Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer- kogo polecacie?

IP: *.cdma.centertel.pl 05.12.12, 09:13
czy ktoś może mi polecić fryzjera/fryzjerkę , który zaproponuje fajną fryzurkę dla młodej osoby?
co sądzicie o salonie w pawilonie na pułtuskiej? fajnie strzyżą?
Obserwuj wątek
    • Gość: waldek Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.cnow.pl 05.12.12, 10:04
      U pana Rutkowskiego od 14-tej,strzyże i czesze perfekcjonistka.-róg 17 stycznia i Sienkiewicza.
      • Gość: mysz Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.12, 12:57
        a gdzie tam jakis salon jest na rogu 17st i Sienkiewicza? to sprawdzona informacja czy jakies zarty Waldek sobie robisz
    • Gość: kręciołka Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.cnow.pl 05.12.12, 12:51
      przyłączam się do pytania. Też szukam dobrej fryzjerki
      bo niestety, w salonie do którego chodziłam zawsze, nie pracuje już moja Pani Krysia....a może ktoś wie, gdzie ona teraz pracuje? taka blondynka, ok.30, może ponad
      • Gość: wiktoria Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.12, 15:27
        Na rogu Sienkiewicza/17 stycznia jest fryzjer - strzyże w takiej małej budce przy skrzyżowaniu
        • Gość: mysz Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.12, 16:17
          naprzeciwko Pkp? ale w budce? dobry fryzjer? hmm ciekawe... ma ktos doswiadczenia?
          • Gość: gość Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.cdma.centertel.pl 06.12.12, 10:44
            nie polecam.
            • Gość: jadzia Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 06.12.12, 15:38
              Fryzjer w budce??????????????
              • Gość: zuza Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.centertel.pl 06.12.12, 21:08
                ha ha w budce na pkp w ciechanowie jest pełno salonów ale tylko pare ma renome lepiej zaplacic troche wiecej ale mieć porzadne wlosy ja uważam ze w ciechu tylko czyżykowska , sylwia w rynku, martyna rogowska, nina i barbara cienkowska inne to porazka
                • Gość: ania Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.204.56.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.12.12, 21:24
                  Małgosia na Księcia Konrada. Strzyże inaczej niż wszyscy w Ciechanowie, bo uczyła się i pracowała w Warszawie. Do tego ma przystępne ceny i jest bardzo sympatyczna
                  • Gość: zadowolona Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.12, 19:27
                    ja jak najbardziej polecam w hali pułtuskiej estetiqe. może panie i się cenią, ale ja zawsze wychodzę od nich zadowolona. czy to spod ręki pani Kasi, czy pani Lidki. nie żałuję zostawionych tam złotówek!
                  • Gość: gosc Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 20:01
                    ooo tak jak w warszawie to zapewne dobra :) też polecam ;)
                  • Gość: gość Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.13, 21:19
                    sory ale ja znam co najmniej 5 fryzjerek które w wawce pracowały.to akurat o niczym nie świadczy.
                • Gość: oli Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.13, 21:17
                  to widać że mało wiesz o fryzjerstwie.Czyżykowska dobra była 15 lat temu to samo pozostałe panie które wymieniłaś.
              • Gość: waldek Re: dobry fryzjer- kogo polecacie?do Jadzi IP: *.cnow.pl 07.12.12, 10:36
                Jak w budce,to co gorsza? Nie płaci drogiego "placowego"za "saluny"-dlatego jest tańsza.Bil Gates zaczynał w garażu, i kim jest teraz? Liczy się umiejętność (obraz) nie(ramka) oprawa.
    • Gość: Anetka Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 16:39
      Najlepsza jest p. Ninka Wyrzykowska !
      • Gość: anita Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.centertel.pl 09.12.12, 19:15
        ninka sie popsula polecam salon barbara tam jest sympatycznie i fachowo
        • Gość: ups Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.12, 19:24
          do wyciągania kasy najlepsze te cztery co wymieniliście
          • Gość: beata Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.cnow.pl 10.12.12, 13:46
            Najlepsza Ania na PKP
            • Gość: yogi Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: 212.244.185.* 10.12.12, 15:43
              I Andrzej na bulwarze
              • Gość: Luna Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: 213.199.253.* 10.12.12, 16:06
                Mieszkam na kanadyjkach. Tu u nas jest salon "Art Visage". Dobra fryzjerka, nie drogo i pracowała i szkoliła się w Warszawie. Kosmetyczki za to nie polecam ;)
            • Gość: ania Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 10.12.12, 17:43
              Zgadzam się :) Ja chodzę od 3 lat tylko do Ani w budynku Pkp... polecam w szczególności Panią Sylwię! Za każdym razem wychodzę bardzo zadowolona.
        • Gość: Michał Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 20:37
          Z salonu Barbara jeszcze nigdy nie wyszedłem niezadowolony. Dziękuję za sprawne cięcie i miłą atmosferę. Polecam.
          • Gość: nina Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.centertel.pl 10.12.12, 21:00
            popieram salon barbara jest godny polecenia
      • Gość: fanka Ninki Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.13, 08:30
        Nina is the best polecam
    • Gość: Sprawdzony Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 10.12.12, 16:37
      Polecam Ci gorąco fryzjera ze szpitala!!!!! Sprawdź to zobaczysz...;-)
    • Gość: renia Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.12, 16:48
      A ja polecam salon Artistic na ul. Śląskiej. Obie Panie, zarówno Pani Edytka, jaki i Pani Agnieszka mają pojęcie.

artisticstudiourody.pl/
      • Gość: zuza Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.centertel.pl 10.12.12, 20:23
        artistic to te panie z laurenta ale tam bardzo drogo ale salon piekny
        • Gość: Kate artistic IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.12, 21:42
          a ktora najlepiej strzyze? a tam chyba jest tez kosmetyczka...polecacie?
          • Gość: kania Re:dobry fryzjer IP: *.cdma.centertel.pl 19.03.13, 15:18
            wszystkie fajnie strzyżą i serdecznie polecam dziewczyny. jak dla mnie jeden minus- za cene.
            DO KLUTKOFLOSA: polecam ci salon w hali pułtuskiej. Ja strzygę się u katarzyny i to ona poleciła mi fajna krótką fryzurkę. ale musisz sama się przekonać bo ile głów tyle gustów. ewentualnie pokuś się o gogu na sciegiennego.
            • Gość: rita Re:dobry fryzjer IP: *.dynamic.lte.plus.pl 19.03.13, 15:23
              ja ostatnio przez przypadek poszłam do Pani z Artego (salon przeniesiony z Gwardii Ludowej na Płocką) i byłam bardzo zadowolona. Mąż nawet mówił, że dużo lepiej i zupełnie inaczej wyglądam jak mnie obcięła.
              • Gość: xc Re:dobry fryzjer IP: *.play-internet.pl 19.03.13, 15:49
                Polecam salon fryzjerski , który znajduje się pod ,,Solidarnością,, strzyże tam pani Monika i pan Tomek.Rewelacja!!!!!!!!!!
                • Gość: azxc Re:dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 17:44
                  Również polecam Tomka i Monikę. Chodzę tam od jakiegoś roku i jest to jedyny salon w Ciechanowie, do którego wracam już któryś raz z kolei. Pani Monika jest świetna jeśli chodzi o koloryzację włosów. Naprawdę zna się na tym co robi. Ma doświadczenie i wie jaki kolor na jakich włosach wyjdzie i co zrobić żeby wyszedł taki jak klientka chce. P. Monika jako jedyna w naszym mieście potrafiła zrobić mi taki blond jaki sobie wymarzyłam ! Ceny normalne. Za długie włosy do łopatek płacę 150 zł.
        • Gość: nowa Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 19:54
          Ja polecam Artistic ze Śląskiej. Biorąc pod uwagę świetną jakość kosmetyków i usług naprawdę nie jest drogo. Ceny porównywalne - jak u konkurencji. Polecam szczególnie panią Monikę. Potrafi doradzić, jednocześnie nie narzucając własnego zdania. Rewelacyjnie strzyże, jest super dokładna. Fryzury są zgodne z bieżącymi trendami. Jestem pewna- kto spróbuje, ten nie pożałuje :)
          • Gość: kamila do nowa Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.cdma.centertel.pl 25.03.13, 07:24
            a ile u nich kosztuje zwykłe strzyżenie? mam chęć spróbować w artisticu.
    • Gość: waverone salon Gogu IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.13, 20:07
      salon Gogu naprzeciwko Domu Kultury. Pan Grzegorz naprawdę jest dobry.
      • Gość: .... Re: salon Gogu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.13, 12:00
        A ja z czystym sumieniem polecam Lidkę na Ściegiennego przy aptece, PEŁEN profesjonalizm doskonałej jakości produkty i promocyjne ceny!!!słucha klienta a nie tworzy co jej się chce!!!
        • Gość: gość Re: salon Gogu IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.13, 21:28
          a to dobre.ha ha ha.tak tak spróbujcie u pani Lidki
        • Gość: zawiedziona Re: salon Gogu IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.13, 15:44
          A ja z cala pewnoscia nie polecam Pani Lidki! bylam jej klientka ladnych pare lat i powiem szczerze ze kiedy pracowala w Laurencie to dbala o swoje klientki a od kiedy przeszla na swoje to przestalo jej zalezec, byle szybciej obciac i zgarnac kase. Ostatnia moja wizyta zakonczyla sie kleska. Nie dosc ze Pani Lidka wykonala cieniowanie po ktorym zostaly mi 3 wlosy na glowie to pozniej wysuszyla zdjela faruch i nawet nie raczyla sprawdzic czy rowno po jednej i drugiej stronie. Poza tym nie podoba mi sie jak obgaduje nie tylko swoje klientki ale i czesto uczennice. A i radzilabym zwrocic uwage na przedzial wiekowy klientek jaki mozna spotkac w salonie. Fryzury ktore odpowiednie sa dla Pan 50+ niekoniecznie sa odpowiednie dla dziewczyn 20+.
          • Gość: qqq Re: salon Gogu IP: *.centertel.pl 06.07.13, 20:02
            a gdzie ta pani lidka ma swoj salon? jak można obgadywac swoj personel? ? wieżyc sie nie chce
    • Gość: zadowolona Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.cnow.pl 21.03.13, 15:31
      A ja polecam salon Awangarda na ul. Płońskiej.Pani Iwonka jest świetna.
      • Gość: Ola aby nie avangarda IP: *.play-internet.pl 21.03.13, 17:50
        salon avangarda jak dla mnie okazał sie porażką! polecic moze go tylko wlasciciel. czasami pojde tam do kosmetyczki i jestem z niej zadowolona ale jak bylam tam z corka to przezylam szok. tej babie nie dosc ze sie rece trzesły to jeszcze nie potrafiła ani prosto obciac grzywki a i z tylu tez jej powycinała. wogole bez pojecia. i to bylo jakies dwa miesiace temu. nie wymagałam od niej nic wielkiego! pozdrowienia dla fryzjerki a jezeli to przeczyta to moze sie domysli jakiej dziewczynce krzywde wyrzadzila, takiej malej blondyneczce 5 lat. i nie szkoda bylo by mi tych 15 zl gdyby chociaz ta grzywke jej obciela tak jak nalezy!!!!
        • Gość: gość Re: aby nie avangarda IP: 213.199.253.* 21.03.13, 18:07
          Cienkowska jest przereklamowana , nie wiem skąd u niej takie wysokie ceny , bo nie ma oficjalnego cennika. Możesz być zapisany , a i tak czekasz jak obsłuży znajome , które wpadają bez uprzedzenia. Kolor szybko schodzi , a cieniowanie nierówne .Już tam więcej nie pójdę.A tak naprawdę to w tych zakładach powinny być kasy fiskalne , a nie każda wizyta inna cena chodź to samo robione.
          • Gość: kinia Re:dobry fryzjer IP: *.cdma.centertel.pl 21.03.13, 18:59
            w estetique na pułtuskiej jest kasa i otrzymujeszparagon.
    • Gość: m&m Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 08:02
      A jak strzyże pan na Jesionowej? Zamierzam się wybrać i chciałabym wcześniej zasięgnąć opinii.
      • Gość: 123 Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.matcom.com.pl 28.03.13, 01:47
        Kumpela była i zadowolona jest. Gratis daje odnowę biologiczną.
    • Gość: M. Re: sprawdzona... IP: *.cnow.pl 29.03.13, 21:57
      Ulica Małgorzacka- Pani Asia, bardzo fachowa, konkretna i punktualna. Dawna uczennica P. Niny W.- chyba uczeń przerósł mistrza.
      Panią Asię polecam kazdej nowoczesnej kobiecie, kaski wyszły z mody, choć w Ciechanówku widać ich ogrom...strzygę i maluję się bardzo często, ponieważ moje włosy rosną jak szalone i nie zdarzyło mi sie wyjść z salonu choćby z nutką rozczarowania. Znajome zawsze dopytują gdzie 'robiłam sobie włosy', wszyscy włączając mnie są zachwyceni- a do narcyzmu mi daleko...
      Naprawdę polecam, ta dziewczyna zasługuje na reklamę
    • Gość: 9 Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.13, 15:24

l
      • Gość: fiskus Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.13, 10:45
        no właśnie...dostajecie za każdym razem paragony za usługi fryzjersko kosmetyczne? ja dopiero jak sie upomniałam to dostałam. Pani oczywiście oburzona była. Ktos powinien skontrolować te salony...wszyscy zarzucają np. lekarzom, że nie wydają paragonów a co profesja to to samo oszustwo.
        • Gość: Asia Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: 213.199.253.* 05.04.13, 19:50
          Czy ktoś wie może gdzie pracuje Pani Krysia z salonu Martyna- osoba godna polecenia.
        • Gość: heh Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.xdsl.centertel.pl 06.07.13, 21:50
          najlepiej wpuść skarbówkę do domu tak jak chce rostkowski
    • Gość: nożyk Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.13, 09:54
      Na ul. Płońskiej przy bazarze
      • Gość: martyna Re: dobry fryzjer- kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 06.07.13, 21:59
        Cienko przędzie-ta????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka