Dodaj do ulubionych

Biesiadowo-nigdy więcej!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.12, 06:56
O 18.00 w niedzielę - zamówienie pizzy i informacja: czas oczekiwania do 50 minut!!
O 19.10 dzwonię i pytam czy długo jeszcze muszę czekać i informacja: kierowca już 10 minut temu wyjechał, oczywiście bez delikatnego choćby przepraszamy.
O 19.25 dzwonię i pytam, czy kierowca zabłądził, mieszkam 1,5 km od pizzerii, odpowiedź: właśnie się pakuje i wyjeżdża
O 19.40 pojawa się dostawca, tłumaczę, że jak pizza zimna bo jedzie już 25 to nie biorę, pan jest bardzo nie miły, odbieram pizzę bo na mrozie paruje, oczywiście zero skruchy jedynie informacja, że za każdym razem inna kelnerka odbiera więc nie zawsze się orientują w zamówieniach.
Otrzymałem pizzę po 100 minutach i nie była już gorąca. NIE POLECAM
PS. W pewnej pizzeri w Ciechanowie( nie podam nazwy aby nie być posądzonym, że jestem z konkurencji) zamowiłem pizzę - miała być za 40 minut była spóźniona 15 minut, a ja usłyszałem bardzo przepraszamy i cola na przeprosiny(0,5) gratis. Można?
Obserwuj wątek
    • Gość: rrrt Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.12, 08:24
      na miejscu też okropnie, po pietrach trzeba latać, godzinami się czeka - niewypał
      • Gość: Olo Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.cnow.pl 18.12.12, 12:31
        Na początku było tam fajnie, ale jak się zmienił kucharz i obsługa to wole jechać do stolicy i zajadać się dalej pyszną pizzą Biesiadowską, bo mi naprawdę smakuje. Ktoś kto dał licencje w Ciechanowie tej pizzerii powinien się mocno zainteresować tym, że marka ta w tym mieście ma coraz gorszą opinię.
        • Gość: L Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.12, 14:10
          dokładnie popieram wcześniej byłem na poprzedniej lokalizacji i w miarę pizza była :)
          a teraz zamówiłem i pizza poszła do kosza , porażka i nie polecam
        • Gość: x Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: 213.199.253.* 30.12.12, 20:51
          a w dodatku wyzysk na kierowcach, nie chcą wypłacać tych marnych groszy które płacą
        • Gość: fan Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 14:19
          Po pizzy z biesiadowa zawsze dostaje srania. Nigdy wiecej tej pizzeri.
      • Gość: qwerty Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.13, 07:56
        Niestety w kwestii czasu dowozu muszę się zgodzić. Nie spotkałem się nigdzie w innych miastach, aby czekać na pizzę 2h. Obsługa czasami bardzo roszczeniowo nastawiona - łaskę robią, że pizze w ogóle dowiozą. Co do smaku to nie mam nic do zarzucenia: ciasto przyzwoite, dużo dodatków, całkiem dobre sosy. Myślę, że szkolenie dla pracowników z obsługi klienta i lokal będzie I klasa.
      • Gość: marcin Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.204.37.235.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.01.13, 17:39
        biesiadowo super pizzeria 40 minut na dowoz i Super Wiejski Gangster
    • Gość: no Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.cnow.pl 18.12.12, 15:05
      a która taka dobra pizzeria gdzie cole dają. Jak u nich zamówię i sie spóznią to też bendę sie domagał coli
    • Gość: carp Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.31.127.115.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.12.12, 16:56
      ja tez kiedys zamowilem i w mojej byly wlosy w srodku zadzwonilem przywiezli druga ale niesmak pozostal......
      • Gość: gość Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.tktelekom.pl 30.12.12, 20:01
        To prawda w biesiadowo się popsuło kiedyś to było nawet w miarę a teraz to trzeba czekać od godziny a nawet do dwóch godzin od zamówienia i nie dość że przywiozą spóźnioną to i zimną na dodatek. Słyszałam że dobra pizza jest w Da Grasso.
        • Gość: Ktosik Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.12, 20:10
          Powiem tak. Byłem wielkim fanem biesiadowa. pizze gorące, dobrze doprawione, bardzo smaczne. Ostatnie 2 zamowienia i zmieniam zdanie. Pizze zimne. Uwielbiam ciagnacy sie parzący w język ser, no ale niestety ser byl twardy i letni. Może na miejscu lepiej, nie jadlem w tej nowej lokalizacji.
          • Gość: raf Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.12, 22:43
            w ciechanowie zrobi furorę taka jadłodajnia która będzie gwarantować dostawe w 30 min a jak sie spóźni to gratis.
    • Gość: xxx Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.12, 08:17
      W kwestii obslugi sie popsuli, ale nikt mi nie powie, ze ten stary kucharz robil niby lepsza pizze. Ten drozdzowy kluch na slodko mial byc kiedys lepszy ? teraz przynajmniej ciasto jest ciensze, ale ma lepszy smak i lekko chrupiacy. No i uznanie za duza ilosc sera, wczesniej bylo gorzej i na tle konkurencji wygrywacie z iloscia sera.
      • Gość: byk Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.13, 09:31
        w biesiadowie nie ma sera tylko jest wyrób seropodobny! byłem ostatnio na pizzy zrobiła się skorupa i pełno tłuszczu
        • Gość: zzcc Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.cnow.pl 10.01.13, 15:02
          Popieram.To straszny syFFFFFF. A jaki DROGI... Ceny STRASZNIE WYSOKIE. Nie smokowało mi.
          • Gość: jaro tylko diavolo!!! IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.13, 16:48
            Diavolo ma najlepszą pizze na swiecie!!!!!
            • kerim18 Re: tylko diavolo!!! 10.01.13, 17:44
              to ciechanówek a nie stolica trzeba przywyknąć
              • Gość: xxx Re: tylko diavolo!!! IP: *.bilgoraj.mm.pl 10.01.13, 22:29
                żebyś sie nie obsral ta stolica zakompleksiencu
            • Gość: znudzony Re: tylko diavolo!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.01.13, 22:17
              W Ciechanowie to normalne ,jak komuś się kręci interes to trzeba go opluć na forum, na ogół to wypowiedzi konkurencji. Nie smakuje ci to nie jedz i nie kupuj . Musisz otworzyć pizzerie i pokazać jak się robi pizze.Wiocha!!!
    • Gość: Asia Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 21:35
      Zawsze zamawiałam z biesiadowa bo byla przepyszna, teraz tej nowej lokalizacji nie zamawialam i az sie boje rozczarowania;/ a w diavolo zamawialam to byla niedobra, w ogole sucha, cienka i malo dodatkow. totalna klapa.
      • Gość: oni Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.cnow.pl 25.01.13, 07:36
        ja też się boje zamawiać w Biesiadowie. Moi znajomi byli na miejscu i po zjedzeniu pizzy osto się pochorowali... Dobrze że na biegunce się skończyło...
        • Gość: he Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.13, 21:41
          Widziałem gość, kręcił pizzę po swojej koszulce aż mu się unosiła i widać mu było włosy na brzuchu - szczera prawda.
          Pani na obsłudze się pyta czy piwo podać w butelce, czy może jednak przelać do szklanki - szok to w spelunach szklanki podają, a tu łacha.
          W Hicie lepiej nie jest browar po 6 zł, w diavolo po 6,5 zł
          • Gość: petent Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.13, 18:27
            tam jest samoobsługa czy kelnerzy zbierają zamówienia? Troszkę ostatnio się naczekaliśmy, nikt nie podszedł, więc nie chcąc zakłócać spokoju wyszliśmy.
            • Gość: żenua Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.13, 10:57
              Jaki właściciel taka pizzeria hahah
              • Gość: kkkkkkkk Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.play-internet.pl 21.03.13, 11:52
                tam trzeba zamawiać -podejść do kasy, składasz zamówienie, dostajesz nr stolika i czekasz.
                nie wiem co wam w tej pizzy nie smakuje, my byliśmy jakiś czas temu, akurat wypadał dzień kobiet i muszę powiedzieć że byliśmy mile zaskoczeni-na pizzę czekaliśmy może z 15 min, a wszystkie stoliki były zajęte, myślę że również zamówień na wynos mieli sporo.pizza nam smakowała i była w przystępnej cenie, sosy oki.my polecamy
                tak czasami się zastanawiam czy aby na pewno te niezbyt przychylne komentarze nie pisze konkurencja. mogę wyrazić komentarze w stylu :coś mi nie smakowało, ale jaki właściciel taka pizza -mówią same za siebie-ktoś tej osoby nie lubi lub jej zazdrości
                jak mi gdzieś coś nie smakuje to zwyczajnie tam nie chodzę i tyle w temacie
                • Gość: ... Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.cnow.pl 21.03.13, 12:26
                  "kkkkkkkk" - masz rację. Ja również zamówiłem pizze, z tym że opcja dostawy i o dziwo była ciepła, dobra w smaku, ciasto fajnie wypieczone (chrupiące), duża ilość dodatków na cieście. Jakoś włosów itp nie zauważyłem i nie poczułem. Jeśli komuś nie odpowiada, to niech nie zamawia, ewentualnie zawsze można zrobić sobie samemu pizze, to nie jest trudne.
    • Gość: gej Re: Biesiadowo-nigdy więcej!!! IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.13, 14:29
      a dajcie spokój, ostatnio tam byłem to jakichś 3 grubych łysychcw...i robilo fotki jakimś chłopakom, jeszcze sie z tym nie kryjac, strach tam pójść!!
      • Gość: Dobra pizza Re: Biesiadowo musi wk...iać, bo ludzi fuul.Kryzys IP: *.centertel.pl 21.03.13, 22:22
        Bardzo smaczne Biesiadowo !!!!!!!!! Mniam, mniam i niedrogie i dziewczyny miłe, uśmiechnięte.
        • Gość: kobita Re: Biesiadowo musi wk...iać, bo ludzi fuul.Kryzy IP: *.play-internet.pl 21.03.13, 22:36
          Pyszna pizza i fajne miejsce,czasem warto ruszyć tyłek żeby wyjść z domu i zamówić samemu oraz przynieść to pudło .Smacznego!!!
          • Gość: smakosz Re: Biesiadowo musi wk...iać, bo ludzi fuul.Kryzy IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.13, 13:57
            Owszem pizza super smaczna, ale dostawa....szkoda gadac!!!! nigdy jeszcze tyle nie trzeba bylo czekac:(
            • Gość: aaa Re: Biesiadowo musi wk...iać, bo ludzi fuul.Kryzy IP: 62.29.161.* 09.04.13, 12:48
              Za to zapiekanki mają dobre

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka