IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.01.13, 19:12
oszuci to sa, cena przed przecena 266, cena po przeceni 286. Uwazajcie na nich. a szczególnie w Marcredo
Obserwuj wątek
    • Gość: pani Re: house IP: *.180.51.131.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.01.13, 11:01
      Prawda. Spodnie przed przeceną 69,90 a na niej naklejona etykieta 79,90
      • Gość: q Re: house IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 11:15
        chyba żartujecie????? Jeśli to prawda to z chęcią bym tam poszedł i im to pokazał , !
        • Gość: Asia house IP: *.cdma.centertel.pl 14.01.13, 11:26
          Ale to nie jest jedyny taki sklep. W wielu sklepach robia tak z towarami. Albo jeszcze inny sposób przed promacja podnosza ceny zeby je opuscic na wczesniejsze i to ma byc promocja. Na tym polega samo słowo "Promocja" ktore wabi klientów.
          • Gość: klient Re: house IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.13, 13:51
            nie nabierajcie się na promocje bo ich nigdzie nie ma
            • Gość: ona Re: house IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 14:35
              nie popadajcie w paranoję. Jest wiele promocji tylko trzeba się trochę orientować. Ja jak chodze po sklepach w sezonie przed promocyjnym oglądam sobie ciuchy i zwracam uwagę na ceny. Jak zaczynają się promocje wiem co ile kosztowało dlatego nie daje się oszukać, i kupuję rzeczy naprawdę sporo przecenione. W stradivariusie kupiłam np płaszczyk z 299 zł na 129 zł. Wiem że tyle kosztował bo obserwowałam ceny w ostatnim czasie. W housie i croppie też zdarza mi się czasem coś kupić, typu jakaś koszula za 39 zł z 80 zł. Ceny też mniej więcej znam. Koszule zawsze oscylują wokół 60-90 zł. Więc jak kupię taką za 40 zł to wiem że normalnie ceny są wyższe. Powiem, że jeszcze się nie spotkałam z czymś takim, żeby w sklepach typu house cropp ktoś nakleił cenę wyższą niż jest nadrukowana i naklejona na metce. Albo ściemniacie, albo to tylko sprawa incydentalna. Ale pisanie, że nie ma żadnych promocji to już żenada. SĄ ale trzeba UMIEĆ szukać i ORIENTOWAĆ się w cenach !
              • Gość: klient Re: house IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.13, 11:56
                kogo stać na takie obniżki nie zastanawiacie się ile to jest warte 20zł w zakupie żeby obniżać o 100zł żenada
            • rabatown Re: house 04.06.13, 21:43
              Są, są - np. tutaj :) rabatown.pl/top/house-40-znizki-na-akcesoria-w-tym-buty-i-torby/
    • Gość: tak tak tak Re: house IP: *.cnow.pl 14.01.13, 14:59
      zgadzam sie uwazajcie, ja kupilam w reserved marynarke cena oryginalna na metce 129 zł, a wyżej przyklejona cena 149 zł ;/;/ za tyle tez niestety zaplacilam. Ehhh
      • Gość: mmm Re: house IP: *.play-internet.pl 14.01.13, 15:31
        Odnośnie housa zauważyłem też że w tym na placu Kościuszki jest taniej np. kurtka zimowa w marcredo 239zł a na Kościuszki taka sama 199zł ...
        • Gość: kupujący Re: house IP: 213.199.253.* 15.01.13, 15:01
          Promocja maszynek elektrycznych zwykłych w Media Ekspert -Mrówka, cena przed wzięta z kosmosu , w żadnym tyle nie kosztowały a cena promocyjna najwyższa w całym Ciechanowie.Szukajcie naiwnych !
          • Gość: . Re: house IP: *.play-internet.pl 20.01.13, 22:47
            również złapałam sie na to, w sklepie reserved w marcedo kupiłam leginsy na metce przyklejona cena 69,99zł. Przyszłam do domu mówie a zobacze z ilu zostały przecenione odrywam cene a na oryginalnej metce cena 49,99.. Mało tego dlaczego w makowym sklepie kupujemy ubrania jest przyszyta metka firmy a pod nią kolejna Made in China ?
            • Gość: gość Re: house IP: *.xdsl.centertel.pl 21.01.13, 04:42
              bo tak jest,myślisz że kupujesz w fajnych sklepach-kupujesz w jednym
              reservet,house,cropp,mohito teraz jeszcze sinsay to jedna firma,
              założeniem było wymyślenie nazw brzmiącym typowo angielsko ,
              ponoć tylko dlatego żeby kupując czuć większy luksus.
              Oczywiście wzytko jest made in china,
              poczytaj sobie na forach-co piszą ludzie
      • Gość: GOSC Re: house IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.13, 22:34
        Pdobna sytuacja w Reserved wyjsciowa cena 39 na niej naklejona druga promocyjna 45,niezła promocja
        • Gość: 123 Re: house IP: *.matcom.com.pl 21.01.13, 22:47
          Heh, wystarczy iść do przymierzalni i odkleić droższą cenę a zostawić tańszą. Według prawa zakupów, masz prawo kupić za tą cenę jaką masz na metce i przy wieszakach :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka