IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.12, 22:59
Megalomania - skupienie na własnej doskonałości, samozadowoleniu oraz świadomości własnej wartości, znaczenia i możliwości[1].
Pojęciem tym określa się potocznie zawyżoną nieprawidłową samoocenę, ale także system urojeń, tzw. urojenia wielkościowe w zaburzeniach o charakterze psychotycznym[potrzebne źródło].
Obserwuj wątek
    • Gość: Rena Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 09:15
      Watek założony by znowu móc się poopluwać. Gratuluję pomysłodawcy
      • Gość: dla mnie też Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 15:06
        megalomania - owszem trafne
        a mnie przychodzi do głowy taka transpozycja .....

wyobraźmy sobie ... jest firma ... budowlana ... samorządowa, czyli państwowa
        zatrudnia pracowników budowlańców, ma sprzęt, betoniarki, wiertarki i inne takie i materiały z których buduje, betonik, kafelki i kibelki
        szef tej firmy postanowił, że pracownicy, tym sprzętem i z tych materiałów zrobią mu remoncik w chałupie

co to ma do rzeczy ? otóż ma, ponieważ p. dr Kaczorowska właśnie coś takiego chce zrobić - w firmie, którą zarządza, jej pracownikami i środkami chce zrobić dla siebie imprezę, aby promować siebie, a to też jakiś osobisty uzysk

na prawdę powinien ktoś się tym chyba zainteresować ( media, może stosowne organa ? )
        bo gdyby to była firma budowlana, a nie dom kultury i nastapiłoby takie wykorzystywanie mocy tej firmy dla celów prywatnych, to afera byłaby na 4 fajery

p. Kaczorowska na prawdę tego nie rozumie ?
        • Gość: gostek Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 15:24
          jest temat na artykuł dla romka nadaja
          • Gość:   Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 17:24
            Zazdrość to uczucie, odczuwane w sytuacji frustracji, gdy znany jest obiekt zaspokajający potrzebę i osoba posiadająca ten obiekt. Uważana zazwyczaj za uczucie negatywne, choć w łagodnej formie może być np. bodźcem do pozytywnej konkurencji i realizacji własnych aspiracji.
            W chrześcijaństwie jest jednym z siedmiu grzechów głównych.
            Z Wiki.
            • Gość: Piksuś Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 20:03
              Typowo pisowskie wykręcanie kota ogonem.
              • Gość: ??? Re: Dr Teresa IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.12, 20:09
                W Piśmie Świętym pycha i wyniosłość przedstawione są jako poważne wady charakteru i grzech prowadzący do upadku.
                Ludzie pyszni uznani są za złe towarzystwo
                • Gość: teżdr Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 22:37
                  Ludzie, tu nie o Pismo Święte chodzi tylko o konkretną osobę znaną w Ciechanowie,
        • Gość: pop Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 22:47
          popieram jw
    • Gość: .................. Re: Dr Teresa IP: *.183.225.82.dsl.dynamic.t-mobile.pl 01.12.12, 06:32
      zazdrość, ktoś pisze, a czego tu zazdrościć ?
      problem w tym, że ten cały Jubileusz jaki pani DR sobie robi sama dla siebie w instytucji, którą kieruje, to zwykła prymitywna prywata

a tak na marginesie - z jednej strony miło mi jak się mnie cytuje tu oryginał
      warto by jednak wspomnieć, że cytat jest cytatem, drogi dla mnie też - byłoby by mi jeszcze milej
      • Gość: . Re: Dr Teresa IP: *.free.aero2.net.pl 01.12.12, 07:19
        > warto by jednak wspomnieć, że cytat jest cytatem, drogi dla mnie też - b
        > yłoby by mi jeszcze milej

warto jak się wymaga podawania źródła cytatu podpisywać się pod własnym tekstem
        nie pień się zatem tylko więcej odwagi i podpisuj się głąbie
        • Gość: .................. Re: Dr Teresa IP: *.183.225.82.dsl.dynamic.t-mobile.pl 01.12.12, 08:04
          nie wymagam żeby ktoś, kto cytuje to co napisałem wcześniej, koniecznie pisał, że napisał to .................. - ( tu chciałem napisać "głąbie" kierując do Ciebie ten zwrot, jak i ty do mnie, ale powstrzymam się, to w sumie ty masz jakiś kłopot z panowaniem nad emocjami )
          uważam jedynie, że jak się cytuje, to należy napisać, że się cytuje - a i tak mi miło, że ten ktoś kto wkleił mój tekst podziela moje poglądy, bo tak rozumiem cytowanie tekstu bez komentarza
          i się nie pienię - jestem spokojny i uśmiechnięty

z anonimowości internetu korzystam, bo tak - i nic to z odwagą wspólnego nie ma
          nikogo od głąbów nie wyzywam :)
          • Gość: teżdr Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.12, 10:01
            Ludzie, nie czyńcie rozgrywek między sobą, bo rozwalacie temat przewodni i wątek się zaczyna gubić. Piszcie w kwestii poruszanego wątku, to ważne, skoro ktoś sam dla siebie cudzym kosztem żyje, no to coś nie tak. Cudzym znaczy tu z państwowego , za salę też nie zapłaci choć inni płacą za wynajem.
            I jeszcze wpadnie kasa za sprzedaż dzieł dr.T., które też nie wiadomo z jakich środków wydane.
            • Gość: .................. Re: Dr Teresa IP: *.183.225.82.dsl.dynamic.t-mobile.pl 01.12.12, 11:46
              masz rację - rozgryweczki między sobą ... bez sensu ... już nie będę

istotą jest zwykła prywata widoczna jak na dłoni i nie mogę pojąć, że sama bohaterka tego nie dostrzega

dla niezorientowanych dodam tylko link, żeby było wiadomo o co kaman ( z oficjalnej strony PCKiSz w Ciechanowie ) - JUBILEUSZ DR TERESY KACZOROWSKIEJ

ktoś wyżej napisał, że to materiał dla Romka Nadaja - nie wiem czy pisał z przekąsem czy nie, ale zgadzam się, że jest to materiał, co najmniej dla dziennikarza
              • Gość:   Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.12, 14:42
                Skoro dom kultury ma promować lokalnych twórców a dyrektor jest takim to jaka prywata? Prywatą jest nielojalność wobec szefa i wypisywanie głupot. Pracuj 25 lat dla dobra społeczeństwa, angażuj się w projekty non profit a za 25 lat i Tobie zrobią jubileusz. No chyba, że akurat będziesz dyrektorem MCK to oczywiście zrezygnujesz z tego przywileju bo to by było wielce niemoralne :D.
                • Gość: Piksuś Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.12, 15:06
                  Typowo pisowskie wykręcanie kota ogonem.
                  • Gość:   Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.12, 15:40
                    A Ty typowo antypisowsko wykręcasz ogona kotem.
                    • Gość: asla Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.12, 15:54
                      i znów schodzicie na psy, a temat właściwy leży na boku
                      • Gość: Anka Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.12, 17:40
                        Ja jestem ciekawa, czy i ile płacą za salę w PCKiS organizatorzy spotkań "Przy muzyce o polityce". organizuje to jakies stowarzyszenie Andrzeja Kaluszkiewicza i PiS, na plakatach są podpisy Kaluszkiewicza i posła Kołakowskiego. Spotkania są tylko z politykami PiS, więc ewidentnie impreza partyjna.
                        • Gość: . Re: Dr Teresa IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.12, 17:47
                          a ja jestem ciekawy czy za wynajem naglośnienia też płacą ?

- Wynajem sprzętu nagłośnieniowego

1. mały zestaw - 250zł + vat / dzień /

2. duży zestaw koncertowy - 2x2.5KW - 1000zł +vat / dzień /.

ckisz.ciechanow.net.pl/index.php?a=s&m=12&r=1&id=57
                          • Gość: gonzo Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.12, 19:13
                            pytania są konkretne. ja też czekam na odpowiedź
                            • Gość: Piotrek Re: Dr Teresa IP: *.205.112.127.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.12.12, 20:28
                              Ale zazdrośnicy na tym forum....Trzeba napisać tyle książek, co ta pani, tak promować Ciechanów na całym świecie, jak ona to robi właśnie, to i wy będziecie mieli jubileusz.
                              • Gość: Piotr II Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.12, 20:52
                                Piotrek dołóż ze 2 tysiaki tej pani a o tobie też napisze książkę
                              • Gość: Piksuś Lubileusz pani Teresy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.12, 22:18
                                Piotrusiu, a przynajmniej wiesz co napisała? A może jeszcze przeczytałeś, skoro wiesz co to za dzieła ? Piorun napisał więcej to niech jemu zrobią Lubileusz.
    • Gość: kontekst Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 08:20
      Lubi...leusz , fajnie pasuje do tej megalomanii .
    • Gość: .................. Re: Dr Teresa IP: *.183.237.96.dsl.dynamic.t-mobile.pl 02.12.12, 14:25
      ja pierniczę - beznikowy gość napisał
      Skoro dom kultury ma promować lokalnych twórców a dyrektor jest takim to jaka prywata?
      nic nie rozumiesz - owszem, miejscowy dom kultury powinien promować lokalnych twórców - wszystkich za wyjątkiem tego twórcy - dlaczego ? bo ten twórca jest do cholery szefem tego domu kultury - jak można tego nie kumać ? jak ten twórca tego sam nie kuma ?
      napiszę jeszcze raz - nie można być szefem państwowej instytucji i jednocześnie wykorzystywać tę instytucję i jej zasoby, do promowania samego siebie, osiągania osobistych korzyści - to najzwyczajniej w świecie nieetyczne
      to jakby szef państwowej firmy budowlanej, wysłał swoich pracowników z państwowym sprzętem i materiałami do swojego własnego prywatnego domu, żeby mu remont pierdyknęli - to byłoby ok ?

Pracuj 25 lat dla dobra społeczeństwa - o matko, jak to brzmi ... noblistka nam rośnie pod bokiem ... dobra nie będę się nabijał bo nie o to chodzi
      .... ja nie oceniam wartości dorobku p. Kaczorowskiej ( jakikolwiek on jest ) - oceniam pomysł ( zakładam, że jej własny pomysł) urządzenia dla samej siebie fety w instytucji, której sama szefuje, zasobami tej instytucji i na jej koszt - dla mnie to jest nieetyczne
      p. Kaczorowska ma prawie 60 lat - jest osobą dojrzałą i powinna rozumieć takie rzeczy - chyba jednak nie rozumie - cóż pozostaje tylko ubolewać i pamiętać kto ją umieścił na tym stanowisku

Prywatą jest nielojalność wobec szefa i wypisywanie głupot. - pudło i marna próba - zdradzę jednak - nie była i nie jest moim szefem - :) ... nie sądzę też aby była - nie ta branża
    • Gość: a Re: Dr Teresa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.12, 16:52
      Pracowała zawodowo choćby w TC czy GW, więc zawistnicy sprawdźcie zanim piszecie bzdury o garach
      • Gość: Papa Dance Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 17:27
        No własnie pracowała w organie komitetu wojewódzkiego PZPR, a wy się jej czepiacie
        • Gość: ik Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 21:58
          To raz po lewicy a raz po prawicy? ale heca jakie przeobrażenie
        • Gość: papka Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 13:12
          Papa Dance - czepiacie? właśnie rozwiń swój temat
    • Gość: zusik Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 17:04
      pracowała i emeryturę juz dawno dostała. chyba pamiętają red.w Tygodniku Ciechanowskim, w Gazecie Wyborczej, i chyba w Urzędzie Marszałkowskim nad rzeką. A 25 lat pracy twórczej to pewnie się każdy dowie jak na spotkanie jubileuszowe dotrze. Fakt dużo tych książek, czy będą w sprzedaży?
      • Gość: yyy Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 10:13

Ciekawe czy przyjdą red. z Tygodnika Ciechanowskiego na spotkanie i jak będą dopingować swojej dawnej koleżance. Zasługi takie to i tłumy będą na jubileuszu TK - dziś p.o dyr PCKiSz
        • Gość: zibi Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 21:22
          pis z wdzięczności za promowanie partii się stawi na pewno ;)
    • Gość: kontekst Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 22:59
      Kompromitacja. Czlowiek ze wsi wyjedzie, ale wies z czlowieka nigdy.
      • Gość: xxxx Re: Dr Teresa IP: 46.7.82.* 03.12.12, 23:43
        Kompromitacją to będzie jubileusz wielce szanownej towarzyszki Dr Kaczorowskiej.Ciekawe czy starosta zakupi książki naszej pisarki i w dobrej wierze przekaże do bibliotek szkolnych aby nasi milusińscy mogli uczyć się o tak wybitnej pisarce . ŻE też jeszcze tych dzieł nie ma w bibliotece narodowej a może już nobla dostała za swoje dzieła.ŻENADA. Order Lenina jej się należy a od PISu order z podobizną sp Kaczynskiego.Cóż to za niedopatrzenie panie starosto. Może wręczy p Starosta medal na jubileuszu 25lecia . Obowiązkowo z czerwonymi gożdzikami tak do twarzy pani po dyrektora w czerwonym kolorze.Niech ma babina , co będziemy jej żałować. Powspomina sobie stare dobre czasy za komuny - biedaczka ciężko harowała a teraz nędzne ochłapy na dyrektorskim stołku bez konkursu po znajomości ze starostą i przybocznej armii. Dobrze ze bylo gdzie upchnąć przechrztę. oBY PAN kOŁAKOWSKI 2 BOHATER NASZEGO MIASTA jak najdłuzej w polityce bywał to i dr Kaczorowska będzie miała stanowisko bo poleci na zbity pysk jak tamten straci posadę polityka nieroba.
        • Gość: ciechanowianin Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 07:53
          do xxxx - nie jestem miłośnikiem pani Kaczorowskiej, ale jak można tak na kogoś pluć? nawet mimo tego, że te posty xxxx świadczą tylko tym kto je pisał. I o niewiedzy. Bo książki pani Teresy Kaczorowskiej są w Bibliotece Narodowej, choćby z takiego powodu, że każda książka z numerem ISBN być tam musi.
          • Gość: adeks Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 11:57
            Jubileusz TK już 7-go o 18,każdy może przyjść i na własne uszy usłyszeć i na oko zobaczyć co i jak. wstęp wolny jak na zaproszeniu PCKiSz
    • Gość: bum Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 10:28
      Gdyby na ten jubileusz przyszli wszyscy wielbiciele i przeciwnicy, to byłoby ciekawie. Ale tu na forum piszą, a przyjść i zabrać głos to pewnie zabraknie odważnych. No i może nie dla wszystkich starczyło by miejsca
      • Gość: JK Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 10:31
        Masz swoją pisowską odwagę, czy tak ma wyglądać IV Reczy/pospolita, np://Trwa ofensywa medialna agenta Tomka po publikacjach Gazeta.pl. Wczoraj wieczorem Tomasz Kaczmarek wystąpił u Piotra Kraśki w TVP1, dzisiaj był w RMF FM. I zagrał ostro: - Niech Wojtunik reaguje na łamanie prawa. Mam jego zdjęcia z imprez, będzie wiedział, o czym mówię.
        • Gość: bum Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 12:24
          do JK - mylisz się, nie należę do żadnej partii - nigdy - a swoje zdanie mam i postępuję zgodnie ze swoim sumieniem. Wiem że za prawdę trzeba nieraz płacić,ale prawda cenniejsza niż oklaski.
          • Gość: JK Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 13:10
            I tu masz rację.
            • Gość: aisza Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 02:02
              Pani Teresa pierwsze co powinna zrobić to wywalić cały personel CKiSZ są zainfekowani głupotą , nienawiścią (wszyscy mają dobrze tylko nie my) , brakiem profesjonalizmu ,
              Wszystkich bez wyjątku i brać nowych młodych bo ciągną do dołu.
              • Gość: SZa Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 10:25
                aisza - KTO TY JESTEŚ? DORADCA ze złą wolą i własną głupotą - "zwolnić wszystkich "piszesz, a ciebie i podobnych zatrudnić? Wniosek ?pasujesz do klik.
                • Gość: ciekawski Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 12:11
                  kto z piszących na ten jubileusz wybiera się i kto głos zabierze?
    • Gość: kontekst Pisowskie Centrum Propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 09:22
      Jednym słowem pogadali i NIC. Pisowskie Centrum Propagandy dalej będzie dzieliło polaków.
      • Gość: xxxx Re: Pisowskie Centrum Propagandy IP: 46.7.82.* 06.12.12, 13:44
        Z przykrością muszę powiedzieć,że nie będzie mnie na jubileuszu ale od stycznia jestem do dyspozycji. Chętnie przyjdę na spotkania gdzie będą omawiane sprawy dotyczące funkcjonowania Domu Kultury , zmian jakie powinny nastąpić po tak długim marażmie. Pora na zmiany, nowych ludzi nie tylko na stołku dyrektora. Powinna to być "dyskusja" wszystkich mieszkańców poczynając od dzieci a kończąc na dorosłych. Nie może być tak ,że PCKiSZ służy PISowi na spotkania partyjne . i na jubileusze pani po dyrektor. Gdzie podstawowa działalność kulturalna którą powinno się tam prowadzić? itd szkoda słów.
        • Gość: kontekst Re: Pisowskie Centrum Propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 15:11
          //Powinna to być "dyskusja" wszystkich mieszkańców poczynając od dzieci a kończąc na dorosłych.//
          Marzenia, marzenia, a PiS i tak ma to w nosie a podyrektorka tym bardziej. Starostwo i tak nie odpuści i porozumie się z miastem, bo mają gdzie się pokazywać i promować. Prawda jest taka, że powinien to by NORMALNY Miejski Dom Kultury a nie Pisowskie Centrum Propagandy.
          • Gość: Offe Re: Pisowskie Centrum Propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 16:52
            prawda jest taka że spore kwoty idą teraz na ten przybytek kultury jak nigdy dotąd , i zarabia .
            zaoszczędzono też na urlopowanym radnym dyr. CKiSz ( w kombatancie ciepłe stanowisko dostał, no i sumka radnego, a czy wróci jako dyr?. Wszystko to układy)
            • Gość: S Re: Pisowskie Centrum Propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 17:06
              Ale dużo frustratów w naszym mieście... Za robotę się wziąć a nie głupoty na porządnych ludzi wypisywać! Jak będziecie mieć takie osiągnięcia jak Kaczorowska to możecie się zacząć mądrzyć...
              • Gość: śmiechuwarte Re: Pisowskie Centrum Propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 17:19
                Ha ha ha ha ha
                • Gość: miałkotek Re: Pisowskie Centrum Propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 10:23
                  cisza przed jubileuszem TK jak przed wyborami
                  • Gość: miałkotek Re: Pisowskie Centrum Propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 23:53
                    cisza po jubileuszu jak po
                    mógły kto co napisać
              • Gość: radny Re: Pisowskie Centrum Propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 22:29
                S czy to Stanisław Kęsik? jaki lojalny dyr wobec p.o Pasuje jak ulał. To samo na sesjach, skąd znamy ten styl
                • Gość: kontekst Re: Pisowskie Centrum Propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 23:59
                  Czyli jak zwykle, ręka rękę myje i nic do przodu w tym grajdole. Tylko betonowe mózgi się popierają.
                • Gość: s Re: Pisowskie Centrum Propagandy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.12.12, 23:59
                  Rzeczywiście, skąd tyle żółci i frustracji w was? Z zazdrości?
                  • Gość: kontekst Re: Pisowskie Centrum Propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.12, 00:13
                    Nikt nie zazdrości. Nikt nie zazdrości jej tego co zrobiła i więcej, niech robi to dalej. Chodzi o STYL w jakim się SAMA PROMUJE, który jest OBRZYDLIWY.
                    • Gość: s Re: Pisowskie Centrum Propagandy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.12.12, 11:32
                      Obrzydliwe to są tu niektóre wpisy. Ale cóż, wiele mówią o ich autorach
                      • Gość: red Re: Pisowskie Centrum Propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 11:07
                        obrzydliwe wpisy s, a nieeleganckie całe to namieszanie, niedopuszczenie do głosów z sali i brak biogramu rzetelnego jubilatki , co by można zarzucić prowadzącemu byłemu dyr.SK.
                        Żal mi Pani Prezydent, że tak na końcu sali siedziała, nie poproszona jak to bywało za dawnych dobrych czasów w kulturze.
                    • Gość: X Re: Pisowskie Centrum Propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 10:42
                      popieram "kontekst"
    • Gość: Mysz Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.12, 11:55
      Przepraszam, ze sie wtrace, oczywiscie nie zlosliwie, absolutnie:)),
      ale myslalam, ze chodzi o lekarza:)) dr = doktor, dyrektor, to chyba dyr.

• Gość: xxxx Re: Dr Teresa IP: 46.7.82.* 09.12.12, 14:05
        kontekst Nic dodać nic ująć. Krótko, zwiężle i na temat. Strzał w dziesiątkę.
        • Gość: aisza Re: Dr Teresa IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.12, 21:40
          Bardzo udany jubileusz jeszcze raz gratulacje .Szanowna Pani proszę nie zwracać wagi na gawiedź tutejszą. Nie warto emocji bowiem wróble zawsze dziobać będą kanarka.
          • Gość: s. Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 22:27
            Amen :)
            • Gość: XXXXXXXXXXXX Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 10:28
              a men ty to s pewniak i dziś na PiSowskie pognasz do domu kultury
          • Gość: lukas Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 10:37
            aisza to jak przydupaska raz proponuje wszystkich zwalniać a raz łąsi się zeby chyba dostać posadkę w PCKiSz. Było jak było,gazetki opiszą i na stronkach zobacza ludzie. Ale nie było życiorysu , co istotne. Co i jak przez te lata, zanim do Ciechanowa trafiła TK i gdzie kiedy tak się z tym piórem zespoliła. Odpowiesz może aisza czy cichsza?
          • Gość: a_samo_a Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 11:40
            Może i "udany" ten jubileusz, jednak ja chciałbym wiedzieć ile pieniążków z kieszeni podatnika poszło na jego zorganizowanie.

P.S. Pewnie to jakieś wstrętne ploty, ale o uszy mi się obiło, że goście mieli problem z utrzymaniem się na nogach. Podłoga podobno pokryta była grubą warstwą wazeliny.
            • Gość: kontekst Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 14:05
              Coś mało było tych gości.
              • Gość: felicja Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 10:37
                a zdjęć w internecie natłok / co minuta fotka
                • Gość: cuejawsju Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 15:47
                  Tak? to może album zrobi kto o jubilatce
                  • Gość: C. Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 21:43
                    dziś na wigilii "tfu rc ów" zabrakło mediów i władz miasta , za to błyszczała gwiazda na scenie
                    i przyboczni radni. A wystawa S. Osieckiego SUPER- gratulujemy. Piękne akwarele i chętnych nie brakowało. Widać że to twórca znawca pędzla.
                    • Gość: s Re: Dr Teresa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.12.12, 22:29
                      coś słabo podglądałeś
                      • Gość: C. Re: Dr Teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.12, 22:08
                        poznaj stachu po zapachu. ja znad stołu a ty pewno i spod stołu Apetyt widać ci rośnie na oklaski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka