwin Re: ISBUD etap II IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 01:01
                      tam z awaryjnych z WP beda przenosic ??? myslalem ze WP, zostaje a na komunalnej bedzie kompleks dla ludzi czekajacych na eksmisje badz majacych eksmisje juz na papierze. A co z WP jak przeniosa ?? nowe działeczki ?? a moze nowa biedronka ??? wkoncu ulica Wojska Polskiego zacznie mi sie podobac
                      • Gość: Jan Gondzio Re: ISBUD etap II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.13, 15:27
                        Wydaje mi się że bo wyburzeniu powstaną tam działki na nowe domy jednorodzinne ale pewny na 100% nie jestem.
                        • Gość: edwin Re: ISBUD etap II IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.13, 23:45
                          najlepeij by pasowalo na jednorodzinne , a kiedy ma to nastapic to wyburzenie w tym roku czy pozniej ??
                          • Gość: Jan Gondzio Re: ISBUD etap II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 22:00
                            Najprawdopodobniej zostaną wyburzone w 2014 roku. Chyba wszyscy mieszkańcy Wojska Polskiego są z tego powodu zadowoleni. No może poza złodziejami i menelami z awaryjnych którzy będą mieli teraz dalej do całodobowego :)
                            • Gość: edwin Re: ISBUD etap II IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.13, 23:14
                              A kiedy ten II etap czyli II blok ma sie zacząc budowac a kiedy zakonczyc ???? sa juz jakies wstepne terminy
                              • Gość: wiem Re: ISBUD etap II IP: *.centertel.pl 31.01.13, 00:05
                                do edwin:
                                wg ostatnich informacji od developera start inwestycji planowany jest na wiosnę 2013, a po 14 miesiącach zakończenie inwestycji.
                                lokalizacja nie napawa optymizmem, działka (link: zapodaj.net/a9cda3fe8fe58.jpg.html) jest zlokalizowana obok byłej jednostki wojskowej - części technicznej. Wg ostatnich wypowiedzi www.ciechtivi.pl/co-dalej-z-ciechanowskimi-koszaram/ teren ten może bardzo szybko znaleźć nowego(wych) właściciela(li). W obliczu powyższego lokowanie swoich oszczędności lub inwestowanie w mieszkanie w tej lokalizacji oceniam jako ryzykowne.
                                • Gość: edwin Re: ISBUD etap II IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.13, 00:29
                                  Własnie mysle o zakupie mieszkania dlatego tak sie podpytuje, blok fajny, lokalizacja mozliwa ale ta jednostka...... ciekawe czy w przyszlosci za jakies 2-3 lata inwestor bedzie budowal kolejne bloki tym razem blizej szpitala ??? chociaz z 2 strony moze budowac rownie dobrze w kierunku działek wzdłuż plotu jednostki wojskowej, badz niebudowac juz wogole... moze ma ktos jakies info na przyszłość ???. Mam nadzieje ze jeszcze ten developer z mławy ktory buduje na pułtuskiej przy komisie bedzie stawiał kolejne bloki... tam lokalizacja jest lepsza...
    • ann-a86 Re: ISBUD etap II 08.06.14, 15:37
      Mam pytanie do osób, które kupiły mieszkania w II bloku ISBUDU. Czy odebraliście już klucze do mieszkań?Czy były jakieś problemy przy odbiorze mieszkania?Dziękuję bardzo za odpowiedź.
      • Gość: JJ Re: ISBUD etap II IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.14, 16:51
        a kto stawia obok kolejny blok ??? obok tego II bloku isbudu ??? tez isbud ??? czy ktoś inny ??
        • Gość: olka Re: ISBUD etap II IP: *.matcom.com.pl 08.06.14, 17:33
          Też isbud na 100%.
          • Gość: JJ Re: ISBUD etap II IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.14, 17:44
            dzieki bo myslalem ze ktoś inny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka