Dodaj do ulubionych

akumulator samochodowy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.13, 18:11
gdzie sprawdze moc mojego akumulatora?nie wiem czy mam z niego jeszcze korzystac czy kupic sobie drugi
Obserwuj wątek
    • Gość: vvg Re: akumulator samochodowy IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.13, 18:22
      jak ci nie odpali po dzisiejszej nocy to musisz kupić drugi
      • Gość: praktyk Re: akumulator samochodowy IP: *.183.221.61.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.01.13, 18:49
        a dlaczego......
        Pani zapytała gdzie można sprawdzić jej akumulator!
        Proponuję podjechać z tym akumulatorem do elektryka samochodowego.
        • Gość: anita Re: akumulator samochodowy IP: *.147.100.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.01.13, 18:53
          Ale dajcie jakies namiary.
          I co zrobic ze starym?sprzedac na auto zlomie?
          • Gość: kierowca Re: akumulator samochodowy IP: *.centertel.pl 21.01.13, 19:00
            Pytania jak dzieciaka z przedszkola ...
            Akumulator jak i ładowanie można sprawdzić u każdego mechanika czy elektromechanika. Akumulator kupując nowy ma się obowiązek oddać stary. Podjedź na Płocką 19-wejście od tysiąclecia do pana Dzilińskiego- wszystko sprawdzie i jak będzie potrzeba kupisz u niego odppowiedni akumulator, chłopaki od razu założą jak się należy. Tanio i szybko.
            • Gość: anita Re: akumulator samochodowy IP: *.181.236.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.01.13, 09:26
              Bylam u 3 mechanikow i kazdy mi powiedzial ze nie ma mozlwosci zeby sprawdzic
            • Gość: anita Re: akumulator samochodowy IP: *.181.236.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.01.13, 09:30
              A tanio to znaczy ile?
          • Gość: AS Re: akumulator samochodowy IP: *.tktelekom.pl 21.01.13, 19:04
            Wszędzie gdzie sprzedają akumulatory mają mierniki. Sprawdzałam w sklepie motoryzacyjnym na ul. Płockiej przy dawnej stacji paliw. Tam kupowałem akumulator. Sprawdzają stan akumulatora jaki i ładowanie w samochodzie. Jak kiepskie ładowanie to i nowy akumulator nie pomoże. Trzeba sprawdzić jedno i drugie.
            • Gość: kierowca Re: akumulator samochodowy IP: *.centertel.pl 21.01.13, 19:13
              Jeszcze jest jedna sprawa ważna- może być nowy ako i dobre ładowanie a samochód przy mrozach będzie słabo kręcił a mianowicie rozrusznik. Wystarczxy, zę będą luzy na tulejach i dupa.
              • Gość: anita Re: akumulator samochodowy IP: *.181.236.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.01.13, 09:28
                Jednak czegos ciekawego sie dowiedzialam
                • Gość: wujek dobra rada Re: akumulator samochodowy IP: *.cnow.pl 22.01.13, 13:55
                  Kobito podjedź swoim BrumBrumem do Zieliniaka lub tego obok sklepu motoryzacyjnego i poproś o sprawdzenie stanu akumulatora, a chłopaki na pewno to zrobią ;) Nie raz już widziałem jak wychodzili coś sprawdzać do auta klienta, które stało pod sklepem. Jak chcesz coś naprawić w elektryce to jedź do elektromechanika "Gałązka" na Śmiecin. On przed kościołem koło sklepu spożywczego ma swój warsztat na ul. Kolbe 43
                  • Gość: anita Re: akumulator samochodowy IP: *.181.236.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.01.13, 14:49
                    Dzieki Wujku
                    • Gość: ,,, Re: akumulator samochodowy IP: *.centertel.pl 22.01.13, 15:27
                      Raz- Gałązka to nie Śmiecin a Zachód. dwa- tylko nie Gałązka- jemu się w główce poprzewracało i ceny ma z kosmosu. Szczególnie teraz kiedy dostał dużą podwyżkę podatku.

Napisali ci ludzie, że podjedź do sklepu czy to do Zieliniaków czy Dzilińskiego na Płockiej- tam zasdarmo ci9 wszystko sprawdzą i wymienio ako na nowe w za fruko. Tylko ako cię będzie kosztowało ale ceny mają na prwdę nie wygórowane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka