Gość: młoda IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.12, 12:44 styl szyk elegancja -poszukuję kwiaciarni do kompleksowej oprawy kwiatowej mojego wesela -gdzie szukać w ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jq Re: wiazanka do ślubu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.12, 12:52 z tyłu blaszaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: wiazanka do ślubu IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.12, 13:12 nie jestem z ciechanowa mozna wiecej informacji ,ślub i wesele odbędą się w tym mieście i dlatego zależy mi na tym aby kwiaciarnia była z tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: wiazanka do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 14:12 znasz miejscowość Ojrzeń? jest tam kwiaciarnia pracuje tam babka która robi cuda z kwiatów ,śliczne bukiety ,ubiera sale ,samochód ,jest fajna i nie droga ,wiele lat miała kwiaciarnię w Warszawie a teraz przeprowadziła się na wieś .W porównaniu z nią w ciechanowie nikt nie zrobi ci tak ładnie .....szukaj kwiaciarni u Edyty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: wiazanka do ślubu IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.12, 15:28 dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: wiazanka do ślubu IP: 79.162.103.* 29.12.12, 21:13 polecam tą za blaszakiem, jak ja brałam ślub to tylko tam panie zrozumiały co chcę i byłam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my :) Re: wiazanka do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 21:16 ja polecam kwiaciarnię przy bazarku koło biedronki na aleksandrówce ...sama z mężem zamawialiśmy z tamtąd bukiet oraz bukiety dla rodziców, cudowne ! szyk styl i elegancja, zrobi wszystko co się zażyczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężatka od wrześni Re: wiazanka do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.12, 00:39 a ja nie polecam kwiaciarni za blaszakiem. Sama założyłam podobny wątek w sierpniu bo szukałam kwiaciarni do wiązanek ślubnych dla mnie i mojej świadkowej. Większość polecała tą za blaszakiem i tam poszłam. Ślub miałam dopiero na 19, wiązanka odebrana ok 15-16 przez męża, zrobiona pewnie dnia poprzedniego.... . Nie chcecie chyba widzieć jego i mojej miny gdy zobaczył najpierw on a potem ja że róże mają zwiędnięte końce.... panie w kwiaciarni na najważniejszy dzień w życiu młodej pary zafundowały kwiaty nieświeże , już usychające.... MASAKRA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: wiazanka do ślubu IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.12, 09:13 Jak chcesz to ja Ci taką wiązankę mogę puścić, że się popłaczesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: wiazanka do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.12, 07:37 Ile osób tyle będzie opinii. Ja też brałam ślub we wrześniu i też robiłam wiązankę za blaszakiem i jestem bardzo zadowolona. Mimo, iż od prawie 10 lat mieszkam i pracuję w Warszawie, to ślub mieliśmy w Ciechanowie. Wiązankę mogłam zamówić w Warszawie, ale wolałam w tej kwiaciarni, bo znam ją od lat. Co do świeżości kwiatów, to też nie mogę nic złego powiedzieć. Wiązankę odebraliśmy po 10-tej, bo na 11-tej mieliśmy zdjęcia w plenerze a ślub na 18-tą. Wiązanka zaczęła brązowieć dopiero w środę, bo chciałam ją ususzyć. Wiązanka była taka śliczna, że moje kolężanki, które przyjechały na wesele w Warszawy, pytały się mnie później w której kwiaciarni w Warszawie ją zamawiałam :) Dobrze, że posłuchałam się tych pań z kwiaciarni co do wyboru kwiatów, bo było warto. One się jednak lepiej na tym znają niż ja. Moja siostra 5 lat temu robiła tam wiązanki i też były śliczne (i jej i moja - bo byłam u niej świadkową). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: wiazanka do ślubu IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.13, 15:30 polecam kwiaciarnie w mrówce znają się natym co robią i zawsze chetnie pomogą zarówno ja i moja siostra byłyśmy raz resztą zajeły sie panie i byłysmy zadowolone z tego co było przygotowane polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: wiazanka do ślubu IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.13, 16:07 A jak z cenami w Mrówce? Słyszałam, że w porównaniu z innymi kwiaciarniami wypadają dość drogo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: wiazanka do ślubu IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.13, 22:40 drogo ja bym niepowiedziała jak pamiętam za to co wybrałam tam było najtaniej i nebyłam rozczarowana było dokładnie to co zamówiłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: wiazanka do ślubu IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.13, 00:20 Mrówka MASAKRA. Ogradzam. Wiązanka ze starych kwiatów i do tego drogo. Za blaszakiem słyszałam wiele pozytywnych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: wiazanka do ślubu IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.13, 22:46 Ja polecam panią z kwiaciarni koło bazarku (w pawilonach). Jestem z niej bardzo zadowolona, wysluchala i podpowiedziala i wyszło......PRZEPIĘKNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś